Başım agriyor bitanemNereniz ağrıyor kuzular
Bu kilolar nasıl gidecek yavHahahahahaha yaaavvvv noskiğiiiimmmmm
Ayyy çok kötü
Normaldede ara ara agrir basim ama uzun zamandir olmamisti rahattimAynenn bebişimm mutlaka ordan burdan ağrımız oluyorr
Umarım istediğğn sonuca ulaşırsın bu emeklerin boşa gitmez rabbim yardımcın olsun kuzummBaliiimm biraz mola sonra bakarızsen nasılsın matmazel
Ben de sana bebişimYaaaa bayılıyorum şu espirilerine canııımm
Kıyamam size, çok zor geçmiş olsun meleklerimin analarıBaşım agriyor bitanem
Boşveeerrrr beaaa kadın herhalinda güzell beeeBu kilolar nasıl gidecek yav
Allah razı olsun canım benim, aslında tam motive değilim daha yeni,düzelicek ınş daha çokUmarım istediğğn sonuca ulaşırsın bu emeklerin boşa gitmez rabbim yardımcın olsun kuzummçok şükür kuzum iyiyim
Fatmoş gif atmayı bilsem sana kemal sunalı yollardimSeni yiyereeemmm
Hahaha aynen bebişim parol diyolar ama ben gene içmemAyyy çok kötügeçmiş olsun bebeklerim dün benim öyleydi, iki tane ilaç içtim anca geçti tabi siz içemiyorsunuz da
Bianda vuruyorr progestanın yükselmiştir bebişimm benimde arada bian vuruyor geçmiyor günde yarın geçerrNormaldede ara ara agrir basim ama uzun zamandir olmamisti rahattim
En iyisini yapıyorsun, karanlık ve sessizlikte kendini dinlendir kuzumHahaha aynen bebişim parol diyolar ama ben gene içmem
Olacak yeterki kendine güven motivende tam gaz yerinde olur allahın izniyleAllah razı olsun canım benim, aslında tam motive değilim daha yeni,düzelicek ınş daha çokoh sagligimiz yerinde en azından
Hangi gifini söyle heleeFatmoş gif atmayı bilsem sana kemal sunalı yollardim
Aynenn bitanemm sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmaakkEn iyisini yapıyorsun, karanlık ve sessizlikte kendini dinlendir kuzum
Bak sana tipimin özetini geçem gözünde canlandırBoşveeerrrr beaaa kadın herhalinda güzell beee
Hahahahahah bence gayett daş gibi karusuunnnBak sana tipimin özetini geçem gözünde canlandır
Alttan çıkışmış ev topuzu
3 aylık kaşlar
6 aylık bıyık
Kargoya versem nakliye aracıyla taşınacak koskocaman bi göbek
Yürürken dizlerime çarpan memeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?