Gece gece ne güldürdün beeeBak sana tipimin özetini geçem gözünde canlandır
Alttan çıkışmış ev topuzu
3 aylık kaşlar
6 aylık bıyık
Kargoya versem nakliye aracıyla taşınacak koskocaman bi göbek
Yürürken dizlerime çarpan memeler
Iyi gecelerrrr fatmooooHepinize huzurlu geceler güzel hatunlar
Bıyıkları pandemide saldım tamam itiraf ediyorumHahahahahah bence gayett daş gibi karusuunnnişe oyle gitmiyosundurr zatenn sanmıyorum bıyıklarla gitmenee hadi maske var diye rahatt tabii miss gibii
Ooyy niye gelmiyon pekk yazmayı sevmiyomuşsunn sesli msj olsa ahh kuzum içinÖzlemiş tim çok iyi olmuş
Valla çok tembelimHahaaa kuzu yaa alemsinyapacak bişey yok iki kelime de olsa ce eee yap
Hahahahahaha evettt iyi dedinnBıyıkları pandemide saldım tamam itiraf ediyorum
Maske var diye senede iki kere alıyorum
Eşim gelip gidip bıyığın var diyor
Sende de var biz bir şey diyoz mu diyorum susuyor
Yakında gelir gör senOoyy niye gelmiyon pekk yazmayı sevmiyomuşsunn sesli msj olsa ahh kuzum için
Niye öyle diyon bebişimm deme öyleee neden böyle karamsar oldunYakında gelir gör senah ah o eski yıllarımı özlüyorum ne güzeldi sanki yaslandim daha 23 yaşında için kap karaaaa
Yani tembelim her konuda sjsjshj dur dur üzülmeNiye öyle diyon bebişimm deme öyleee neden böyle karamsar oldun
Allah cezanı bende başka birşey sandımmYani tembelim her konuda sjsjshj dur dur üzülme
Allah cezanı bende başka birşey sandımm
Yok bebeğim evlendiğimden beri çalışmadım hiçsen çalışıyon mu bu arada
Iyiyim kuzum daha iyi olacak,toparlayacagimAynenn bitanemm sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmaakk
Bebek mi o neydi gız yeniyo mu içiliyor muValla çok tembelimsen neler yapyn bebiş falan var mı
Iyiyimm aşkom nasıl olayim aynıIyiyim kuzum daha iyi olacak,toparlayacagimsen nasılsın pacikom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?