Ohhhh kuzucuummm afiyet bal şeker olsun şifa olsun tez vakitte iyileş inşallah çiçeğiiimEki Görüntüle 2982772
Ihlamur yaptımGelin içekk bu havada 🌤
ASSOSyal Jou @bir mucizee D u t Fatmazell
Senin sunumunu yerimEki Görüntüle 2982772
Ihlamur yaptımGelin içekk bu havada 🌤
ASSOSyal Jou @bir mucizee D u t Fatmazell
Ohhhh kuzucuummm afiyet bal şeker olsun şifa olsun tez vakitte iyileş inşallah çiçeğiiim
Sagol canimmm benimBende 3 cü dozumu oldum geldim şifa olsun inşallah
Sunum önemliSenin sunumunu yerimşifa olsun kuzulara
Bilemiyorum ki kuzum yaa sen iyileş kendini iyi hissettiğinde yaptırırsınSagol canimmm benimYa bende olacaktim pazartesi 2. dozu ama simdi grip oldum olmamam gerekir dimi Sifa olsun sanada Rabbim korusun cümlemizi
Doktora danısırım artik kuzum insallah iyilesirimde test falan yapmazlar banaBilemiyorum ki kuzum yaa sen iyileş kendini iyi hissettiğinde yaptırırsınaminn korusun rabbim hepimizi
İyileşirsin allahın izniyle kuzum kötü düşünmeDoktora danısırım artik kuzum insallah iyilesirimde test falan yapmazlar bana
Insallah kuzucum dua etİyileşirsin allahın izniyle kuzum kötü düşünme
Ederimm tabii hepiniz dualarımdasınızInsallah kuzucum dua et
Vallaha bende bi çekiyorum burnumu ama hadi hayırlısı arada hapşurukHastayken bile sunumu elden bırakmıyozzYaav valla dikkat et kuzum hasta olma
Aynen kuzumSende mi hastasin kuzummSifa niyetine insallah
Hee ondan yoktuunVallaha bende bi çekiyorum burnumu ama hadi hayırlısı arada hapşuruk
Şuan kuafördeyimm aşkoo kaşlarımı aldırdım canlandım yavvvNosking kaşlaarr şekilll
Ne oo özledinmuu beniiiHee ondan yoktuun
oo gelmişken bakım yaptırıyım diyorsunVallaha bende bi çekiyorum burnumu ama hadi hayırlısı arada hapşuruk
Şuan kuafördeyimm aşkoo kaşlarımı aldırdım canlandım yavvvNosking kaşlaarr şekilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?