- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
sakin yerlerde yürüyüş yapabilirsin canım güzelce giyin üşütmeHee kuzz vallahaa nebilim bi yürüyüş ediyim dedim aslında ama işte modumda düştü şini
Evett kuzu ya busefer çok doldu vakalarr yaaYok kalabalik ortama girme yürüyüş illaki yapacazVakalar çok ya korkuyorum umarim iyilesirim
Öyle ettimde eve geldim üşüdüm terlemişim biraz iki dk bi yürüdümmü terliyomsakin yerlerde yürüyüş yapabilirsin canım güzelce giyin üşütme
Cok sagol mavimm Allah razi olsungeçmiş olsun canım bu ara salgın var zaten korona grip varyantlar hepsi birbirine girdi
Aynen bebemm kısta grip oluyoduk zaten hep bende öyle oldugunu umuyorumEvett kuzu ya busefer çok doldu vakalarr yaacok dikkat etmemiz lazım hastaneler perişan oldu gene kışa girdik gene herkes korona
Yokyok kalabalığa girmedim kuaförde hiçkimse yoktu annemle ben vardık
Geçecekk bebişimm arada bebişe gidiyor bizim düşüyor bağisiklığıAynen bebemm kısta grip oluyoduk zaten hep bende öyle oldugunu umuyorumGecer insallah hemecik
Evet ondan oluyor bağişıklık düstügü icin cabuk kapiyoruz hastaligi. Banada Ömer den bulasti esimde bisey yok meselaGeçecekk bebişimm arada bebişe gidiyor bizim düşüyor bağisiklığı
Ömerle sen daha çok yakın olduğun için her anne evladına yakın olduğu gibi tabiiEvet ondan oluyor bağişıklık düstügü icin cabuk kapiyoruz hastaligi. Banada Ömer den bulasti esimde bisey yok mesela
Evet kuzum cok anneci oda malumÖmerle sen daha çok yakın olduğun için her anne evladına yakın olduğu gibi tabii
Inşaallahh inşaallahh bebişimmEvet kuzum cok anneci oda malumOlsun iyileşiriz insallah kisa sürede
Canım çok teşekkür ederimÇok cok gecmis olsun canimm benimm dutummmm
CAnim selamlar@ElhanD u t @karamel Latte @HeLLaa bir mucizee Madammor @Mavera4268 bebeklinick @ASSOSyal @Mi-Ok Yun @Nosking mavikelebek34 @ozo1907 @Simurgp @Morrmeneksee Fatmazell @twinky
@Hogwartss @Pandora27 @AselKassandra
Beeeyyybbiiitttooooolllaarrrrrrrr nerdessiiniiizzzzzz sabahhh güzelliikkleruuuuu gününüzzz çiçeeeeekkkk gibi geçsiiinnnn emiiiii
Çok şükür iyiyim kuzum sen nasılsın napıyorsunCAnim selamlar
Nasılsın fatmacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?