Hahahahaha kuaförüme gelemm gelmişken dedimmoo gelmişken bakım yaptırıyım diyorsun
Napiinn minikkuşŞeyyyy eviittt
Uzanmışım halsizlik çöktü biraz dinleniyomNapiinn minikkuş
Benimde bi halsizlik var bugün pek keyfimde değilimmUzanmışım halsizlik çöktü biraz dinleniyom
Srn napıyorsun çıktın mı kuförden
Ooowwww analı kızlııı bakıma gittiniz heee oradan da bi gayfe içmee gidersiniz valla keyif sizinBenimde bi halsizlik var bugün pek keyfimde değilimm
Herkesin modu düşük buara
Anneminki alınıyo kaş
gitmişken komple bakıma aldı galiba kendiniUzanmışım halsizlik çöktü biraz dinleniyom
Srn napıyorsun çıktın mı kuförden
Hee öyle olmuş kelebeğiimgitmişken komple bakıma aldı galiba kendini
Gayfe evde içeruhhh anamlaa belkiiOoowwww analı kızlııı bakıma gittiniz heee oradan da bi gayfe içmee gidersiniz valla keyif sizin
Heee kukumuda açtımmm garuyaagitmişken komple bakıma aldı galiba kendini
Ne güzel sana arkadaş olmuş işte yolunurken hahahahaGayfe evde içeruhhh anamlaa belkii
Burdaki abla içmiş biri vardı
Içelim dedi ama annem de baree evde içeruh bugün
Heaa annemde kaçaydır gittiği yok beni beklemiş
Hahahaha evett anamm ya delidoludurr zatennNe güzel sana arkadaş olmuş işte yolunurken hahahaha
Rabbim sağlıklı uzuuuun ömürler versin aile büyüklerimize amiiinHahahaha evett anamm ya delidoludurr zatenn
Amin kuzumm benimm amiinnRabbim sağlıklı uzuuuun ömürler versin aile büyüklerimize amiiin
Oohh oohh meksika dalgasi yaptiraydinVallaha bende bi çekiyorum burnumu ama hadi hayırlısı arada hapşuruk
Şuan kuafördeyimm aşkoo kaşlarımı aldırdım canlandım yavvv@Nosking kaşlaarr şekilll
Hahaha evdeyim beybitom dahada çıkmamOohh oohh meksika dalgasi yaptiraydinAman dikkat et hasta olma
Çok cok gecmis olsun canimm benimm dutummmmAynen kuzum
Çikma kiz ben bir pazar cikalim gezelim dedimHahaha evdeyim beybitom dahada çıkmam
Hee kuzz vallahaa nebilim bi yürüyüş ediyim dedim aslında ama işte modumda düştü şiniÇikma kiz ben bir pazar cikalim gezelim dedimHasta oluverdik
Yok kalabalik ortama girme yürüyüş illaki yapacazHee kuzz vallahaa nebilim bi yürüyüş ediyim dedim aslında ama işte modumda düştü şini
geçmiş olsun canım bu ara salgın var zaten korona grip varyantlar hepsi birbirine girdiYok kalabalik ortama girme yürüyüş illaki yapacazVakalar çok ya korkuyorum umarim iyilesirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?