- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
Makarna yiyorum canımÇok şükür iyiyim kuzum sen nasılsın napıyorsun
Ne işun vardı gece gece bdv de gene manyah karııCAnim selamlar
Nasılsın fatmacim
Afiyet olsun kuzumMakarna yiyorum canım
Eşim ise gitri
O gidince evin tadı tuzu da olmuyor
Allah başımızdan eksik etmesin
Amiiinnn gerçekten olmuyo allah kimseye başindan eksik etmesinMakarna yiyorum canım
Eşim ise gitri
O gidince evin tadı tuzu da olmuyor
Allah başımızdan eksik etmesin
Ağzının payını vereceksin gerekeninNe işun vardı gece gece bdv de gene manyah karıı
Nasıl gidiyor kuzucum istanbuldamisin halenAmiiinnn gerçekten olmuyo allah kimseye başindan eksik etmesin
Afiyet olsun kuzum
Aminn aminn birde tek gurbette olunca işe gittiklerinde bir boşluğa düşüyor insan
Sorma Konya Afyonkarahisar Niğde bir kaç yer daha vardı oraları aradık hepsi uzatma veriyormuş seneye yazacaklarmış bizde uzatma verdik 23 de kesin gidiyoruz artık neresi olursa nasip işteTayin durumunuz zamanlama filan var mı bir degisiklik
Bir yıl daha sabırSorma Konya Afyonkarahisar Niğde bir kaç yer daha vardı oraları aradık hepsi uzatma veriyormuş seneye yazacaklarmış bizde uzatma verdik 23 de kesin gidiyoruz artık neresi olursa nasip işte
Güldümm amaa bayaaa bahahahah deidm bi girim bakim kime ne laf etti yazmışta uzunca bideAğzının payını vereceksin gerekenin
Evettt babanniişteyim şuanNasıl gidiyor kuzucum istanbuldamisin halen
Denemelere devam işte kuzum olursa gidene kadar onunla vaktim geçerBir yıl daha sabırbebiste gelir o ara öyle bir planınız varsa filan
Begendin mi bari yazdigimiGüldümm amaa bayaaa bahahahah deidm bi girim bakim kime ne laf etti yazmışta uzunca bide
Gündüz anniş akşam babannişEvettt babanniişteyim şuan
Senin babannisin mi bebeğinin babannisi miEvettt babanniişteyim şuan
Güldümm kız görmedinmiBegendin mi bari yazdigimi
En hayırlı zamanda olur inşallah kuzum.Denemelere devam işte kuzum olursa gidene kadar onunla vaktim geçer
Sormaaa çıkmasam olmazdı çünkü babannişeeeGündüz anniş akşam babanniş
Yok orada begendin mi demek istemedim kuzumGüldümm kız görmedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?