Kendini hazır hissetmiyor demekki kuzum ne zaman hazır hissederse içinden ne zaman istemek geçerse o zaman versin rabbim inşallah aratmadan
Heee yaaa daha yılbaşında bırakk dedımmbide dogum günüydh korunma dedimm yoohh dedi halim yohhh dedii
Bababababa
Heee yaaa daha yılbaşında bırakk dedımmbide dogum günüydh korunma dedimm yoohh dedi halim yohhh dedii
Sen hamişsin olmasss kırarım parnaklarını heee
Şaka ediyorum yavrum takılıyorumm tabikii kendi tercihiiKendini hazır hissetmiyor demekki kuzum ne zaman hazır hissederse içinden ne zaman istemek geçerse o zaman versin rabbim inşallah aratmadan
Ne bliyosuuuuunAyy demii ondan ne tatlı bebe gelir ammaa
Allah seniiNe bliyosuuuuuntipsizimdir belki
Ortaya sevimsiz bı çocuk çıkar belkiii
Dolu öyle ortalıkta sevimsiz bebe
Bu attıkların karikatür değil değil mi kuzum yasak çünkü de karikatür paylaşımı
Neden yasakBu attıkların karikatür değil değil mi kuzum yasak çünkü de karikatür paylaşımı
Karikatürler yasak oluyo kuzu
Bilmiyorum ki geçenlerde öyle bir bildirim gelmişti aman diyim atma eğer karikatür olarak geçiyorsa bunlar ben anlamam da pekNeden yasak
Ahahaha koyktum
İstenilen sayfa bulunamadı dedi kız ne attınKarikatürler yasak oluyo kuzu
Allah seniiişin espirisi o güzel ya da çirkin sizin aşkınızın meyvesi olacak kuzumm
Karikatürün bir parçası tamamı değil ama atmam sağolBilmiyorum ki geçenlerde öyle bir bildirim gelmişti aman diyim atma eğer karikatür olarak geçiyorsa bunlar ben anlamam da pek
illakiYine de tatlı bsey olsun demi
Tamam:)Karikatürler yasak oluyo kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?