İyiyim vallahi canım şükürler olsunAynen kuzum yaşıyoruz işte anı
Sen nasılsın iyisin inşallah
O zaman tabii facebook veya msn manyağıyyddııkkAma haksız mıyııım söyle bağaa
Evet kuzum kesinlikle haklısın ama yapacak bir şey yok hayat böyle geçip gidiyor işteİyiyim vallahi canım şükürler olsunev hanımı olmak da zor temizle topla yemek yap derken geçiyor gün
TabiiiO zaman tabii facebook veya msn manyağıyyddııkk
Aynen canım bi şekilde yarına ulaşıyoruzEvet kuzum kesinlikle haklısın ama yapacak bir şey yok hayat böyle geçip gidiyor işte
Sağlığımız yerinde olsun da gerisi olur gider
Niye sevmedinizz ama günü yaşa iştee aslındaaTabiii
O yüzden başka bir isim etcez mucize de sabah uyandığında sevinir garibim değiştirin ismini der dururdu ya
Fatmoo mucizooo niye gitti ne ara gitti iyi geceler demeddiiiiAynen canım bi şekilde yarına ulaşıyoruzSende ne var ne yok ❤
Aynı kuzum bildiğin gibi evdeyim buralarda takılıyorum aşımı oldum bugün onun halsizliği çöktü biraz öyle yaniAynen canım bi şekilde yarına ulaşıyoruzSende ne var ne yok ❤
Çok nadir der aslında iyi geceler diye bilmiyorum ki umarım bir şey yoktur uyumaya gitmiştir kuzumFatmoo mucizooo niye gitti ne ara gitti iyi geceler demeddiiii
Ben kimim heeeyyFatmoo mucizooo niye gitti ne ara gitti iyi geceler demeddiiii
kaçinci doz oldun canım ☺ bende olduğumda hep halsizlik çöküyordu üzerimeAynı kuzum bildiğin gibi evdeyim buralarda takılıyorum aşımı oldum bugün onun halsizliği çöktü biraz öyle yani
3 oldum kuzucumBen kimim heeeyyfatmoo değilemm
kaçinci doz oldun canım ☺ bende olduğumda hep halsizlik çöküyordu üzerime
Sen üçlemişsin biz 2 olduk daha vakalar da artti ya korkmuyor da degilimm3 oldum kuzucum
Aynen kuzum eşimle hemen günü gelir gelmez gider oluruzSen üçlemişsin biz 2 olduk daha vakalar da artti ya korkmuyor da degilimm
Bizde dedik bu lilya nere gittiYatın kız
Tamam kuzum nasıl isterseniz problem yokFatmazell canım hiçte ergenuss gibi değill günü yaşa olarak ingilizcesini ettik gayet güzel oldu ben sevdiimm ismini
Sızinki daha iyi vallahi Rabbim esirgesin önce her türlü korumayı alıp sonra tevekkül etmek lazım canımAynen kuzum eşimle hemen günü gelir gelmez gider oluruz
Yoo adım hiç geçmemişBizde dedik bu lilya nere gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?