Kızz kafam birmilyonn annem biyandna birşey diyo biyandna burdaBen kimim heeeyyfatmoo değilemm
kaçinci doz oldun canım ☺ bende olduğumda hep halsizlik çöküyordu üzerime
Aynen öyle kuzum tedbir bizden takdir allahtanSızinki daha iyi vallahi Rabbim esirgesin önce her türlü korumayı alıp sonra tevekkül etmek lazım canım
Bende cok sevdimFatmazell canım hiçte ergenuss gibi değill günü yaşa olarak ingilizcesini ettik gayet güzel oldu ben sevdiimm ismini
Yani ben içimden geçiriyordum onu ayyhh sendeYoo adım hiç geçmemiş
Olsun canım beni, senin canını yerimKızz kafam birmilyonn annem biyandna birşey diyo biyandna burdaayy özür yaa
Hemdee alaaasını bilirrrr aşkoommBende cok sevdim
Dutcum bunu yaptıysa vardır bi bildiği
Heee öyleysee öyledirr ergenuss deyince dedim neresi ergenussTamam kuzum nasıl isterseniz problem yok
Maksat muhabbet etmek olsun
Hee okayyYani ben içimden geçiriyordum onu ayyhh sende
Bana göre öyle ama ismi problem değil benim için gözümüz alıştı artıkHeee öyleysee öyledirr ergenuss deyince dedim neresi ergenuss
Yatcem bende gayrı yatağın içinde kısık parlaklıkla yazıyom gözüm ağrıdıHee okayy
Yok yanii nesine ergenusskii ben onu anlamadım şimdiBana göre öyle ama ismi problem değil benim için gözümüz alıştı artık
Benim de uykum var inatla uyumuyorumYatcem bende gayrı yatağın içinde kısık parlaklıkla yazıyom gözüm ağrıdı
Bana göre ergen işi gibi demek istedim.Yok yanii nesine ergenusskii ben onu anlamadım şimdinasıl bana göre öyle
Hahahaha üçççBenim de uykum var inatla uyumuyorumhadi üç deyince uyuyoz. biiir ikiii
Gud nayt beybiiHahahaha üçççhadi gutt nayttt
Zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna dememişler canımBana göre ergen işi gibi demek istedim.
Gruptakiler de ergen olunca ergence isim koyalım dedik bebeğim ☻Ergenus gibi tee benim ortaokul zamanlarımda Facebook da takma ad yaparlardı bunu hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?