- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
Napiin hele sabah sabahhhGunaydin bebeğim
Sen iştesinn o ayrı hahaha sana sormayacem napıyon diyeGünaydın kızlar
Hic vallahi ufakligi okula yolladım uyumadim, dus almak istiyorum dovmeyle bogusuyorum su degmemesi gerekiyor. Vazelin var diye hicbirsey yapışmıyor, pes edip kk ya geçtimNapiin hele sabah sabahhh
Ne kadar zamanda etmen lazım duş kızzzHic vallahi ufakligi okula yolladım uyumadim, dus almak istiyorum dovmeyle bogusuyorum su degmemesi gerekiyor. Vazelin var diye hicbirsey yapışmıyor, pes edip kk ya geçtim
Kokcam bacum, 3. Gunum bu. O dusa gircem ama nasil.Ne kadar zamanda etmen lazım duş kızzz
1 haftamı süren oluyo ya brn ilkkez duydum dövmeden 1 2 gün tahmin ediyodum hepKokcam bacum, 3. Gunum bu. O dusa gircem ama nasil.
Su an su dökünmeye razıyım ama koluma ameliyat banti yapistiriyorum yapismiyor
4 gun su degmiycek. 10 gunde dikkat ediyorsun krem suruyorsun gunde 5 6 kere1 haftamı süren oluyo ya brn ilkkez duydum dövmeden 1 2 gün tahmin ediyodum hep
Aboovvv işide var onunn yaptırma daha iyi4 gun su degmiycek. 10 gunde dikkat ediyorsun krem suruyorsun gunde 5 6 kere
Bende bilmiyordum ama bilsemde yaptırırdım vallahi billahAboovvv işide var onunn yaptırma daha iyi
Hahahaha yaptırmazdım diye okudum ilkbaştaBende bilmiyordum ama bilsemde yaptırırdım vallahi billah
Dene bakeemmSimdide strec filmle sarmayı denemeye gidiyorum
canımm nasılsın kuşummHayırlı cumalar canımgünaydınn
o işe yarar onla yapabilirsin dujjjjSimdide strec filmle sarmayı denemeye gidiyorum
Canımm iyiyiimm senncanımm nasılsın kuşumm
Yapıp halledip girmiştirr şimdio işe yarar onla yapabilirsin dujjjj
iyiyim kuzucum işteyim çalışıyorum. cumaa olmasından dolayı da mutluyumCanımm iyiyiimm senn
Cuma gelince haftasonu sevinci oluyor resmenn ohh be diyor insanniyiyim kuzucum işteyim çalışıyorum. cumaa olmasından dolayı da mutluyum
sen napıyon bakim erkencisin sanki bugün
havadan canım lodos varya baş ağrısı yapıyor insanda geçmiyorsa sinir şeyCuma gelince haftasonu sevinci oluyor resmenn ohh be diyor insann
Sormaa 7 bucuktan beri uyuyamadım başımda çatlıyo geriyede bitürlü uyuyamadım gece boyu afedersin çişe kalktım
Bıhhtıkkk yaavvvhavadan canım lodos varya baş ağrısı yapıyor insanda geçmiyorsa sinir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?