Cuma gelince haftasonu sevinci oluyor resmenn ohh be diyor insann

Sormaa 7 bucuktan beri uyuyamadım başımda çatlıyo geriyede bitürlü uyuyamadım gece boyu afedersin çişe kalktım
oyyyy aylar geçtikçe daha da ağırlaşıyor belirtiler galiba dün eşime diyordum hamilelik gerçekten çok zordur herhalde diye

Reactions: Jou
oyyyy aylar geçtikçe daha da ağırlaşıyor belirtiler galiba dün eşime diyordum hamilelik gerçekten çok zordur herhalde diye
Yaaa öyle bide sağıma çok dönemiyorum ağrim oluyo eee sola yatsam hep kulağım ağrıyo sırt üstü yatamıyorum birşeye baskı vuruyor
Yorgun halsız hissediyorsun ama bunlar normal seyler güzel şeyler ozomm allahh herkese sağlıklı evlatt nasip etsin bunlar gelip geçici anne olmak kolay değil ama biokadarda güzel biduygu

oyyy geçecek canım benim. bebişi kucağına alınca hepsini unutacaksın inşallah

ben de istiyorum yaa çok merak ediyorum gerçekten nasıl bir duygu olduğunu

oyyy geçecek canım benim. bebişi kucağına alınca hepsini unutacaksın inşallah

ben de istiyorum yaa çok merak ediyorum gerçekten nasıl bir duygu olduğunu
Olacakk bende 2 buçuk sene bekledimm ama değişik bi duygu ama zor kimileri hamileliği kolay geçer hep kimileri ağrılı geçer belli olmuyor kafanı rahat tur yeter

Olacakk bende 2 buçuk sene bekledimm ama değişik bi duygu ama zor kimileri hamileliği kolay geçer hep kimileri ağrılı geçer belli olmuyor kafanı rahat tur yeter
çok şükür bak rabbim sana nasip etmiş. bu apayrı bir duygu bence. çen büyüdün de anne mi olçaann

kafam rahat çok şükür. biz zaten denemelere yeni başladık. yaşımdan dolayı tereddüt oluyor bazen ama inanıyorum rabbim nasip edecektir. isteyen herkese de nasip etsin inşallah

çok şükür bak rabbim sana nasip etmiş. bu apayrı bir duygu bence. çen büyüdün de anne mi olçaann
Aynenn ozom amin hahaha sormaa pekbi büyüdümmm
kafam rahat çok şükür. biz zaten denemelere yeni başladık. yaşımdan dolayı tereddüt oluyor bazen ama inanıyorum rabbim nasip edecektir. isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Yaaa bi gidebilirsin baktırabilirsin daha iyi kafan rahat olur ona göre hareket edersin olmazmı tabi senin tercihin

Aynenn ozom amin hahaha sormaa pekbi büyüdümmm

Yaaa bi gidebilirsin baktırabilirsin daha iyi kafan rahat olur ona göre hareket edersin olmazmı tabi senin tercihin
baktırdım canım. bir sürü şey yaptırdım. diğer değerler normal sadece yumurtalık rezervlerim düşükmüş, elini çabuk tut dedi doktor. şu an kendiliğinden hamile kalabilirmişim tüp bebeğe falan gerek yokmuş. bakalım çalışmalarımız ne yönde sonuç verecek

O zaman çok güzelll hayırlısıyla olsun inşaallahhh

Canım sen iyi misin dün coştun fatmaya sardınız şimdi sıra bende mi. Gülüp eğleniyorduk noldu. Şımardın iyice
Canım kimse kimseye sarmıyo. Fatmanın söylediği bence hoş bşşey değil evet gülüp eğleniyoruz ama herşeyin sınırı var.
Şımaran da yok. Rahatsız olan girmez. Yada can sıkıntısı yaşadığı kişiye cevap vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…