oyyyy aylar geçtikçe daha da ağırlaşıyor belirtiler galibaCuma gelince haftasonu sevinci oluyor resmenn ohh be diyor insann
Sormaa 7 bucuktan beri uyuyamadım başımda çatlıyo geriyede bitürlü uyuyamadım gece boyu afedersin çişe kalktım
Yaaa öyle bide sağıma çok dönemiyorum ağrim oluyo eee sola yatsam hep kulağım ağrıyo sırt üstü yatamıyorum birşeye baskı vuruyoroyyyy aylar geçtikçe daha da ağırlaşıyor belirtiler galibadün eşime diyordum hamilelik gerçekten çok zordur herhalde diye
oyyy geçecek canım benim. bebişi kucağına alınca hepsini unutacaksın inşallahYaaa öyle bide sağıma çok dönemiyorum ağrim oluyo eee sola yatsam hep kulağım ağrıyo sırt üstü yatamıyorum birşeye baskı vuruyor
Yorgun halsız hissediyorsun ama bunlar normal seyler güzel şeyler ozommallahh herkese sağlıklı evlak nasip etsin bunlar gelip geçici
Olacakk bende 2 buçuk sene bekledimm ama değişik bi duygu ama zor kimileri hamileliği kolay geçer hep kimileri ağrılı geçer belli olmuyor kafanı rahat tur yeteroyyy geçecek canım benim. bebişi kucağına alınca hepsini unutacaksın inşallah
ben de istiyorum yaa çok merak ediyorum gerçekten nasıl bir duygu olduğunu
çok şükür bak rabbim sana nasip etmiş. bu apayrı bir duygu bence. çen büyüdün de anne mi olçaannOlacakk bende 2 buçuk sene bekledimm ama değişik bi duygu ama zor kimileri hamileliği kolay geçer hep kimileri ağrılı geçer belli olmuyor kafanı rahat tur yeter
Aynenn ozom amin hahaha sormaa pekbi büyüdümmmçok şükür bak rabbim sana nasip etmiş. bu apayrı bir duygu bence. çen büyüdün de anne mi olçaann
Yaaa bi gidebilirsin baktırabilirsin daha iyi kafan rahat olur ona göre hareket edersin olmazmı tabi senin tercihinkafam rahat çok şükür. biz zaten denemelere yeni başladık. yaşımdan dolayı tereddüt oluyor bazen ama inanıyorum rabbim nasip edecektir. isteyen herkese de nasip etsin inşallah
baktırdım canım. bir sürü şey yaptırdım. diğer değerler normal sadece yumurtalık rezervlerim düşükmüş, elini çabuk tut dedi doktor. şu an kendiliğinden hamile kalabilirmişim tüp bebeğe falan gerek yokmuş. bakalım çalışmalarımız ne yönde sonuç verecekAynenn ozom amin hahaha sormaa pekbi büyüdümmm
Yaaa bi gidebilirsin baktırabilirsin daha iyi kafan rahat olur ona göre hareket edersin olmazmı tabi senin tercihin
Canım sen iyi misin dün coştun fatmaya sardınız şimdi sıra bende mi. Gülüp eğleniyorduk noldu. Şımardın iyiceBombayı atıp Kaçmak ? Ne kelime nerden çıkarıyorsun ?
O zaman çok güzelll hayırlısıyla olsun inşaallahhhbaktırdım canım. bir sürü şey yaptırdım. diğer değerler normal sadece yumurtalık rezervlerim düşükmüş, elini çabuk tut dedi doktor. şu an kendiliğinden hamile kalabilirmişim tüp bebeğe falan gerek yokmuş. bakalım çalışmalarımız ne yönde sonuç verecek
Canım kimse kimseye sarmıyo. Fatmanın söylediği bence hoş bşşey değil evet gülüp eğleniyoruz ama herşeyin sınırı var.Canım sen iyi misin dün coştun fatmaya sardınız şimdi sıra bende mi. Gülüp eğleniyorduk noldu. Şımardın iyice
amin canım benimmmm. müjdeyi veririm burdan inşallahO zaman çok güzelll hayırlısıyla olsun inşaallahhh
Herzamanki haliimm beni bilen bilirCanım sen iyi misin dün coştun fatmaya sardınız şimdi sıra bende mi. Gülüp eğleniyorduk noldu. Şımardın iyice
Yaaaa haber vercen tabiii yırtarımm ağzunii vallahaaamin canım benimmmm. müjdeyi veririm burdan inşallah
hahahah laz kızısın korkarım senden daaaaYaaaa haber vercen tabiii yırtarımm ağzunii vallahaa
Aaaaa beybiii ben çok masumum aslında tam laz değilimm oek konuşmam laz ailem çok konuşurr nedense cilvelerine alışmamışım hiçhahahah laz kızısın korkarım senden daaaa
Aay kuzum çoook teşekkür ederimD u t senin doğum gününmüş bugün öyle duydum doğum günün kutlu olsun canımm. yeni yaşınla birlikte inşallah her şey dilediğin gibi olsun. iyi ki doğduuuun
ben severim lazca konuşanları çok hoş oluyoAaaaa beybiii ben çok masumum aslında tam laz değilimm oek konuşmam laz ailem çok konuşurr nedense cilvelerine alışmamışım hiç
Rize kuzumm eşim adapazarılı meselaben severim lazca konuşanları çok hoş oluyo
nereliydiniz siz tam olarak ?
Rizee. çok severim Rize'yi. gerçekten harika yerler. anneme derdim eskiden hep biz niye Karadenizli değiliz diyeRize kuzumm eşim adapazarılı mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?