Vardır bundada bir hayırr yaa mucizoo allah kolaylık versin olacak elbett demekki zamanı varmışToktordan dönüyom 6mm olmuş rahim kalınlığı onca ilaca rağmen
Vardır elbet pamuşumVardır bundada bir hayırr yaa mucizoo allah kolaylık versin olacak elbett demekki zamanı varmış
Yaaa bak hemşire bile ne güzel dediiVardır elbet pamuşum
Yani ne düşüneceğimi hiç bilemiyorum
Bu ay olmazsa gelecek ay hani illa hayırlısıyla transfer olur inşallah da
Ya aynı olursa
Nasıl ilerlicem ne yapcam hiç bişey düşünemiyorum
Kan alan hemşire dedi ki
Eğer olmazsa İzmir de de Bi Dr var istanbuldan yakın olır
Olmazsa da vardır bunda da bi hayır üzülme falan filan teselli verdi
Öyle tabi hepsi sabr gerektiuoruYaaa bak hemşire bile ne güzel dedii
Sende haklısın yoruluyorsunn artık
Amaaa sınav bu hepimiz nelerle sınav yaşıyoruzz
Canım benimm herşey düzelecek çok şaşıracaksın ummadığın olcakk hep diyolar başka doktora git busefer diye belkide o doktora var şansın bilemeyizkii
Amiinn canım benimmÖyle tabi hepsi sabr gerektiuoru
Allah yardımcımız olsun
Aynen canm şimdi eve gidiyorum bugün işe gitmeicemAmiinn canım benimm
Hadtasonuda çalışıyordun dimi
Tamm kuzumm geç dinlen eveAynen canm şimdi eve gidiyorum bugün işe gitmeicem
Haftasonu çalışcam artık
Aynen kuzum gidem de karnıcığımı doyurayımTamm kuzumm geç dinlen eve
doyur canım doyur. her şey çok güzel olacak buna inandır kendini e miiAynen kuzum gidem de karnıcığımı doyurayım
Günaydıııın
günaydıııııın
Oooooo hallaaayyyyy var bugünnnnn
İyim kuzum sen nasılsın
Allah kabul etsin inşallahNasılsınız bakalım fıstıklar bu gün görümcede kuran var bnde gideceğim
Allah razı olsun ablacm ölmedikce ümit hep var yoksa yaşayamaz insandoyur canım doyur. her şey çok güzel olacak buna inandır kendini e mii
Bize de duaaa ettt minnoş de ki Allah bana ve onlara boy boy sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu evlatlar versin deNasılsınız bakalım fıstıklar bu gün görümcede kuran var bnde gideceğim
5 kişiyizAllah kabul etsin inşallahçok kalabalık olmasaydı malum covid
Ederim canımAllah razı olsun ablacm ölmedikce ümit hep var yoksa yaşayamaz insan
Bize de duaaa ettt minnoş de ki Allah bana ve onlara boy boy sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu evlatlar versin de
evet kesinlikle öyleee. ben bi kaç ay içinde neler yaşadım umutsuzluğa kapıldım ama inan Allah yardım ediyor. kesinlikle ümitsiz olmamak ve her şeyi Allah'a bırakmak gerekiyor. sen ona güven ummadığın anda olur güzel şeyler canım benimAllah razı olsun ablacm ölmedikce ümit hep var yoksa yaşayamaz insan
Bize de duaaa ettt minnoş de ki Allah bana ve onlara boy boy sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu evlatlar versin de
5 se sorun yok5 kişiyiz
Ederim canıminşallah rabbimin tez zamanda hayırlı evlat veririr hepimize
Konuştum simdi kızla yarın nişan alısverişine gidicekmiş cıkamıcamNediirrr yaniii tabiiinere gitceennnn
Ben iyim cok şükür kuzu seni sormalıNasılsınız bakalım fıstıklar bu gün görümcede kuran var bnde gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?