- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
Benimkide pasta almadıBanada hep pastayla ensevdiğim paaptya çiçeğimle gelirdiii busefer pasta almazz hahahah sekerimm var yemeyimm diyebakalımm neyapcakk
Belki yapar bişey ya dur bakalım yarın olur belkiLa yok yok sürpüz mürpüz yoooğ
Hahahahaha adam dicek karı kafayı yediiHahaahaha şuan kahkaha atıyorum ne olii diyor
YapmazBelki yapar bişey ya dur bakalım yarın olur belki
Boşver ozaman sen bu adamı böyle sevmedin mi zatenYapmaz
Ne kadarda benYa telefonu doğum günümden önce almıştışimdi pahalı bişeydi diye hediye beklemedim zaten doğum günümde tatildeydik bide pasta alıp süpriz yapmış sagolsun sustum tamam ben galiba cok sey istiyorum
He vallahHahahahaha adam dicek karı kafayı yedii
Aboovvvv paralarınaa da anladın sennBenimkide pasta almadı
Gerçi pasta alsa daha iyiydi
Gittik Viyana kahvesinde oturuyoruz
Bir dilim San sebastian söyledik soslu bişey böyle pembeli ve bitter cikolatali filan iki sosu var .
Üstüne bir mum.
47 liraymis bir dilim
Dükkanı yakasim geldi o an
8 dilim Pasta 65 lira zaten lan
Ne demek bir dilim 47
Hayır benim sevdiğim adam süprizlerle doluydu. Evlenene kadar yanıma eli boş gelmez illa çiçek ufak bi hediye bişeyler alır gelirdi. Ummadığım anda karşıma çıkar başımdan aşağı güller dökerdiBoşver ozaman sen bu adamı böyle sevmedin mi zaten
Ne yaptın yemehhHe vallah
SormaAboovvvv paralarınaa da anladın senn
Çok tutmuş ya hakkattt bi 20 lira olurdu en az herhalde yaa pasta alaydı daha iyiydii adamda değişiklik olsun diye dışarda etti o da paraya yandı
Tatlı dile Güler yüze doyulur mudoyulur muTeşekkür ederim☺
dedim mumu siktir et ben dili çok severim. Dil olsın yeter
Sorma
Ertesi günde ishal oldum zaten
İçimde bile durmadı pasta
Dutcum bebegim evlenmeden önce cogu erkek öyleydiHayır benim sevdiğim adam süprizlerle doluydu. Evlenene kadar yanıma eli boş gelmez illa çiçek ufak bi hediye bişeyler alır gelirdi. Ummadığım anda karşıma çıkar başımdan aşağı güller dökerdi
Babada şiirr yazardı puştttt evlendimm bişe göremedimmHayır benim sevdiğim adam süprizlerle doluydu. Evlenene kadar yanıma eli boş gelmez illa çiçek ufak bi hediye bişeyler alır gelirdi. Ummadığım anda karşıma çıkar başımdan aşağı güller dökerdi
Evlendikten sonra da bi süre devam etti. Ama artık bittiDutcum bebegim evlenmeden önce cogu erkek öyleydi
Evlendikten sonra ne oluyosa bitiyo onlar bizde yeni halleriyle sevmeye devam edicez ne yapalım
Ay biz olmasak dotlerinin bokunu temizleyemeZ onlar hahahay .Dutcum bebegim evlenmeden önce cogu erkek öyleydi
Evlendikten sonra ne oluyosa bitiyo onlar bizde yeni halleriyle sevmeye devam edicez ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?