Canı isterse arada gene yazarBabada şiirr yazardı puştttt evlendimm bişe göremedimm
Hahahahah ayyy canımm yaa bukadar tutumlu bukadar iyii nickoommSorma
Ertesi günde ishal oldum zaten
İçimde bile durmadı pasta
Can sağlıgı huzur olsun boşver dert edilecek seyler değil bunlar kuzum sen daha iyi biliyosun yaniEvlendikten sonra da bi süre devam etti. Ama artık bitti
Bakk o iyii hahahaCanı isterse arada gene yazar
Tabi canımCan sağlıgı huzur olsun boşver dert edilecek seyler değil bunlar kuzum sen daha iyi biliyosun yani
Helal beeeAy biz olmasak dotlerinin bokunu temizleyemeZ onlar hahahay .
Ezikler
Böylesi hediye almasa da olurBakk o iyii hahaha
Ama genede hep iyidir bana ya ozel şeylere napim kendi iyi oksun bana saygılı olsun sevsin yeterr kv nin yanında hep savundu geçenn sok oldum
Tutumluluk değil de fakirlik ruhumuza işlemiş ondan .Hahahahah ayyy canımm yaa bukadar tutumlu bukadar iyii nickoomm
Amaaann kuzumm huzurunuz iyi olsunn başkası lazımm değill buhayattaa artıkkBöylesi hediye almasa da olur
Hahahahah evett yaaa paramızla oynuyolarya zatennTutumluluk değil de fakirlik ruhumuza işlemiş ondan .
Bünye kabul etmedi yahu ne demek kırk yedi liralık pasta, dedi bence bünyem de benim gibi .
Yabancı cisim olarak algıladı oyuncak filan yuttum sandı heralde.
İshalle attı hemen dışarı
Dışardan yedik leahmacunNe yaptın yemehh
Yedinmi baluğuuuNe eğdin suratını yediğim
Ben çokk severim geliyomm ama kilo da vermem gerek vazgeçtim gelmeycem eşim izin vermiyor hahahahaMisafir var kanka kırıntı yiyelim gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?