Haaaa kim geldii kankiiiiMisafir var kanka kırıntı yiyelim gelin
Ooooo bugün temizliği atlatırkennnDışardan yedik leahmacun
Hahahaha evet genelde öyle oluyorOoooo bugün temizliği atlatırkennn
Yemek işi olmadı heeee
En güzeliiHahahaha evet genelde öyle oluyor
Evet kuzucumEn güzelii
Hahahaha nerden anladınnnEvet kuzucum
Bugün akşam babanniş yok sanırım hahahaha
Demedin hiç babannişteyim diyeHahahaha nerden anladınnn
Heee yaa bi tanıdığımız var da çeşmeden geldiler annemle araları iyi değill bi benle çok iyi dün yukardayken annem okadar hoşgeldin desede yüz vermedi hanii ani oldu haberimiz yoktu zaten oturuyoduk dün hiç konuşmadı yüz vermedii kızı beni görmek için mutluyduu annemde sinirlendii bugün ben niye kızımı yukarı çıkarcam istiyosa kendi kızinı gondersin buraya dedi halam beni sormaya geldide eve olayylarr yanii kıyamet koptuDemedin hiç babannişteyim diye
Yaaa anniş biraz hızlı ve öfkeli heheheheHeee yaa bi tanıdığımız var da çeşmeden geldiler annemle araları iyi değill bi benle çok iyi dün yukardayken annem okadar hoşgeldin desede yüz vermedi hanii ani oldu haberimiz yoktu zaten oturuyoduk dün hiç konuşmadı yüz vermedii kızı beni görmek için mutluyduu annemde sinirlendii bugün ben niye kızımı yukarı çıkarcam istiyosa kendi kızinı gondersin buraya dedi halam beni sormaya geldide eve olayylarr yanii kıyamet koptu
Haha annem haklii amaa hep yapiyo terbiyesiz kadinn zatenn takmış annemee kadın sana hoşgeldin bile diyo hiiiiç yanii amaaaann bende çok lazımdı çıkmadım babannem aradı hahaha gelin diye ben çıkarsam şimdi kızını yollucak babannişe orda buluşcaz falanYaaa anniş biraz hızlı ve öfkeli hehehehe
Çalışmaya devammı aşkomm
Bana da misafir geliyordu az kalsınHaaaa kim geldii kankiiii
Bende birşeyler var sandımm
Hiiçç annişe de çok lazımdı o gariHaha annem haklii amaa hep yapiyo terbiyesiz kadinn zatenn takmış annemee kadın sana hoşgeldin bile diyo hiiiiç yanii amaaaann bende çok lazımdı çıkmadım babannem aradı hahaha gelin diye ben çıkarsam şimdi kızını yollucak babannişe orda buluşcaz falan
Ara verdim beybiiÇalışmaya devammı aşkomm
Yokk kuzu mecbur yarın çıkarım zaten yarın gitcem diyeeHiiçç annişe de çok lazımdı o gari
Gizli kaçak buluşun bakam
Abooovvvv rüyaların içine edileceğidiii kim geleceğidiiiBana da misafir geliyordu az kalsın
Kim o kadın tam anlamadımHiiçç annişe de çok lazımdı o gari
Gizli kaçak buluşun bakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?