Amaann ateş önemli ya zaten kuzum iyileşecekkAaamann ne ediyim be kuzum şurup falan iyileşecek mecbur hareketi yerinde zaten ateşte yok şükür.
Sağol bitanemDeli yaa anaya bakgeçmiş olsun morum
Öyle yavrum iyilesir illaki baktin kötüye gidiyo dogru doktoraAmaann ateş önemli ya zaten kuzum iyileşecekk
Yaaaa sossyooommmmm bence çok çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkÇoooooooooooooooooooooookkkkkkkk
Yaaa ben seni çok özledim beeeham ham ham
Allah razı olsun canım benim, hepimiz dualarımızı yasayalım ınş
Aşkommm ne zaman gitcen eveayyyy yağlamaaa
Eve geçemde yapim bende
Aynnennnn dicen içmesen getiricem seni doktoraÖyle yavrum iyilesir illaki baktin kötüye gidiyo dogru doktora
Yarın gece kuşummYaaa ben seni çok özledim beee
Aşkommm ne zaman gitcen eve
Doktordan korkmuyokiAynnennnn dicen içmesen getiricem seni doktora
Ana kucağı dimiYarın gece kuşummburdada alıştım şimdi nasıl gitcem eve
Moruşummm nasılsınDoktordan korkmuyoki
Ayyy anammm uşağaaa bahh helee maşaallahh yaaaDoktordan korkmuyoki
Tabiii gittiğim yerde alışıyorsun ya evimdeyken pek gelesim yoktu amaaa anneme geliyorum eve gidesim yok çok zor uzakta oturunca böyleeAna kucağı dimialıştın ne güzel
Ama kocayı da özlemişsindir adi adi saklama Bizden
Moruşummm nasılsın
Bak ne güzell annene gittin bayadır birlikte vakit geçirdiniz yine gidersin kuzumTabiii gittiğim yerde alışıyorsun ya evimdeyken pek gelesim yoktu amaaa anneme geliyorum eve gidesim yok çok zor uzakta oturunca böylee
Aaaa abla kurbanın olayimmm ben seni biliyorumm pamukk kalpliimm kafanı niye vuruyinn öyleee vallahaaa bebiş üzülür haaaElçinim özleyen yüreğinden öperim senin.
Nasıl bir ablayim ben
Hiçbirşey anlamadım yaa kuzu nasıl geçti kv deolsam bukadsr geçmezBak ne güzell annene gittin bayadır birlikte vakit geçirdiniz yine gidersin kuzum
ÖppHepiiiiiğğnize hayırlı geceler kıslar kıslar gelem mii yaananızdan öpemm mi
Pamuşum senin adın elçin miAaaa abla kurbanın olayimmm ben seni biliyorumm pamukk kalpliimm kafanı niye vuruyinn öyleee vallahaaa bebiş üzülür haaa
Yerimm seniii yerrr ben seni biliyorumm bildirimlere karıştın zaten yarıtatil yaklaştın karne faland erken karıştın ortaluğa
Hiçbirşey anlamadım yaa kuzu nasıl geçti kv deolsam bukadsr geçmez
Sen nerden biliyinn laaaaÇünkü o kvvv deee
Pamuşum senin adın elçin mi
Elhan abla demişSen nerden biliyinn laaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?