İnşallah kuzucumHahahah evett te işine bağlıı gececi olursa yarın gece döneriz muhtemelenn umarım akşam çalışırda pazartesi dönerizzz
Yiaaaa boğ beni kirazaa içine oturup yiyem seniiiKiraza boğarım seni
İnşallah inşallah kiraz güzeliiim hepiniz dualarımdasınızKıyamam ki kıyamam ki ama siz yinede dua edin güzel geçsin sinavim
Nekadar çokBende özledim pacikomu
Aradı kuzuşum az önce odaya işimiz var dedii daha cocuk odası boyancak hakkatt okadar iş varkiiİnşallah kuzucum
Yaa olsun gramcığın odasını boyamak daha önemliiiAradı kuzuşum az önce odaya işimiz var dedii daha cocuk odası boyancak hakkatt okadar iş varkii
Şuanlık öyle sıkıştıkkii fatmoo zaten aldıklarımıza daha kontrol edemedik hiç eksik varmı yokmu ne yapcaz falan gerçekten stresli seyler bunlarrYaa olsun gramcığın odasını boyamak daha önemliii
Rabbim kolaylık versin kuzum benim sıkma canını bunları düşünme olur bir şekildeŞuanlık öyle sıkıştıkkii fatmoo zaten aldıklarımıza daha kontrol edemedik hiç eksik varmı yokmu ne yapcaz falan gerçekten stresli seyler bunlarr
Amin kuzumm ya aboovv saat ne ara 11 buuçuk olduRabbim kolaylık versin kuzum benim sıkma canını bunları düşünme olur bir şekilde
Bizimkinin uykusu geldi geldik yatağa uyudu hemencik keşke benimde öyle hemen yastığa koyunca uykum gelseAmin kuzumm ya aboovv saat ne ara 11 buuçuk oldu
Buraya çok bakınca gelmez pekkBizimkinin uykusu geldi geldik yatağa uyudu hemencik keşke benimde öyle hemen yastığa koyunca uykum gelse
Uykum var aslında ama uyuyamıyorum neysem haydi sende yat gayri kimseciklerfe kalmadıBuraya çok bakınca gelmez pekk
Daha ben bu sabah 7buçukta uyandım girdim çıkamadım 11 de hoop uyumuşum
Ihlamur iciyom ben gelllYeee biniii ısırırımmm seniii
Herkess uykuya yamacına geçtiiiUykum var aslında ama uyuyamıyorum neysem haydi sende yat gayri kimseciklerfe kalmadı
Ooo iyileştin demii az da olsa aşkoommIhlamur iciyom ben gelllGecirdim hastaligi 1günde Ama Ömer hala hasta
Ohh keyf et kuzum benimHerkess uykuya yamacına geçtiiihaftasonu daha kimseyi bulamayızzz yarın arkadaşıma davetliyim
Çok sevindim kuzum iyileşmeneIhlamur iciyom ben gelllGecirdim hastaligi 1günde Ama Ömer hala hasta
Evet kuzum onla ilgileniyorum hep. hayir ihlamurda icmiyo ben iyilestim 1günde o öyle icimde gidiyoOoo iyileştin demii az da olsa aşkoomm
Oyyy ömerine kurban olayimm hep çocuklar hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?