Allah razi olsun canimmÇok sevindim kuzum iyileşmene
Çocuklar biraz geç atlatıyor bizler gibi ıhlamur vs kullanamayınca merak etme oda düzelir
Vallaha biandna korkuyorum kuzum kovidden çok yakın olmamaya çalışıcamOhh keyf et kuzum benim
İnşallah bitanemAllah razi olsun canimmEvet bende ona surup veriyorum umarim oda iyileşir
Aynen kuzum bide hamişsin sarılma uzaktan konuş etVallaha biandna korkuyorum kuzum kovidden çok yakın olmamaya çalışıcam
Bakk hele sıpaaa sevmedii kesinn çocuklar hiç sevmez böyle şeyleriiEvet kuzum onla ilgileniyorum hep. hayir ihlamurda icmiyo ben iyilestim 1günde o öyle icimde gidiyo
Aynenn ondan korkuyorumm 2 aşım var ama bebeğim işte bide zaten önceden olmuştum koronaAynen kuzum bide hamişsin sarılma uzaktan konuş et
Bugün de yiyemedik balığı yaaa Bi hafta oldu pehhYedinmi baluğuuu
Ahahaha topramm yaaa nasıl da biliyor kırıntıyıBen çokk severim geliyomm ama kilo da vermem gerek vazgeçtim gelmeycem eşim izin vermiyor hahahaha
Yaavvv sorma arkadaşgil bayadır da görüşmüyordk işten güçtenHaaaa kim geldii kankiiii
Bende birşeyler var sandımm
dikkat edersen birAynenn ondan korkuyorumm 2 aşım var ama bebeğim işte bide zaten önceden olmuştum korona
Ayyyy gece gece nasıl çekti canııımmBugün de yiyemedik balığı yaaa Bi hafta oldu pehh
Ahahaha topramm yaaa nasıl da biliyor kırıntıyı
Geleydin patlak mısır potakal avuç ceviz incir nar muz çitlek çerez varıdı kilo yapmaz onlar ahahahaha
Yaavvv sorma arkadaşgil bayadır da görüşmüyordk işten güçten
Niye yiyemedin yaaa pişmişti sandım o ankız diyinceBugün de yiyemedik balığı yaaa Bi hafta oldu pehh
Hahahaha çok lazımdın geldin deseydinAhahaha topramm yaaa nasıl da biliyor kırıntıyı
Geleydin patlak mısır potakal avuç ceviz incir nar muz çitlek çerez varıdı kilo yapmaz onlar ahahahaha
Yaavvv sorma arkadaşgil bayadır da görüşmüyordk işten güçten
Hayyddiiiiiiii iyi geceler tatlı rüyalarrrr beybitoodikkat edersen bir
Şey olmaz inşallah kuzum benim neysem ben yatıyorum
Hepinize güzel guttluu gecelerrr
Anasi gibi cay iciyo amaBakk hele sıpaaa sevmedii kesinn çocuklar hiç sevmez böyle şeylerii
Hahahaha bu iyiydiii bakkk eşşeekk hep zararlı şeyleri içerlerr zatennnAnasi gibi cay iciyo amaIhlamura geldi mi ııyyyyakk
Yaaaaa öğğk Dü kötüydü ıykk Dı çekmesinAyyyy gece gece nasıl çekti canııımm
Afiyet bal olsun guzumm benimm
Ahahaha tam da yağlama yıkama yapıyordum Bi elim hamura Bi elim kıymadaNiye yiyemedin yaaa pişmişti sandım o ankız diyince
Hahahaha çok lazımdın geldin deseydin
Aaamann ne ediyim be kuzum şurup falan iyileşecek mecbur hareketi yerinde zaten ateşte yok şükür.Hahahaha bu iyiydiii bakkk eşşeekk hep zararlı şeyleri içerlerr zatennnbilmemmii yeğenelrimde çaycı
Yiaaaa boğ beni kirazaa içine oturup yiyem seniii
Allah razı olsun canım benim, hepimiz dualarımızı yasayalım ınşİnşallah inşallah kiraz güzeliiim hepiniz dualarımdasınız
ayyyy yağlamaaaYaaaaa öğğk Dü kötüydü ıykk Dı çekmesin
Ahahaha tam da yağlama yıkama yapıyordum Bi elim hamura Bi elim kıymada
Neyse savdık bugün de böyle
Deli yaa anaya bakAaamann ne ediyim be kuzum şurup falan iyileşecek mecbur hareketi yerinde zaten ateşte yok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?