Çok lazımli bişiy sankiHahahahahaha şapşiiikkk nasıl biliyo gece gelcekkk
Bakk heeleeeee bide benssuuuuzzzzzzzzzGünaydın bitanembir şeyi kaçırmayım diye geldim erkenden. Mucize ve fatmayla çok ses çıkardık sanırım uyandırdık sizi bile isteye yaptık itiraf ediyorum.
Gunaydınnn fatmooooGüüüünayyydııııınnnn
Benden başkasını sevme bukadarr kıskanıyommmmmmmDuygusallığını yirim senin.
Ben sarilacağim üć dört beş defa daha
Hahahahahhahahaha sormaa yavvvÇok lazımli bişiy sanki
Iyi taraftan bakınca evine gidiyorsunHahahahahhahahaha sormaa yavvv
Alışmıştım anama şimdi ayrılmak zor
Bella, odasında yatağına uzanmış ders çalışıyordu. Orhan Veli, kapıdan uzun uzun genç kızı seyrettikten sonra salonun köşesindeki küçük masaya oturur ve cebinden çıkardığı kâğıda bir şeyler karalayıp yeniden odaya yönelir. Kâğıdı Bella’ya uzatır ve “Bu şiiri sana yazdım” der.Bu kadar tatlı olunmaz ki
Hea kocişe dedim kall da işlerimiz var dedi odaya birşey halledemedik dedik aldıkk bide bakamadık hiç duruyo kutuda dedii eksik varmı yokmu bi bakalım dedii aidatlar yükselmiş bizim sitede gitsek ordan gidemiyoruzz ev yok çok fena battık sosyooIyi taraftan bakınca evine gidiyorsun
Waaooww çok güzel, etkileyici gül goncamBella, odasında yatağına uzanmış ders çalışıyordu. Orhan Veli, kapıdan uzun uzun genç kızı seyrettikten sonra salonun köşesindeki küçük masaya oturur ve cebinden çıkardığı kâğıda bir şeyler karalayıp yeniden odaya yönelir. Kâğıdı Bella’ya uzatır ve “Bu şiiri sana yazdım” der.
Uzanıp yatıvermiş, sere serpe;
Entarisi sıyrılmış, hafiften;
Kolunu kaldırmış, koltuğu görünüyor;
Bir eliyle de göğsünü tutmuş.
İçinde kötülüğü yok, biliyorum;
Yok, benim de yok ama…
Olmaz ki!
Böyle de yatılmaz ki!
Bu olay 1946 yılında, Ankara’da, Sabahattin Eyüboğlu’nun evinde geçmiştir.
Mesajını okuyunca bu şiir geldi aklıma tatlım kirazim. Hediyem olsun sana
Şiirin hikayesini iliştirmeden olmazdı
Allah kolaylığını verir kuzum, bebenin rizki kendiyle gelir. Allah büyük, gün doğmadan neler doğarHea kocişe dedim kall da işlerimiz var dedi odaya birşey halledemedik dedik aldıkk bide bakamadık hiç duruyo kutuda dedii eksik varmı yokmu bi bakalım dedii aidatlar yükselmiş bizim sitede gitsek ordan gidemiyoruzz ev yok çok fena battık sosyoo
Neden 2 saat2 saat sonra krep yapcamm
Çoookk canım cektiiii
Canımm kuzumm nasılsın güzelce uyudun koşarak çalışmaya mı geldincee eeee matmazeelll
Evett bitanemm bide kış ya doğalgaz elektirk fırlamış zatennAllah kolaylığını verir kuzum, bebenin rizki kendiyle gelir. Allah büyük, gün doğmadan neler doğar
Kova burcu kıskanç olmaz aslında gül goncamHer romantik aşk kadının hayatında senin gibi tatlış, kıskanç bir dostu olmalı hem de kesinlikle
Herkes uyuyo aşkom sıcak sıcak yerizz dedimm kardeşimde çok severrNeden 2 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?