Günaydın bitanem bir şeyi kaçırmayım diye geldim erkenden. Mucize ve fatmayla çok ses çıkardık sanırım uyandırdık sizi bile isteye yaptık itiraf ediyorum.
Bakk heeleeeee bide benssuuuuzzzzzzzzz
Bensizz işlere kalkışma haa ablaammm bensiizzz olmazz yerimm canım ablamm ne iyi ettinn
Güüüünayyydııııınnnn
Gunaydınnn fatmoooo

Bu kadar tatlı olunmaz ki
Bella, odasında yatağına uzanmış ders çalışıyordu. Orhan Veli, kapıdan uzun uzun genç kızı seyrettikten sonra salonun köşesindeki küçük masaya oturur ve cebinden çıkardığı kâğıda bir şeyler karalayıp yeniden odaya yönelir. Kâğıdı Bella’ya uzatır ve “Bu şiiri sana yazdım” der.

Uzanıp yatıvermiş, sere serpe;

Entarisi sıyrılmış, hafiften;

Kolunu kaldırmış, koltuğu görünüyor;

Bir eliyle de göğsünü tutmuş.

İçinde kötülüğü yok, biliyorum;

Yok, benim de yok ama…

Olmaz ki!

Böyle de yatılmaz ki!

Bu olay 1946 yılında, Ankara’da, Sabahattin Eyüboğlu’nun evinde geçmiştir.

Mesajını okuyunca bu şiir geldi aklıma tatlım kirazim. Hediyem olsun sana
Şiirin hikayesini iliştirmeden olmazdı

Iyi taraftan bakınca evine gidiyorsun
Hea kocişe dedim kall da işlerimiz var dedi odaya birşey halledemedik dedik aldıkk bide bakamadık hiç duruyo kutuda dedii eksik varmı yokmu bi bakalım dedii aidatlar yükselmiş bizim sitede gitsek ordan gidemiyoruzz ev yok çok fena battık sosyoo

Waaooww çok güzel, etkileyici gül goncam çok teşekkür ederim en güzel hediye sensin bize

Allah kolaylığını verir kuzum, bebenin rizki kendiyle gelir. Allah büyük, gün doğmadan neler doğar

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…