Aynen herkes dertli, sonumuz hayır olsun inşEvett bitanemm bide kış ya doğalgaz elektirk fırlamış zatenn
Kandırıyor mu biziKova burcu kıskanç olmaz aslında gül goncam
Ohh,hem cok pratik iyi duşunmuşsun afiyet olsunHerkes uyuyo aşkom sıcak sıcak yerizz dedimm kardeşimde çok severr
Hahaa mecbur kuzum, dün istediğim gibi olmadıCanımm kuzumm nasılsın güzelce uyudun koşarak çalışmaya mı geldin
YaaaaaaaHer romantik aşk kadının hayatında senin gibi tatlış, kıskanç bir dostu olmalı hem de kesinlikle
Annemdeyimm ablamm bugün akşam döncem evet 1 haftadır burdayımm bugün de pek bi canım çektii herkes uyuyo dedim uyanınca sıcak sıcak yeriizz dedimmAfiyet olsun bitanemniye iki saat sonra. Şimdi yap ye karninda yatan kuzunun sabirsizligini hissedebiliyorum.
Amiinn bitaneeemmmAynen herkes dertli, sonumuz hayır olsun inş
Aaaaaa sevdiğim insanlaeı fena kıskanıyorumm boğarımm ağzını caaattt diye yırtarımmmKandırıyor mu bizi
Rica ederim canım.Waaooww çok güzel, etkileyici gül goncamçok teşekkür ederim en güzel hediye sensin bize
Sagoll kuzucuummmOhh,hem cok pratik iyi duşunmuşsun afiyet olsun
Kimin kova da kıskanç olmadığını düşündün de heleeeBilemedim
Canımmm teşekkür ederim mm çok mıtlu oldummmmO duanın içine seni koydum
Sevdiklerinle güzellikleri paylasmani dilerim tatlım.
Memelere özgürlük gerekkkkkkk hep başını bağla bağla yazık onlaraaaHava soğuk olmasa çıkarıp sallardim da
Günaydın fatişimOyy benim deli kız gelmiş günaydınnn
Allah kolaylık versin kuzummmmEvet bugün çok hırsla uyandım oturdum dersin başına muciskom ohhh
Hele tipe bak hele tipeeee mıncıracam şimdi
Biz uyandık onlarda uyumasın abla eheheheheheheGünaydın bitanembir şeyi kaçırmayım diye geldim erkenden. Mucize ve fatmayla çok ses çıkardık sanırım uyandırdık sizi bile isteye yaptık itiraf ediyorum.
Yaaa çen pek bi gıskanç oluveğdin mi heeeeeBenden başkasını sevme bukadarr kıskanıyommmmmmm
Dur biraz daha gürültü çıkarıp annenleri de uyandiralim.Yaaaaaaaiçim bi hoş
Annemdeyimm ablamm bugün akşam döncem evet 1 haftadır burdayımm bugün de pek bi canım çektii herkes uyuyo dedim uyanınca sıcak sıcak yeriizz dedimm
Amiinn bitaneeemmm
Aaaaaa sevdiğim insanlaeı fena kıskanıyorumm boğarımm ağzını caaattt diye yırtarımmm
Anladım. Bugün telafi edersin biraz fazla çalışarak kuzucummHahaa mecbur kuzum, dün istediğim gibi olmadıbende rahatsız oldum sen nasılsın beybi
Canımmm teşekkür ederim mm çok mıtlu oldummmm
Memelere özgürlük gerekkkkkkk hep başını bağla bağla yazık onlaraaa
Günaydın fatişim
Allah kolaylık versin kuzummmm
Hele tipe bak hele tipeeee mıncıracam şimdi
EveetttBiz uyandık onlarda uyumasın abla ehehehehehehe
Yaaa çen pek bi gıskanç oluveğdin mi heeeee
Hahahah ablamm yaaa şaka yapıyorummm kıskancım amaa sevdiğim insanları boğuyorum bazenn oyüzden dikkat ediyorummDur biraz daha gürültü çıkarıp annenleri de uyandiralim.
Aradım tarafım imocilerin içinde davullu zurnalı bir şey bulamadım
Abooo fena kıskanıyorsan dikkatli olmam lazım
Yaaa canımmsınnnn benimm iyiki varsınnn iyikiSenin sevgin her zaman rahatlık veriyor bana, hiç bogulmadim
Iyiki iyikii güzel pamuk kalpliimmİyi ki varız
Miniğin hareketlenmiş ne güzel. Biraz daha büyüsün balık gibi içinde yüzdüğünü hissedersin. Tekmeler daha sonra oluyor.Iyiki iyikii güzel pamuk kalpliimm
Ablamm aklıma gelmişken şuan diyim dedim
Dun annemle konuşurken dedimki karnım şurda tıktık ediyor ama o hareketmi diyorum hani emin olmak içinn vuuu hareket tabii diyo hissetmişsinn sen diyo aayyy geçen hafta kv dede 2 3 kere tıktık etti ama ben başka birşey anladım meğersem bebeğin hareketiymiş 2 gün öncede gece hissettimm 2 kezz ben anlayamadım ki nebileyim hareketi o ayyy çok tuğaftımantıken iyice vuruyor sanıyordum şimdilik öyle düşünmüştüm
Gunaydin bebisim Dun gece bana o yuzden mi ağzını yirtarim dedinYaaaaaaaiçim bi hoş
Annemdeyimm ablamm bugün akşam döncem evet 1 haftadır burdayımm bugün de pek bi canım çektii herkes uyuyo dedim uyanınca sıcak sıcak yeriizz dedimm
Amiinn bitaneeemmm
Aaaaaa sevdiğim insanlaeı fena kıskanıyorumm boğarımm ağzını caaattt diye yırtarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?