Aynen kaç gündür uykusuzdumOooo epeyy bi uyku
Amaannn iyi ettiinn yaaa bende uyudum amaa başım çatlaaayyyAynen kaç gündür uykusuzdumkızlar uyuyunca bende pert
NiyeAmaannn iyi ettiinn yaaa bende uyudum amaa başım çatlaaayyy
Bilmiyorum kuzum uyandım süreklii
Geçmiş olsun canımBilmiyorum kuzum uyandım süreklii
ojjgeldin canımmBen geldim
ay sorma ben de dün akşamdan beri öyleyimNasıl olayiimmm kuzum başım çatlıyorr bacaklarım ağrımaya başladı bugün
Daha açkarna ilacımı içicem şini sonra 1 saat sonra kahvaltı etcemmojjgeldin canımm
ay sorma ben de dün akşamdan beri öyleyimgeçmiş olsun canımm
owww seninki öğle yemeği olacak. aslında daha erken kalkabilsen kahvaltını da erken yapmış olursunDaha açkarna ilacımı içicem şini sonra 1 saat sonra kahvaltı etcemm
Kalkamıyorumm öyle stresli oluyorumm rahat uyumam lazımki kalkıp yapayım diyeowww seninki öğle yemeği olacak. aslında daha erken kalkabilsen kahvaltını da erken yapmış olursun
öyle diyorum ama kolay değildir tabii hamileyken erken kalkmakKalkamıyorumm öyle stresli oluyorumm rahat uyumam lazımki kalkıp yapayım diye
Burdayımm kuuzuuummm özledimmm seniiiii nerdesiinnnnnn
Aynenn çok zorlanıyorum elaleceyle kalkıp etmek istemedim zaten napıyorum evdeyim bitürlü dün bi çıktım hast. Gittim eve gelene kadar bacağım totom elim uşüdü yüzüm kurudu resmennöyle diyorum ama kolay değildir tabii hamileyken erken kalkmak
Burdayımm kuuzuuummm özledimmm seniiiii nerdesiinnnnnn
ahh kıyamamAynenn çok zorlanıyorum elaleceyle kalkıp etmek istemedim zaten napıyorum evdeyim bitürlü dün bi çıktım hast. Gittim eve gelene kadar bacağım totom elim uşüdü yüzüm kurudu resmenndaha dedim gitmem biyere eve geldim akşama kadar üşüdümmm baya
Vallahaaa lazım değill dışarıahh kıyamamçok soğuk ama bir kaç gündür. otur evinde sıcacık ohhhh misss
ben seni bırakır mıyım kuzummmmBeni bıyakmaaa
Canımsınnn beniiimmmmmmben seni bırakır mıyım kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?