işe gelmek zorunda olmasam ben de çıkmazdım bu soğukta vallaVallahaaa lazım değill dışarı
Sormaa yaaa buranın sabahı bende düşünemiyorumm mutfağım buz kesiyooişe gelmek zorunda olmasam ben de çıkmazdım bu soğukta vallasabah resmen bi taraflarım donuyo sabahın o erken saatinde
bızıııttt düşünürken dondum şu andaSormaa yaaa buranın sabahı bende düşünemiyorumm mutfağım buz kesiyoo
hahahaa noldu ben bilmem mi trakyanın soğuğunuCanımsınnn beniiimmmmmm
Nasık gidiyorr burası fena buzzz bence gelmeee
Olabilirrr herkes doğduğu zamanları seviyoobızıııttt düşünürken dondum şu andaben baharı seviyorum bahar çocuğu olduğum için herhalde
Vallahaaaa bilirsin gelmiyon zaten ondanhahahaa noldu ben bilmem mi trakyanın soğuğunu
insanın başına ne gelirse meraktanmış ya aldım havamı ordan daVallahaaaa bilirsin gelmiyon zaten ondan
Aynenn ama vitamin alıyorum hep canoomm zaten çıksam ne olcak terden terliyorum hep hergün değiďiyorum hep üstümüinsanın başına ne gelirse meraktanmış ya aldım havamı ordan dasen dikkat et ama ilaçta kullanamazsın
Allahımm yazışına kuybaaaannnnnnHayırlı Cumalar canlarımm
Oooy çiceguuumAllahımm yazışına kuybaaaannnnnn
Hayırlı Cumalarr güzelliğuuummmm
Hayatt böylee bee kuzuummm hiçbise edesim yok bugünn ama mutfak beni bekleye heryer ekmek kırıntı bigün süpürmesem olmazzOooy çiceguuum
Aynenn ama vitamin alıyorum hep canoomm zaten çıksam ne olcak terden terliyorum hep hergün değiďiyorum hep üstümü
Hava güneşli kızzz çık gell
Evet bebemm bazen benimde oluyo o hic bisey yapmama isteğiHayatt böylee bee kuzuummm hiçbise edesim yok bugünn ama mutfak beni bekleye heryer ekmek kırıntı bigün süpürmesem olmazz
Aynenn yapacamm kuzum kociş gittikten sonra mutfağı talan etcemEvet bebemm bazen benimde oluyo o hic bisey yapmama isteğiAma iste yapiliyor illaki
yarın evde olucam evde olmayı özledimHava güneşli kızzz çık gell
Aaaa doğru cuma bugün yarın haftasonu buhaftada bittii beeeeyarın evde olucam evde olmayı özledim
bitti ama kim bitti belli değilAaaa doğru cuma bugün yarın haftasonu buhaftada bittii beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?