Sende haklısın vallahaa kuzummbitti ama kim bitti belli değilo kadar aynı ki günler karıştırıyorum
evde olsaydın şunları yapardım diye liste çıkarıyorum ama evde kalıncada bişey yapmıyorum dışarısıda buz en iyisi ev yineSende haklısın vallahaa kuzumm
Bende çalışmasamda evde bitkinim hepp hiçbirşey edesim yok modum çok düşükkk dışarı çıksam donar ölürum vallahaa
Yaaaaa tabi yarın evde olammm diyosun dışarlardasın ama maviiiişşevde olsaydın şunları yapardım diye liste çıkarıyorum ama evde kalıncada bişey yapmıyorum dışarısıda buz en iyisi ev yine
NaberrrOoo ve aleykümmm seeelllaaaammmmmm
bak hiç planım yok ama aniden herşey olabilirYaaaaa tabi yarın evde olammm diyosun dışarlardasın ama maviiiişş
Iyi aşkomm senden naberrr heleee ağzına tükürdüğümmmmmNaberrr
Güvenmiyorumm sana oyüzden evdeyim diyon amaaaa yok yaniibak hiç planım yok ama aniden herşey olabilir
Panç da yapabilirsin hem çok kolayAynenn yapacamm kuzum kociş gittikten sonra mutfağı talan etcembide bebeğim için kanaviçe etmek istiyorum ya isimli
yap canım çok güzel oluyorAynenn yapacamm kuzum kociş gittikten sonra mutfağı talan etcembide bebeğim için kanaviçe etmek istiyorum ya isimli
Biliyorumm annemde cok yaparda oda olabilirrrPanç da yapabilirsin hem çok kolay
Evett ben çok yaptım havlusunu meselaa kasnakla etcem buseferryap canım çok güzel oluyor
AaaBiliyorumm annemde cok yaparda oda olabilirrr
Yok kız eskiden berii var o aslındaaAaa
Büyükler panc yapmayı bilmiyordur sanıyordum ben
Yeni nesil bişey gibi geliyor gözüme
Yok kız eskiden berii var o aslındaa
10sene öncelerinde falann
Çok şükür canımIyi aşkomm senden naberrr heleee ağzına tükürdüğümmmmm
onu bende denemek istiyorum ama şimdi olmaz annem hoşlanmazAnladım bebişim
Odasındaki kirlentleri avizeyi abajuru her neyse pançtan yaparsın belkiiii ben çok severim
Karnım davul işyerinde patlayıp ölecem az kaldı
Neden kionu bende denemek istiyorum ama şimdi olmaz annem hoşlanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?