Fakfakirler topiği

bas bas paralari leylaya

aynen oyle tatlim, bu arada leylaya degil kendimize basalim paralari gozu ciksin leylalarin. Ben sunu anladimki hayatta sen calis didin birseyler yap allah korusun birsey olup vefat edince leyla (ikinci kadin) kendi maliymis gibi hic acimadan catir catir yiyor valla.

bu hayatta keske demeyin, keske derseniz gecmis olsun is isten coktan gecmistir.

o yuzden tum parami kendim yiyorum

olmek falan demeyin du bakam daha cocuk büyüteceksin evlendireceksin:)

o yuzden tum parami kendim yiyorum

olmek falan demeyin du bakam daha cocuk büyüteceksin evlendireceksin:)
aferim bak simdi gozume girdin. Ne demisler yemiyenin malini yerler .

Hee yok merak etme yalniz yemiyom kizlarimla beraber yiyoruz .

Benim ilk kizim suan 4,5 yasinda ne yalan soyliyim her istedigini aliyorum . Simdi gecen gun diyorum banyo yaptirirken annecim senin bu bebek kuvetinde kardesin dogunca yikiyalimmmi. bana demesin mi ama anne bunda ben banyo yapiyorum biz bebege yenisini alalim. Icimden dedim hakli cocuk bir kuvette mi cimrilik edecem alirim bitane daha.

Tabi kapi kadar kutu eve kargo geldi. Esim diyorki bu ne, dedim bebek kuveti zaten evimizde hic yoktu iyiki almissin

hahaha tahmin edebiliyorum rabbim sabir versin bol muhabbet versin. Simdi benim kaynanam beni cok sever allaha sukur kulagina iyilikle varsin ama bir tanidigmin sozu vardi en iyi kaynana ölü kaynana derdi
Benimki de iyidir ama cok konusur ..bense sakin yapidayim pek sevnem konusmayi...laf duserse anca..cok bozuluyo buna...arkadaslarimla guzel muhabett ederimde yaslilara gelince cekiniyorum nedense...
Allah sagliknversin oyle deme kiz yoksa recelimi salcami tarhanami kim yapicak....allah razi olsun ondan

oyle canim haklisin, kiz yaslilarin biraz suyuna gidicen iste. Benim kayinvalidem annanemle yasit dusun yani baya yasli. Ben yanina gittimmi beni komsularina akrabarina gosterir falan cok hosuna gider bende onun gonlune gore davranirim , az bir hava atmak istiyor. Birde benim esim karadenizli ben degilim. Simdi surda 5 yillik gelinim ama cok guzel karadeniz yemekleri yaparim. Kaynanam bayiliyor ben yapinca cok hosuna gidiyor. Birde gelen komsularina koyuyor. Birde dediler mi hic bu kadar lezzetli yememistim bunu diye iyice havalara ucuyor. Her gordugune anlatir. Yasli iste ya.

Ben oyle cok ortama girdigim icin nabza gore serbet vermeyi biliyorum kayinvalidemin yapmak istediklerini falan anliyorum, gorumcemler anlamayinca onlara tabi kiziyor gorumcemlerde allahtan teyzemlerle yasit onlarda sever. Kayinvalidemi konusturuyorlar kiz anne dogruyu soyle en cok kimi seviyorsun o da en cok esimi sevdigini soyluyormus eee sonra kimi seviyorsun sonrada beni seviyormus. Gorumcem diyor hic bizi silmis aklina bile gelmiyoruz :) benim esim en kucuk cocugu olunca tabi yeri baska birazda o var.

al valla nolcak ablasini kiskandirma:)

al valla nolcak ablasini kiskandirma:)

demi kiz prensesimden kiymetli mi :) onun iki damla goz yasina hic kiyarmiyim ben. Bosuna mi calisiyorum kizima harcicam tabi.

Valla cocuk yetistirmek zor. Sen cocuguna iyi ahlak kibar nazik davranmayi ogretiyorsun ama baska cocuklar yamyam gibi eee sen evcil pompis beyaz kediyi ormanda aslanlar icine birakinca cocuk sudan cikmis baliga donuyor napcaz bilmiyorum hic.

Yaaa
Nasıl oldu böyle
kaç gün olduu
Keşke serum falan isteseydin Acile gidip
Evde İlaç var deyip gitmedinn
Meyve ye dikkat edin yaa
Annenle baban nasıl oldu onlarda hastaydıı
Valla vardı evde içtim ilacı yattım iyi şükür onlar

Kart ekstrelerinizi kontrol edin bu ay kart ucreti 104 lira kesmis yapi kredi..aradim hemen itiraz ettim .bakmasak odiycez kuzu kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…