- 23 Mart 2011
- 1.400
- 605
- 123
bas bas paralari leylaya
o yuzden tum parami kendim yiyorumaynen oyle tatlim, bu arada leylaya degil kendimize basalim paralari gozu ciksin leylalarin. Ben sunu anladimki hayatta sen calis didin birseyler yap allah korusun birsey olup vefat edince leyla (ikinci kadin) kendi maliymis gibi hic acimadan catir catir yiyor valla.
bu hayatta keske demeyin, keske derseniz gecmis olsun is isten coktan gecmistir.
Teşekkür ederim..sorun tabi bilgim varsa yardimci olurum
aferim bak simdi gozume girdin. Ne demisler yemiyenin malini yerlero yuzden tum parami kendim yiyorum
olmek falan demeyin du bakam daha cocuk büyüteceksin evlendireceksin:)
Allah disarda olanlara yardimci olsun evimizi tepemizden eksik etmesinemelim canim cigerim, napiyon hayat nasil. Pencereden bakinca kendimi maldivlerde hissediyorum gunes piril piril ama disari cikinca kutuplardayim sanki, anam bu ne soguk ya
Kaynana var fazla yazamıyorum ..keyfmi tahmin et..emelim canim cigerim, napiyon hayat nasil. Pencereden bakinca kendimi maldivlerde hissediyorum gunes piril piril ama disari cikinca kutuplardayim sanki, anam bu ne soguk ya
Allah disarda olanlara yardimci olsun evimizi tepemizden eksik etmesin
Kaynana var fazla yazamıyorum ..keyfmi tahmin et..
Benimki de iyidir ama cok konusur ..bense sakin yapidayim pek sevnem konusmayi...laf duserse anca..cok bozuluyo buna...arkadaslarimla guzel muhabett ederimde yaslilara gelince cekiniyorum nedense...hahaha tahmin edebiliyorum rabbim sabir versin bol muhabbet versin. Simdi benim kaynanam beni cok sever allaha sukur kulagina iyilikle varsin ama bir tanidigmin sozu vardi en iyi kaynana ölü kaynana derdi
Benimki de iyidir ama cok konusur ..bense sakin yapidayim pek sevnem konusmayi...laf duserse anca..cok bozuluyo buna...arkadaslarimla guzel muhabett ederimde yaslilara gelince cekiniyorum nedense...
Allah sagliknversin oyle deme kiz yoksa recelimi salcami tarhanami kim yapicak....allah razi olsun ondan
al valla nolcak ablasini kiskandirma:)aferim bak simdi gozume girdin. Ne demisler yemiyenin malini yerler.
Hee yok merak etme yalniz yemiyom kizlarimla beraber yiyoruz.
Benim ilk kizim suan 4,5 yasinda ne yalan soyliyim her istedigini aliyorum. Simdi gecen gun diyorum banyo yaptirirken annecim senin bu bebek kuvetinde kardesin dogunca yikiyalimmmi. bana demesin mi ama anne bunda ben banyo yapiyorum biz bebege yenisini alalim. Icimden dedim hakli cocuk bir kuvette mi cimrilik edecem alirim bitane daha.
Tabi kapi kadar kutu eve kargo geldi. Esim diyorki bu ne, dedim bebek kuveti zaten evimizde hic yoktu iyiki almissin
al valla nolcak ablasini kiskandirma:)
Valla vardı evde içtim ilacı yattım iyi şükür onlarYaaa
Nasıl oldu böyle
kaç gün olduu
Keşke serum falan isteseydin Acile gidip
Evde İlaç var deyip gitmedinn
Meyve ye dikkat edin yaa
Annenle baban nasıl oldu onlarda hastaydıı
Çok şükür datlımmValla vardı evde içtim ilacı yattım iyi şükür onlar
Çok şükür datlımm
Dikkat et sendee
Aaaa emoji olduu ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?