Cok gecmis olsun neyiniz car?bugun gene kotulestim kuzm
sagolun bigazlar cigerler..Cok gecmis olsun neyiniz car?
Bende seviyorum seni Klaa@kla01 canim lutfen gel olurmu hemen
kafani mi dinliycen ders mi calisican cok özletmeden gel olur museviyorum seni♡♡♡
Yaa Napıcaksn peki böylebugun gene kotulestim kuzm
gelBende seviyorum seni Klaa
bilmiyorumki ya doktor su an artik daha iyi olman lazimdi bu igneler kuvvetli dedi ama geciyo gibi olup artiyoYaa Napıcaksn peki böyle
Ay ne dicemi bilemedim vallagel
bilmiyorumki ya doktor su an artik daha iyi olman lazimdi bu igneler kuvvetli dedi ama geciyo gibi olup artiyo
yarin annem gelcek yanimaAy ne dicemi bilemedim valla
Çok geçmiş olsun tekrar
Dikkat et
Iyi bariyarin annem gelcek yanima
sagol canim
bi ton azarlar :/ bakmiyosun kendine bu yasta boyle hasta mi olunur ben seni hic hasta etmeden büyüttüm ......:)Iyi bari
Rahatlarsın biraz
Gecmis olsun tekrar...taze zecefil limon bal cok iyi geliyor...cigerler icinde biraz balin icine cok az iki cimdik kadar karabiber serpin sirtiniza ve gogsunuze surun ustune pamuklu bez kapatin oksurugunuzu rahatlatirsagolun bigazlar cigerler..
iki gecee yaptim bunu hic gecmedi rahatlatmadiGecmis olsun tekrar...taze zecefil limon bal cok iyi geliyor...cigerler icinde biraz balin icine cok az iki cimdik kadar karabiber serpin sirtiniza ve gogsunuze surun ustune pamuklu bez kapatin oksurugunuzu rahatlatir
Gazeteyi delip yapmıştım terleyince rahatlatıyo cidden o bal zerre kalmıyoGecmis olsun tekrar...taze zecefil limon bal cok iyi geliyor...cigerler icinde biraz balin icine cok az iki cimdik kadar karabiber serpin sirtiniza ve gogsunuze surun ustune pamuklu bez kapatin oksurugunuzu rahatlatir
Burdan yaz da herkes not etsin kamu hizmetiBenim bi macunum vardir her sene havalar soguyunca yapar evdekilere her gun bi tatli kasigi yediririm zorla bu sene kimse hasta olmadi Şükür ...eger yapmak isteyen varsa ozelden yazin tarif vereyim yapin sizde evinizde
Gazete zararli .cigerler cektigi ocin karisimi gazetedeki murekkepte tene geciyor ..bez daha mantiklino yuzdenGazeteyi delip yapmıştım terleyince rahatlatıyo cidden o bal zerre kalmıyo
Ballı tarifi yap cidden iyi geliyo bak unuttum ben onuselam kizlar igneden geldim
Ben de öyle düşündüm ama arkadaşım çocuğa yaptım daha etkili demişti fırınlarda ekmek sarılan renksiz kağıt da olurGazete zararli .cigerler cektigi ocin karisimi gazetedeki murekkepte tene geciyor ..bez daha mantiklino yuzden
annem dedi onu yaptim iki gece etki etmedi nana hicBallı tarifi yap cidden iyi geliyo bak unuttum ben onu
Olur tbikiBurdan yaz da herkes not etsin kamu hizmeti
O olur bakBen de öyle düşündüm ama arkadaşım çocuğa yaptım daha etkili demişti fırınlarda ekmek sarılan renksiz kağıt da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?