Fakfakirler topiği

Benim bi macunum vardir her sene havalar soguyunca yapar evdekilere her gun bi tatli kasigi yediririm zorla bu sene kimse hasta olmadi Şükür ...eger yapmak isteyen varsa ozelden yazin tarif vereyim yapin sizde evinizde

Gecmis olsun tekrar...taze zecefil limon bal cok iyi geliyor...cigerler icinde biraz balin icine cok az iki cimdik kadar karabiber serpin sirtiniza ve gogsunuze surun ustune pamuklu bez kapatin oksurugunuzu rahatlatir
iki gecee yaptim bunu hic gecmedi rahatlatmadi igneler bile etkilemiyoki nasil tutulduysam
tesekkur edrrim

Gecmis olsun tekrar...taze zecefil limon bal cok iyi geliyor...cigerler icinde biraz balin icine cok az iki cimdik kadar karabiber serpin sirtiniza ve gogsunuze surun ustune pamuklu bez kapatin oksurugunuzu rahatlatir
Gazeteyi delip yapmıştım terleyince rahatlatıyo cidden o bal zerre kalmıyo

Benim bi macunum vardir her sene havalar soguyunca yapar evdekilere her gun bi tatli kasigi yediririm zorla bu sene kimse hasta olmadi Şükür ...eger yapmak isteyen varsa ozelden yazin tarif vereyim yapin sizde evinizde
Burdan yaz da herkes not etsin kamu hizmeti

Gazete zararli .cigerler cektigi ocin karisimi gazetedeki murekkepte tene geciyor ..bez daha mantiklino yuzden
Ben de öyle düşündüm ama arkadaşım çocuğa yaptım daha etkili demişti fırınlarda ekmek sarılan renksiz kağıt da olur

Burdan yaz da herkes not etsin kamu hizmeti
Olur tbiki
Yarim kavanoz bal bir büyük taze zencefil ..toz zerdecal ..karabiber ceviz.. dövülmüş karanfil ..dovulmus susam ve çörekotu..tarcin toz..havlican toz ...on damla varsa propolis ...bunu ister kucuk kavanoza ister buyuk kavanoza tapin ama hepsinin olcusu ayni olucak birer cay kasigi yapiyorum ben 250ml.lik kavanoza...bittikce de tazesini yapiyorum...hastalik yuzu gormezsiniz allahin izniyle ..tadi da cok guzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…