- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Hepsini de severim bi havlıcanı bilmiyom bi de propolisi koyamam heralde polenli ürünlere alerjim var saol herkes not alsın kızlar hastalığa sonOlur tbiki
Yarim kavanoz bal bir büyük taze zencefil ..toz zerdecal ..karabiber ceviz.. dövülmüş karanfil ..dovulmus susam ve çörekotu..tarcin toz..havlican toz ...on damla varsa propolis ...bunu ister kucuk kavanoza ister buyuk kavanoza tapin ama hepsinin olcusu ayni olucak birer cay kasigi yapiyorum ben 250ml.lik kavanoza...bittikce de tazesini yapiyorum...hastalik yuzu gormezsiniz allahin izniyle ..tadi da cok guzel...
Sen baya üşütmüşsün ya sigarayı kes yoksa kurtulamazsın öksürük yaza kadar kalırannem dedi onu yaptim iki gece etki etmedi nana hic
cocuklara da yapiliyormus iyi gekir derler
kac gündür icmiyorum sigara da canimSen baya üşütmüşsün ya sigarayı kes yoksa kurtulamazsın öksürük yaza kadar kalır
İş yeri mi soğuk nerde kaptın bu şifayı böyle yakac gündür icmiyorum sigara da canim
ilk gun iceyim dedim canim acidi
icmedigim ot sut baharat falan kalmadi
apiterazen de yiyorum hergun
isyeri soguktu tabi galiba envanter falan derken olan bana oldu:/İş yeri mi soğuk nerde kaptın bu şifayı böyle ya
Alerjiniz varsa herhangi bir urune cikarin farketmez...beylere kuvvet macunu niyetine de yedirebilirsinizHepsini de severim bi havlıcanı bilmiyom bi de propolisi koyamam heralde polenli ürünlere alerjim var saol herkes not alsın kızlar hastalığa son
Alerjiniz varsa herhangi bir urune cikarin farketmez...beylere kuvvet macunu niyetine de yedirebilirsinizama sekiz yasindan kucuklere haftada bir verin zencefil midelerine dokunabilir ...
Kök bir bitki ...tazesi daha guzel ama pek bulunmuyor..tadi falan faLa yok ama faydasi cok...Havlıcan ne acaba.
Ilk defa duyuyorum
Kış çayının içinde var bundaaaaan baktım merak edip gördüğüm bişeymiş meğerKök bir bitki ...tazesi daha guzel ama pek bulunmuyor..tadi falan faLa yok ama faydasi cok...
Kök bir bitki ...tazesi daha guzel ama pek bulunmuyor..tadi falan faLa yok ama faydasi cok...
Sapan gibi fırrrlatıyo demek ki adamı :)Evet
Minik sapana benziyor :)
Sapan gibi fırrrlatıyo demek ki adamı :)
Biz zaten fırfırız olmayanlara içirmek lazım o da zorHemen deneyelim :)
Biz zaten fırfırız olmayanlara içirmek lazım o da zor
Oturup dursunlar o zaman ne yapalımInsanın icinden gelecek abiiii
Zorlama ile olmuyo :)
Oturup dursunlar o zaman ne yapalım
Köşe yastıksız ev olmaz tabiŞimdilik dursunlar bakalım
Köşe yastıksız ev olmaz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?