Dino1isi iddida kumar değil hobiymiş konusu var bak bi.
Gunaydın hatunlar
Gunaydin citirlar.
Keyifler nasil ?
Gripten surunuyorum ben birisi nolur beni hayrina hamama falan gotursun ya bu ne cigerlerime kadar tikandim.
hayırlı cumalar canımDuâ gezicidir. Kalbinden diline, Dilinden semâya, Semâdan Allah’a ulaşır.. Hayırlı Cumâlar
Ben bu ay gidicem 40 liraymis ..iyi bir keseye ihtiyacim var...sauna ,kese ve ardindan hamam .pamuk gibi okur cikarim heraldeBende bir hamam sefası istiyorum yaaa
Haftalardır aklımda...
Hayırlı cumalar :)Duâ gezicidir. Kalbinden diline, Dilinden semâya, Semâdan Allah’a ulaşır.. Hayırlı Cumâlar
Ben bu ay gidicem 40 liraymis ..iyi bir keseye ihtiyacim var...sauna ,kese ve ardindan hamam .pamuk gibi okur cikarim heralde
Burda da ayni ...normal yerler 20lira ancak ozelmasaji falan varmis gidecegim yerin ..gudenler cok ovuyorlar cok temiz falan diye..su an adet donemindeyim ..bitmesini bekliyorum ..bitince solugu orda alirim ..Ayy bizim burda 5 yildizli bir otel var
Giris 25 tl
Kapali 2 havuz
Sauna
Hamam
Fin hamami
Icerisinde kuaforune kadar var ama o ek ucrete tabii
Cok uygun fiyatli tertemiz yerler var
Degerlendirmek lazm aslinda
Burda da ayni ...normal yerler 20lira ancak ozelmasaji falan varmis gidecegim yerin ..gudenler cok ovuyorlar cok temiz falan diye..su an adet donemindeyim ..bitmesini bekliyorum ..bitince solugu orda alirim ..
Bende bir hamam sefası istiyorum yaaa
Haftalardır aklımda...
Ben bu ay gidicem 40 liraymis ..iyi bir keseye ihtiyacim var...sauna ,kese ve ardindan hamam .pamuk gibi okur cikarim heralde
Dogumdan sonra da gidersin ...ozellikle karin bolgesi burus burus kara kara oluyo....kirkin cikinca hem tum ustundeki kotu enerjiden arinirsin...haberlerde izlemistim japonlar lohusaya ozel sauna yapiyorlarmis toksinleri atsin rahatlasin diye..ben gidemedim ne annem ne kayinvalidem kalmadigi icin yanimdakiz keseye para mi verilir ben yaparim. Size sunu soyliyim ben bu kese konusunda cok iyiyimdir. Pamuk gibi olursun.
Valla dogumuma cok varken gitsem iyi olcak surda 2 ay sonra gidemem hamama falan. Dogumdan once iyi bir benim bakima ihtiyacim var. kuafore falanda gitsem iyi olcak. Dogumdan sonra besleme gibi olurum yoksa o kadar yorgunluk dogum bebek derken .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?