Fakfakirler topiği

Ben bu ay gidicem 40 liraymis ..iyi bir keseye ihtiyacim var...sauna ,kese ve ardindan hamam .pamuk gibi okur cikarim heralde

Ayy bizim burda 5 yildizli bir otel var
Giris 25 tl
Kapali 2 havuz
Sauna
Hamam
Fin hamami
Icerisinde kuaforune kadar var ama o ek ucrete tabii
Cok uygun fiyatli tertemiz yerler var
Degerlendirmek lazm aslinda

Ayy bizim burda 5 yildizli bir otel var
Giris 25 tl
Kapali 2 havuz
Sauna
Hamam
Fin hamami
Icerisinde kuaforune kadar var ama o ek ucrete tabii
Cok uygun fiyatli tertemiz yerler var
Degerlendirmek lazm aslinda
Burda da ayni ...normal yerler 20lira ancak ozelmasaji falan varmis gidecegim yerin ..gudenler cok ovuyorlar cok temiz falan diye..su an adet donemindeyim ..bitmesini bekliyorum ..bitince solugu orda alirim ..

Bende bir hamam sefası istiyorum yaaa
Haftalardır aklımda...

valla ya ne guzel olur soyle oooh mis gibi. Sicacik iligimiz kemigimiz isinir ustumuzden olu derileri kiri pasi atariz. Cildimiz parlar. Ben cok severim hamami ya. hergun biraksan hergun giderim. bol suyla insan bir rahatliyor. Bu sabah resmen banyoda 45 dakika hamam sefasi yaptim sicacik suyla.

Ben bu ay gidicem 40 liraymis ..iyi bir keseye ihtiyacim var...sauna ,kese ve ardindan hamam .pamuk gibi okur cikarim heralde

kiz keseye para mi verilir ben yaparim. Size sunu soyliyim ben bu kese konusunda cok iyiyimdir. Pamuk gibi olursun.

Valla dogumuma cok varken gitsem iyi olcak surda 2 ay sonra gidemem hamama falan. Dogumdan once iyi bir benim bakima ihtiyacim var. kuafore falanda gitsem iyi olcak. Dogumdan sonra besleme gibi olurum yoksa o kadar yorgunluk dogum bebek derken .

Dogumdan sonra da gidersin ...ozellikle karin bolgesi burus burus kara kara oluyo....kirkin cikinca hem tum ustundeki kotu enerjiden arinirsin...haberlerde izlemistim japonlar lohusaya ozel sauna yapiyorlarmis toksinleri atsin rahatlasin diye..ben gidemedim ne annem ne kayinvalidem kalmadigi icin yanimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…