S Sanguine Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Ekim 2007 214 523 628 38 Ankara 9 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Sanguine #1 Arkadaşlar merhaba, Bu ürünü merak ettim ancak dişe dokunur herhangi bir bilgi bulamadım. Kullanan var mıdır?
Arkadaşlar merhaba, Bu ürünü merak ettim ancak dişe dokunur herhangi bir bilgi bulamadım. Kullanan var mıdır?
advers Guru Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2013 3.003 3.392 333 20 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Sanguine #2 Bugün bir avmde gördüm, merak ettim. Kullanan var mı? Saçı yeterli düzleştiriyo mu, elektriklenme yapıyor mu??
Bugün bir avmde gördüm, merak ettim. Kullanan var mı? Saçı yeterli düzleştiriyo mu, elektriklenme yapıyor mu??
D dlr90__ Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2017 11 2 1 35 14 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Sanguine #3 evet ben de araştırdım bir süre çok fazla bir şey bulamadım. alma gibi bir düşüncem var düzleştirici saçları mahvediyor o belki bu kadar yıpratmaz dedim ama iyi şekillendirir mi elektriklenir mi saçlar çok merak ediyorum
evet ben de araştırdım bir süre çok fazla bir şey bulamadım. alma gibi bir düşüncem var düzleştirici saçları mahvediyor o belki bu kadar yıpratmaz dedim ama iyi şekillendirir mi elektriklenir mi saçlar çok merak ediyorum