bende bu ürünü gördüm.289 liradan satılıyor.estetik fakat sadece buharın mikropları tek başına anında öldürmesi bana inandırıcı gelmedi.bunu sorduğumda tatmin edici bir yanıt alamadım.böyle bir dezenfektan sağlayan ürün varmı?bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen..
Mikroplar deterjandan ziyade yüksek ya da çok düşük sıcaklıklarda ölürler. emin ol deterjanın sağlayacağı dezenfeksiyondan daha etkilidir ve daha sağlıklıdır. deterjanlarla hem kendimizi zehirliyor, hem dünyayı kirleterek gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmıyoruz:) bana da eşim dün aldı, hafta sonu kullanacağım yorumları sizlerle paylaşırım...
ben yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum kayınvaldem hediye aldı allah razı olsun
inanılmaz rahat su dolduruyorum bütün evin yerlerini pırıl pırıl yapıyor ve hiç iz olmadan ben mutfak dolaplarınıda sildim kapılarımıda çok memnunum haftada 2 kere lullanıyorum rahat oluyor
bende bunu araştırıyordum.ama hiç tatmin olmamıştım.dün yeni çıkmış alf hero buharlı mop aldım.karşılaştıklarım en iyisi bu.tavsiye ederim.
lavinya haklısın deterjanlar çevreye ve canlılara çok zararlı.ben alf markalı bir buharlı paspas ürününü aldım.bunda basınçla buhar yüksek sıcaklığa ulaştığı gibi içine konulan antibakteriyal bir sıvı verdiler.benim cildim çok hassastır.elime değdiğnde kimyasal bir ürünse hemen alerji yapar.bu sıvı bence tamamen doğal.halılarımda kullandım pırıl pırıl oldu.en güzelide kolundan açma kapama olması.kolu dik koyduğun an buhar duruyor.kablo uzunluğu yeterli ama yinede keşke kablosuz olsa.
Gerçekten halıları güzel temizliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?