Evet arkadaşlar elimden geldiğince kısa yazıcam
Bizim fakültenin wc hariç her alanı ders çalışanlar tarafından işgal edilmiş durumda
Kütüphane ve sınıfları tabiki anlıyorum ama kantin bahçe mescit tüm bu yerlerde ders çalışılmasini anlamıyorum
sorun çalışmaları değil tabiki sürekli "sessiz olun" uyarısı alıyoruz ve hep bi gerginlik
Yakın zamanlarda yine arkadaşımıza sürpriz doğum günü yaptık kantinde
bizi gözleriyle yediler adeta lime lime ettiler
Dilleriyle zaten fazlasıyla uyarılar aldık
sizce kantinde çalışanlar için saygı göstermek zorunlu bir durum mu ?
biz hergün mutlaka bir uyarı alıyoruz en az ve onlar o anda atomu parçalayan bilim adamını rahatsız etmişiz edasıyla tepki veriyor
Sorma sorma :)hangi üni burası ya, harbiden bilim irfan yuvasıymış desene
Peki biz nerde nefes alicazkantin ders çalışmak için ayrılmış özel bir yer değil tabiki ama belki insanlar evlerinde yada yurtlarında çalışamıyordur.
mecburdur orda çalışmaya bişey diyemiycem.
Muhattap olmak gerginlik yaşamak zorunda kalıyorumDers calismak isteyen kutuphaneye gider kantin dinlenmek icindir. Sizi uyarmaya bile haklari yok ne munasebet. Sinav haftasinda herkes gergin oluyo takmayin bence
saygıdeğer gennçlerin önünde eğiliyorum hangi fakülte buEvet arkadaşlar elimden geldiğince kısa yazıcam
Bizim fakültenin wc hariç her alanı ders çalışanlar tarafından işgal edilmiş durumda
Kütüphane ve sınıfları tabiki anlıyorum ama kantin bahçe mescit tüm bu yerlerde ders çalışılmasini anlamıyorum
sorun çalışmaları değil tabiki sürekli "sessiz olun" uyarısı alıyoruz ve hep bi gerginlik
Yakın zamanlarda yine arkadaşımıza sürpriz doğum günü yaptık kantinde
bizi gözleriyle yediler adeta lime lime ettiler
Dilleriyle zaten fazlasıyla uyarılar aldık
sizce kantinde çalışanlar için saygı göstermek zorunlu bir durum mu ?
biz hergün mutlaka bir uyarı alıyoruz en az ve onlar o anda atomu parçalayan bilim adamını rahatsız etmişiz edasıyla tepki veriyor
Peki biz nerde nefes alicaz
bir sürü boş sınıf var kütüphane var
her gün istisnasız o kantinde ders çalışanlar tarafından uyarilmak rahatsız ediyor
Hiç umrunuzda olmasın, çalışmak isteyen kütüphaneye gitsin. Orası senin arkadaşlarınla sohbet edeceğin alan, onlar buna saygı duysun önce
Mesela doğum günü için çok emek verdik ama ole yapıp huzurumuzu kaçırdılarHiç umrunuzda olmasın, çalışmak isteyen kütüphaneye gitsin. Orası senin arkadaşlarınla sohbet edeceğin alan, onlar buna saygı duysun önce
Genel olarak öyle ama daha yoğun uyarıları final vize haftası alıyoruzmezun olalı 10 yıl oldu ama tahminim final haftası normaldir
genel olarakta mı öyle hakkatten mi,yahu cidden merak ettim senin okul hangisi(yani benim zamanımda bile entel öğürenci görmek çölde kutup ayısı görmek gibi bir şeydi....tubitak özel yetenekler falan mı orasıGenel olarak öyle ama daha yoğun uyarıları final vize haftası alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?