fakültenin isgali

meryemd

Kudüs Lenaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
4.526
2.099
178
Evet arkadaşlar elimden geldiğince kısa yazıcam
Bizim fakültenin wc hariç her alanı ders çalışanlar tarafından işgal edilmiş durumda
Kütüphane ve sınıfları tabiki anlıyorum ama kantin bahçe mescit tüm bu yerlerde ders çalışılmasini anlamıyorum
sorun çalışmaları değil tabiki sürekli "sessiz olun" uyarısı alıyoruz ve hep bi gerginlik
Yakın zamanlarda yine arkadaşımıza sürpriz doğum günü yaptık kantinde
bizi gözleriyle yediler adeta lime lime ettiler
Dilleriyle zaten fazlasıyla uyarılar aldık
sizce kantinde çalışanlar için saygı göstermek zorunlu bir durum mu ?
biz hergün mutlaka bir uyarı alıyoruz en az ve onlar o anda atomu parçalayan bilim adamını rahatsız etmişiz edasıyla tepki veriyor

hangi üni burası ya, harbiden bilim irfan yuvasıymış desene

kantin ders çalışmak için ayrılmış özel bir yer değil tabiki ama belki insanlar evlerinde yada yurtlarında çalışamıyordur.
mecburdur orda çalışmaya bişey diyemiycem.

Ders calismak isteyen kutuphaneye gider kantin dinlenmek icindir. Sizi uyarmaya bile haklari yok ne munasebet. Sinav haftasinda herkes gergin oluyo takmayin bence

bize her yer kütüphane modunda demek millet :)

kantin ders çalışmak için ayrılmış özel bir yer değil tabiki ama belki insanlar evlerinde yada yurtlarında çalışamıyordur.
mecburdur orda çalışmaya bişey diyemiycem.
Peki biz nerde nefes alicaz
bir sürü boş sınıf var kütüphane var
her gün istisnasız o kantinde ders çalışanlar tarafından uyarilmak rahatsız ediyor

Hiç umrunuzda olmasın, çalışmak isteyen kütüphaneye gitsin. Orası senin arkadaşlarınla sohbet edeceğin alan, onlar buna saygı duysun önce

Ders calismak isteyen kutuphaneye gider kantin dinlenmek icindir. Sizi uyarmaya bile haklari yok ne munasebet. Sinav haftasinda herkes gergin oluyo takmayin bence
Muhattap olmak gerginlik yaşamak zorunda kalıyorum
Cirkeflik derecesine gelmek falan çok sinir bozucu

Final haftasında normaldir.
Ama herzaman böyleyse şaşırtıcı.
Ödül vermeleri o öğrencilere

saygıdeğer gennçlerin önünde eğiliyorum hangi fakülte bu

Peki biz nerde nefes alicaz
bir sürü boş sınıf var kütüphane var
her gün istisnasız o kantinde ders çalışanlar tarafından uyarilmak rahatsız ediyor

haklısın canım tabiki boş sınıfa gitsin çalışsın.
hem çay içip hem ders çalışmak daha keyifli demekki

mezun olalı 10 yıl oldu ama tahminim final haftası normaldir

Hiç umrunuzda olmasın, çalışmak isteyen kütüphaneye gitsin. Orası senin arkadaşlarınla sohbet edeceğin alan, onlar buna saygı duysun önce
Mesela doğum günü için çok emek verdik ama ole yapıp huzurumuzu kaçırdılar

Sınav haftası ise normaldir diyorsunuz yani o zaman bu duirumda onlara hak veriyorsunuz okuldaki tek yaşam alanımızda da böyle susucaz o zaman
ama genel olarak arkadaslara hak veriyorsaniz daha dikkatli olurum tanbi

Bizimde final haftalarında her yerde ders çalışılır. Çünkü kütüphane dolu olur yer bulmak imkansız bizimkinde zaten küçük o yüzden bulunan her yer ders çalışmak için doldurulur. Evinde çalışamayanlar ya da okulda çalışmak isteyenler olabilir. Bence sizde biraz saygılı olmalısınız çalışanlara inan bazen bende orada ders çalışanlar gibi tepki verebiliyorum. Gece okulda kalıyoruz ders çalışmak için bizim okul final haftalarında açık kalıyor gece de zaten sinirlerin alt üst oluyor uykusuzluktan birde doğum günü partisi ya da langırt gibi eğlence sesleri çekilmiyor.

Genel olarak öyle ama daha yoğun uyarıları final vize haftası alıyoruz
genel olarakta mı öyle hakkatten mi,yahu cidden merak ettim senin okul hangisi(yani benim zamanımda bile entel öğürenci görmek çölde kutup ayısı görmek gibi bir şeydi....tubitak özel yetenekler falan mı orası

Iyide final zamanı gayet normal. Neresi olursa olsun kimseyi rahatsiz etmeye hakkiniz yok kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…