fakültenin isgali

aynen böyle düsünüyorum.

ayrıca ses kirliligi yapmıyoruz diye de yazmıssınız...

kutuphanelerin bile sesli/grup calısmasına ortam saglayan ve sessiz bölümleri vardır.
kalkıp da kantinde sıfır sessizlik beklemek onların dengesizligi.

ama birileri de cıglık atıp kahkaha ile gulseler final haftasında yer olmadıgından oraya gittiysem ister istemez ben de sinir oldum acıkcası.

neyi nasıl yaptıgınızı biliyorsunuz zaten, problem yok

Final haftası olabilir böyle şeyler,kütüphane falan boş değilse tabi,ama diğer zamanlar normal değil bence sonuçta kantin dinleme alanı insanlar dinlendip yeri geldiğinde sohbet etmek ister sürekli sizi uyarmaları doğru değil.Kantinde doğum Günü'de yapabilirsiniz başka nerede yapılacak sınıfın ortasında yapacak haliniz yok,sonuçta son ses müzik falan açmıyorsunuz bir pasta kesip iyi dileklerinizi sunup hediye veriyorsunuzdur.

Çığlık kahkaha beni her zaman rahatsız eder zaten
yakın bir arkadaşım yanımda yaparsa da uyaririm

Çok güzel herkes stres atmak için konuma dokundirmali yorum yapıyor
Boşaltın enerjiniizi
Her konuda cikiyo boyle bi kac tane. Gormezden gel canim. Aman sakin cevap verme. Alacagin cevabi soyluyorum hemen.: elestiriye acik degilsen konu acma!

Vize haftası final haftası kimseyi bağlamaz. Ders çalışmak isteyen bunun için ayrılmış alanlara gider. Benim kantinde ders çalışmışlığım vardır ama gürültüde de çalışabildiğim için otururdum. Kimseye sessiz olun deme hakkım da yoktu neticede rahatsız olan kalkar gider. Asıl saygısızlığı onlar yapmış.

Her konuda cikiyo boyle bi kac tane. Gormezden gel canim. Aman sakin cevap verme. Alacagin cevabi soyluyorum hemen.: elestiriye acik degilsen konu acma!
Evet o hatayi yaptım ve malum cevabı aldım
keşke anlasalar konunun övgü beklemek değil düzgün konuşmak olduğunu

Arkadaşım ben üniversitede çalışıyorum ve bu haftalar sınav zamanı finaller var ve inan tüm öğrenciler böyle bizim öğrenciler merdivenlere, kolidorlara buldukları her yere oturuyorlar yemeğe gidicem öğlen müsaade isteyerek indim bugün merdivenlerden yemeklerimi bile yazık merdivenlerde yiyorlardı yer yok yani dersler yok sadece sınava geliyorlar sınav saatine kaadr oturuyorlar onca öğrenciye de okul yetmiyor işte yapacak birşey yok ve haliyle kantinde de çalışıyorlardır yoksa normalde birşey demezler zaten normal zamanda herkes kantinde geyik yapıyor ama sınav zamanı öyle olmuş olabilir anlayışlı olun sizin derslerle ilginiz yok ders çalışmıyorsunuz sanırım.

Sınav haftası ise normaldir diyorsunuz yani o zaman bu duirumda onlara hak veriyorsunuz okuldaki tek yaşam alanımızda da böyle susucaz o zaman
ama genel olarak arkadaslara hak veriyorsaniz daha dikkatli olurum tanbi

Sınav zamanları 3 gündür zaten hanımefendi had, bir hafta olsun her zaman değil ki nornalde öğrenciler ders saatine derste olurlar 15 dk tenefüse çıkarlar sadece o zaman kalabalık olur bu ekstrem bir durum sınav haftası yani sizin yaşam alanınız olacak diye bu çocuklar ders çalışmasın mı kantin merdivenler kolidor her yer onlar için çalışma alanı bu haftalarda maalesef biraz müsamaha gösterebilirsiniz diye düşünüyorum hem orası okul ve öğrencilerin oralarda ders çalışmaları ve okulu tabii ki işgal etmelerinden doğal bir şey olamaz eğer personelseniz buna alışık olmanız lazım ben de çalışan olarak söylüyorum onların suçu yok.

Derslerle ilgisiz olduğumu katınde ders calismamadan mi cikardiniz???
Gayet başarılı bir ogrenciyim

Merdivende ders çalışan da görmedim o kadar da değil yani
ayrıca bizim final haftamiz iki hafta kadar sürdü ve dikkat ettiyseniz onun dışında da boyleler dedim
şahsen saygı göstermek zorunda değilim onların uyarmasi da rahatsız ediyor
ben sadece hakkım olan şeyden feragat etmeli miyim diye soruyorum

sessiz olunması gereken ortamlar bellidir .Kütüphaneler ,hastaneler ,derslikler ,etüd odaları .Kafeterya kantin gibi yerler sohbet alanlarıdır .Coşkulu coşkulu bir şeyler anlatabildiğimiz yegane yerlerdir .Siz de kantin görevlileri ile ya da okul sekreteryası ile konuşun bakalım ne diyecekler .

Üniversitedeyken bende severdim kantinde ders çalışmayı.

Fakat ben sessizlikte ders çalışamadığım için özellikle tercih ederdim gürültülü mekanları. Kimseye de şşşttt, pşşşttt yapmazdım. Kantin ya da kantin gibi insanların dinlenmesine ayrılmış alanlarda ders çalışan kişilerin insanları susturmaya hakkı yoktur. İster final haftası olsun, ister normal bir zaman.

kantinde ders calısır okey ama sessiz olun diye kimse uyarı yapamaz neticede orası kutuphane degil rahatlamak arkadaslarınla sohbet etmeye gidiyorsun abartmasınlar onlarda yahu

kantinde ders calısır okey ama sessiz olun diye kimse uyarı yapamaz neticede orası kutuphane degil rahatlamak arkadaslarınla sohbet etmeye gidiyorsun abartmasınlar onlarda yahu
herkes bencil olmuş .Sadece ben önemliyim der olmuş .Git evinde ya da yurdunda çalış .Bencillik ve hırs başka bir şey değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…