Çoğunluk buna normal de dese yine de normal değil. Kantinde ders çalışarak, kantini kütüphaneye çevirerek sizin sosyal yaşam alanınızı gasp ediyorlar. Biri birine saygı duyacaksa şayet ilk saygı duyması gereken onlar çünkü kantini amacı dışında kullananlar kendileri. Siz gidip kasten gürültü yapmıyorsunuz sonuçta. Bir kafeye gittiklerinde ders çalışıyoruz susun diye diğer masaları susturabilirler mi hayır. O zaman orada da bir şey diyemezler.
Final haftası olabilir böyle şeyler,kütüphane falan boş değilse tabi,ama diğer zamanlar normal değil bence sonuçta kantin dinleme alanı insanlar dinlendip yeri geldiğinde sohbet etmek ister sürekli sizi uyarmaları doğru değil.Kantinde doğum Günü'de yapabilirsiniz başka nerede yapılacak sınıfın ortasında yapacak haliniz yok,sonuçta son ses müzik falan açmıyorsunuz bir pasta kesip iyi dileklerinizi sunup hediye veriyorsunuzdur.Evet arkadaşlar elimden geldiğince kısa yazıcam
Bizim fakültenin wc hariç her alanı ders çalışanlar tarafından işgal edilmiş durumda
Kütüphane ve sınıfları tabiki anlıyorum ama kantin bahçe mescit tüm bu yerlerde ders çalışılmasini anlamıyorum
sorun çalışmaları değil tabiki sürekli "sessiz olun" uyarısı alıyoruz ve hep bi gerginlik
Yakın zamanlarda yine arkadaşımıza sürpriz doğum günü yaptık kantinde
bizi gözleriyle yediler adeta lime lime ettiler
Dilleriyle zaten fazlasıyla uyarılar aldık
sizce kantinde çalışanlar için saygı göstermek zorunlu bir durum mu ?
biz hergün mutlaka bir uyarı alıyoruz en az ve onlar o anda atomu parçalayan bilim adamını rahatsız etmişiz edasıyla tepki veriyor
Kesin bu benim universitem istanbulda ise :))) sunu soyleyeyim.kutuphane ve derslikkler disinda sessiz olmak gibi bir mecburiyetiniz yok ama tabi biraz vicdan meselesi gibi..Sorma sorma :)
Çığlık kahkaha beni her zaman rahatsız eder zatenaynen böyle düsünüyorum.
ayrıca ses kirliligi yapmıyoruz diye de yazmıssınız...
kutuphanelerin bile sesli/grup calısmasına ortam saglayan ve sessiz bölümleri vardır.
kalkıp da kantinde sıfır sessizlik beklemek onların dengesizligi.
ama birileri de cıglık atıp kahkaha ile gulseler final haftasında yer olmadıgından oraya gittiysem ister istemez ben de sinir oldum acıkcası.
neyi nasıl yaptıgınızı biliyorsunuz zaten, problem yok
İstanbul :)Kesin bu benim universitem istanbulda ise :))) sunu soyleyeyim.kutuphane ve derslikkler disinda sessiz olmak gibi bir mecburiyetiniz yok ama tabi biraz vicdan meselesi gibi..
Her konuda cikiyo boyle bi kac tane. Gormezden gel canim. Aman sakin cevap verme. Alacagin cevabi soyluyorum hemen.: elestiriye acik degilsen konu acma!Çok güzel herkes stres atmak için konuma dokundirmali yorum yapıyor
Boşaltın enerjiniizi
:))))) nasil bildim amaaİstanbul :)
Merak ettim
Evet o hatayi yaptım ve malum cevabı aldımHer konuda cikiyo boyle bi kac tane. Gormezden gel canim. Aman sakin cevap verme. Alacagin cevabi soyluyorum hemen.: elestiriye acik degilsen konu acma!
Demekki abartmamisim diyorum:))))) nasil bildim amaa
Tühh gec kaldimEvet o hatayi yaptım ve malum cevabı aldım
keşke anlasalar konunun övgü beklemek değil düzgün konuşmak olduğunu
Sınav haftası ise normaldir diyorsunuz yani o zaman bu duirumda onlara hak veriyorsunuz okuldaki tek yaşam alanımızda da böyle susucaz o zaman
ama genel olarak arkadaslara hak veriyorsaniz daha dikkatli olurum tanbi
Derslerle ilgisiz olduğumu katınde ders calismamadan mi cikardiniz???Arkadaşım ben üniversitede çalışıyorum ve bu haftalar sınav zamanı finaller var ve inan tüm öğrenciler böyle bizim öğrenciler merdivenlere, kolidorlara buldukları her yere oturuyorlar yemeğe gidicem öğlen müsaade isteyerek indim bugün merdivenlerden yemeklerimi bile yazık merdivenlerde yiyorlardı yer yok yani dersler yok sadece sınava geliyorlar sınav saatine kaadr oturuyorlar onca öğrenciye de okul yetmiyor işte yapacak birşey yok ve haliyle kantinde de çalışıyorlardır yoksa normalde birşey demezler zaten normal zamanda herkes kantinde geyik yapıyor ama sınav zamanı öyle olmuş olabilir anlayışlı olun sizin derslerle ilginiz yok ders çalışmıyorsunuz sanırım.
Merdivende ders çalışan da görmedim o kadar da değil yaniSınav zamanları 3 gündür zaten hanımefendi had, bir hafta olsun her zaman değil ki nornalde öğrenciler ders saatine derste olurlar 15 dk tenefüse çıkarlar sadece o zaman kalabalık olur bu ekstrem bir durum sınav haftası yani sizin yaşam alanınız olacak diye bu çocuklar ders çalışmasın mı kantin merdivenler kolidor her yer onlar için çalışma alanı bu haftalarda maalesef biraz müsamaha gösterebilirsiniz diye düşünüyorum hem orası okul ve öğrencilerin oralarda ders çalışmaları ve okulu tabii ki işgal etmelerinden doğal bir şey olamaz eğer personelseniz buna alışık olmanız lazım ben de çalışan olarak söylüyorum onların suçu yok.
sessiz olunması gereken ortamlar bellidir .Kütüphaneler ,hastaneler ,derslikler ,etüd odaları .Kafeterya kantin gibi yerler sohbet alanlarıdır .Coşkulu coşkulu bir şeyler anlatabildiğimiz yegane yerlerdir .Siz de kantin görevlileri ile ya da okul sekreteryası ile konuşun bakalım ne diyecekler .Evet arkadaşlar elimden geldiğince kısa yazıcam
Bizim fakültenin wc hariç her alanı ders çalışanlar tarafından işgal edilmiş durumda
Kütüphane ve sınıfları tabiki anlıyorum ama kantin bahçe mescit tüm bu yerlerde ders çalışılmasini anlamıyorum
sorun çalışmaları değil tabiki sürekli "sessiz olun" uyarısı alıyoruz ve hep bi gerginlik
Yakın zamanlarda yine arkadaşımıza sürpriz doğum günü yaptık kantinde
bizi gözleriyle yediler adeta lime lime ettiler
Dilleriyle zaten fazlasıyla uyarılar aldık
sizce kantinde çalışanlar için saygı göstermek zorunlu bir durum mu ?
biz hergün mutlaka bir uyarı alıyoruz en az ve onlar o anda atomu parçalayan bilim adamını rahatsız etmişiz edasıyla tepki veriyor
herkes bencil olmuş .Sadece ben önemliyim der olmuş .Git evinde ya da yurdunda çalış .Bencillik ve hırs başka bir şey değil .kantinde ders calısır okey ama sessiz olun diye kimse uyarı yapamaz neticede orası kutuphane degil rahatlamak arkadaslarınla sohbet etmeye gidiyorsun abartmasınlar onlarda yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?