- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Kantin çalışma alanım değil canım :)ne güzel sizde çalışın D: herkesin sınavı varsa sizin de vardır illaki
Rahatsız etmek derkenIyide final zamanı gayet normal. Neresi olursa olsun kimseyi rahatsiz etmeye hakkiniz yok kusura bakmayın
Bizim okula bol bol boş alan varBizimde final haftalarında her yerde ders çalışılır. Çünkü kütüphane dolu olur yer bulmak imkansız bizimkinde zaten küçük o yüzden bulunan her yer ders çalışmak için doldurulur. Evinde çalışamayanlar ya da okulda çalışmak isteyenler olabilir. Bence sizde biraz saygılı olmalısınız çalışanlara inan bazen bende orada ders çalışanlar gibi tepki verebiliyorum. Gece okulda kalıyoruz ders çalışmak için bizim okul final haftalarında açık kalıyor gece de zaten sinirlerin alt üst oluyor uykusuzluktan birde doğum günü partisi ya da langırt gibi eğlence sesleri çekilmiyor.
bence sen abarttın bizim okulda da en çok kantinde çalışırdı bunda ilginç birşey yokki ama sessiz olun demek gibi bir lüksü yokKantin çalışma alanım değil canım :)
Tamam ama bizimkilerde böyle bir beklenti var sözlü olarak da sert bir şekilde uyarıyorlar yoksa ben de çalıştım kentinde ama kimseyi uyarmadinbence sen abarttın bizim okulda da en çok kantinde çalışırdı bunda ilginç birşey yokki ama sessiz olun demek gibi bir lüksü yok
Çok güzel herkes stres atmak için konuma dokundirmali yorum yapıyoröyle olur ki zaten vize final haftasında.ben mezun oldum ama bizde çalırdık sınava son saatler kala mescit,kantin,ağaçların altları,boş sınıf.ne güzel günlerdi.kimseyi uyarmazdık çünkü biz ders çalırken harıl harıl kantinde doğum günü kutlaması yapanlar olmazdı.
Ben de onu diyorum ses kirliliği yapmıyoruz öyle olsa sıradan bir pastane de falan da uyarı alınması gerekireğer bağıra bağıra konusuluyorsa gülünüyorsa ben ders çalışmasamda rahatsız olurum her şekilde ses kirliliği dayanılmaz oluyor :)
yooo şuan çok relaks ım.hatta konunuzu okurken o günler aklıma geldi gülümsedim.bence siz istediğiniz cvb ları alamadığınız için strese girdiniz.konu açtınız madem yorumda mı yapmıyak :)Çok güzel herkes stres atmak için konuma dokundirmali yorum yapıyor
Boşaltın enerjiniizi
Ben de onu diyorum ses kirliliği yapmıyoruz öyle olsa sıradan bir pastane de falan da uyarı alınması gerekir
Yoo yukarda yorum yaptım madem çoğunluk bunu normal goruyor daha dikkatli olurum dedimyooo şuan çok relaksım.hatta konunuzu okurken o günler aklıma geldi gülümsedim.bence siz istediğiniz cvb ları alamadığınız için strese girdiniz.konu açtınız madem yarumda mı yapmıyak :)
Aynı cevap veriyorumsizinkiler çatlakmış o zaman canım burası kütüphane değildir diye tepki verin sussunlar
Evet ayrıca aynı şeyleri onlar da mescitte namaz kilanlara yapıyorDoğrusu vize+final zamanları her yerde ders çalışılması doğal ama diğer günler tuhaf özellikle kantin...
Sınav haftası ise doğru denildiÇoğunluk buna normal de dese yine de normal değil. Kantinde ders çalışarak, kantini kütüphaneye çevirerek sizin sosyal yaşam alanınızı gasp ediyorlar. Biri birine saygı duyacaksa şayet ilk saygı duyması gereken onlar çünkü kantini amacı dışında kullananlar kendileri. Siz gidip kasten gürültü yapmıyorsunuz sonuçta. Bir kafeye gittiklerinde ders çalışıyoruz susun diye diğer masaları susturabilirler mi hayır. O zaman orada da bir şey diyemezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?