Ayteny Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2013 41 4 98 Azerbaycan 21 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayteny #1 Oncelikle merhaba. Ben fal baktirmak istiyorum, ve bir cok yontem dedim. Her konuda denenler cikti. Sadece bir konu var ki o konuda kimse bisey diyemiyo niyeyse. Eger yardim edebilecek biri varsa lutfen bana mesaj atabilirmi?
Oncelikle merhaba. Ben fal baktirmak istiyorum, ve bir cok yontem dedim. Her konuda denenler cikti. Sadece bir konu var ki o konuda kimse bisey diyemiyo niyeyse. Eger yardim edebilecek biri varsa lutfen bana mesaj atabilirmi?
D daphne014 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2014 6 2 3 13 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayteny #2 merhaba çok beğendiğim bi falcı var dilersen ulaştırabilirim seni ona pişman olmazsın
egeliimm Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2014 86 23 28 3 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayteny #3 Tlf numarasi var mi daphne014 .!.: merhaba çok beğendiğim bi falcı var dilersen ulaştırabilirim seni ona pişman olmazsın Genişletmek için tıkla...
Tlf numarasi var mi daphne014 .!.: merhaba çok beğendiğim bi falcı var dilersen ulaştırabilirim seni ona pişman olmazsın Genişletmek için tıkla...