Fal bakalim kizlar buyrun

ben fal bakmayı bilmiyorum ama yine de falıma bakan olursa yükleyeyim fotoğrafları olur mu ?

canım faldan pek anlamıyorum ama kaplumağa var falında size yaklaşmış. yeni bir ev alma yada taşınmayla ilgili bi durum varsa bundan haber gelecek. birde mesafe olarak pek uzak olmasada uzakta olan iki kişi bütün oluyo. bu birbirlerine destek olma anlamındada olabilir. birde istediğin 4 şey var. ikisi arasında kararsızsın sanki. ama çok bereketiyle olacak şansın açık gibi gördüm. :))) umarım tutturmuşumdur.

yorumunu bekliyorum canım :)

Güzelim Falin hafifi karisik cok icine atiyorsun son zamanda bilmiyorum ne oldunu ama kimseylen paylasmiyorsun göz yasi Bille döküyorsun gizli biri var Burda hep tartisiyorsun o kisilen biraz da sivri dilisin yani önen geleni sayiyiorsun ama biraz kalb kiriyorusun Dikkat et gülpm seni cok kiskaniyorlar cevredeki insanlar hatta bundan ratsiz olyuorsun ama pek bise yapamiyorsun:)
Bukadar gülüm biraz gec oldu kusura bakam:)

Kizlar ben.yeni.uye oldum bende kahve falimin fotografini her acidan cektim fal bakmayi pek.bilmem ama bilen varsa benim.falimada bakabilir mi rica etsem :)

Eklentiler

• $1403639665449.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 77
  • $1403639694208.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 73
  • $1403639712037.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 97
  • $1403639732207.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 84
kızlar ben bilmiyorum ama en azından kpss için bakabilirseniz sevinirim.. ya da işle ilgili başka bir şey varsa...

Canim benim cok temiz yolarin var kisa kisa iki yok var birlesir
Belki bu sevdigin birine kuvusucan yada Özlem duydun insana arik bilmyoorum ama yolun sonunda bilesiyorsunuz bu sevdigin biri ola bilir veya cok yakin arkadasin yada aylen bilmiyorum:)
Cok temiz cikmis Falin gülpm ama icinde biraz sikinti var korktum bise var senin
Ama icini rahat tut Canim
Kendini bi konu üzerine af edemiyorsun cok kuziyorsub ama olan olmus Gecen gecmis önüne bak :))
Sevinicen bi haber geliyor sana veya geldi ama cok sevinicen Bise bu :)

Burda bi bayan cikmis her gün sana Dua Ediyor ve Allah yalvaryor senden yana ve herzamanda o bakanin Dualari seni koruyor gülüm :)))
Kismetlerin cok bi kücük hediye geliyor sana :) bukadar Canim
Sonunda. Muradimiza erdik hwhe

Evet nihayet oldu Teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…