Acilisi Ben yapiyorum benim falima bakanin Bende falina bakicam:)Eki Görüntüle 1163810 Eki Görüntüle 1163811 Eki Görüntüle 1163812 Eki Görüntüle 1163813 Eki Görüntüle 1163814
Tatlııım bugün düğündesin ama koyayım yorumlarını bekliyorum
Eki Görüntüle 1164002 Eki Görüntüle 1164003 Eki Görüntüle 1164004 Eki Görüntüle 1164005 Eki Görüntüle 1164006
yorumunu bekliyorum canım :)
kızlar ben bilmiyorum ama en azından kpss için bakabilirseniz sevinirim.. ya da işle ilgili başka bir şey varsa...
Eki Görüntüle 1168005 Eki Görüntüle 1168006 Eki Görüntüle 1168007 Eki Görüntüle 1168008 Eki Görüntüle 1168009 Eki Görüntüle 1168010
Canim benim falimda Burda sana zahmet
Kirlarr lutfen fal bakmayi bilen biri falima baksin lutfenn noluuyy
Yarin bakarim Canim :)
çok teşekkür ederim, bekliyorum :)
Seve Seve Canim simdi bakmak isterim ama kafa almak bulak oldu biraz dinleyim yarin sana söz/))
Canim benim cok temiz yolarin var kisa kisa iki yok var birlesir
Belki bu sevdigin birine kuvusucan yada Özlem duydun insana arik bilmyoorum ama yolun sonunda bilesiyorsunuz bu sevdigin biri ola bilir veya cok yakin arkadasin yada aylen bilmiyorum:)
Cok temiz cikmis Falin gülpm ama icinde biraz sikinti var korktum bise var senin
Ama icini rahat tut Canim
Kendini bi konu üzerine af edemiyorsun cok kuziyorsub ama olan olmus Gecen gecmis önüne bak :))
Sevinicen bi haber geliyor sana veya geldi ama cok sevinicen Bise bu :)
Burda bi bayan cikmis her gün sana Dua Ediyor ve Allah yalvaryor senden yana ve herzamanda o bakanin Dualari seni koruyor gülüm :)))
Kismetlerin cok bi kücük hediye geliyor sana :) bukadar Canim
Sonunda. Muradimiza erdik hwhe
Evet nihayet olduTeşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?