Rica ederim Canim :)
Ciktimi bakim Falin:))
Eh sayılır:) şu sıralar biraz sağlık problemim var onu dert ediyorum. Ve evet ufak ufak seyahatlerim olacak yakın zamanda :)
Canim benim cok temiz yolarin var kisa kisa iki yok var birlesir
Belki bu sevdigin birine kuvusucan yada Özlem duydun insana arik bilmyoorum ama yolun sonunda bilesiyorsunuz bu sevdigin biri ola bilir veya cok yakin arkadasin yada aylen bilmiyorum:)
Cok temiz cikmis Falin gülpm ama icinde biraz sikinti var korktum bise var senin
Ama icini rahat tut Canim
Kendini bi konu üzerine af edemiyorsun cok kuziyorsub ama olan olmus Gecen gecmis önüne bak :))
Sevinicen bi haber geliyor sana veya geldi ama cok sevinicen Bise bu :)
Burda bi bayan cikmis her gün sana Dua Ediyor ve Allah yalvaryor senden yana ve herzamanda o bakanin Dualari seni koruyor gülüm :)))
Kismetlerin cok bi kücük hediye geliyor sana :) bukadar Canim
Sonunda. Muradimiza erdik hwhe
Zatn cok az telvesi lutfn lutfen :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şimdiden çok çok teşekkür ederim artık umudum kalmamıştı kimse bakmıcak diyeEki Görüntüle 1168275 Eki Görüntüle 1168276 Eki Görüntüle 1168277 Eki Görüntüle 1168278 Eki Görüntüle 1168279 Eki Görüntüle 1168280 Eki Görüntüle 1168281 Eki Görüntüle 1168282
canım çok çok teşekkür ederim çok sağol allah ne muradın varsa versin burda herkes geri çevirdi beni bakmak istemedi sende çok iyi birisin eminim söylediklerin doğru bizi kıskanan kişi eşimin kız kardeşi şüpeleniyordum zaten gıcıklık yapmak istiyor hep. evet iyi niyetli olduğum için hep aptal muhammelesi yapıyorlar bana insanları krımaktan çekiniyorum hep bana kötü davransalarda. ağzına sağlık.. sana bir şey daha sorucam çok olmassa tabaktaki belirgin şekilin anlamı ne böyle insan yüzü gibi uzun suratlı burnu kısa biri var sanki faldan anlamadığım halde benim bile dikkatimi çekti o neyin nesi acaba? birde bana nazar değiyormu beğenilen birimiyim insanlar tarafından yoksa önamsenmeyen biri miCanim benim kalbin cok temiz cok Iyi niyetlisin ama cevrendekiler seni o Halimi nedense saf bise bilmiyor gibi yorumluyorlar hani kimseyi kiramyiorsun üzemuyorsun cok insan bundan faydalaniyor Gülüm Dikkat et Canim
Canim evlisin sen esin cikmis ikinuz bir yuvanin icinde cok mutlzsunuz huzurlusunuz ama evinize Burda bi bayan var artik Onu cikartamiyorum senin tarfanmi esinimmi sizi cok kiskaniyor esini seninlen paylasmiyor nezaman hanenizin icine Girdinde cok mutsuz ve hata göz yasi döküryorsun ama esin seni cok seviyor bitanem korkma ve seni o bayanin etkisinde ve korkmasin kimse araniza gitmez cünkü gercekten cok seviyorsunuz birbirinizi Allah bozmasin ins bi yastikda kocarsiniz Böyle mutlu gülpm :)
Canim esin Biseler düsünmüyor yaptirim gibi güzel temiz cikmis Canim hayilisyla:))
Canim bi bayan var seni cok özlüyor Özlem duyuyor ve Akli hep sende :)
Nazarlariniz evinizde cok güzel haberler var kismetler:)
Canim birine kirilmisin sen Baya kalbin kirilmis ama üzülme sen balim hersey gönlüncce olur ins)
Benden bukadar Canim
Seni Yine araya sikistirmaYa calistim hihi)
canım çok çok teşekkür ederim çok sağol allah ne muradın varsa versin burda herkes geri çevirdi beni bakmak istemedi sende çok iyi birisin eminim söylediklerin doğru bizi kıskanan kişi eşimin kız kardeşi şüpeleniyordum zaten gıcıklık yapmak istiyor hep. evet iyi niyetli olduğum için hep aptal muhammelesi yapıyorlar bana insanları krımaktan çekiniyorum hep bana kötü davransalarda. ağzına sağlık.. sana bir şey daha sorucam çok olmassa tabaktaki belirgin şekilin anlamı ne böyle insan yüzü gibi uzun suratlı burnu kısa biri var sanki faldan anlamadığım halde benim bile dikkatimi çekti o neyin nesi acaba? birde bana nazar değiyormu beğenilen birimiyim insanlar tarafından yoksa önamsenmeyen biri mi
kızlar ben bilmiyorum ama en azından kpss için bakabilirseniz sevinirim.. ya da işle ilgili başka bir şey varsa...
Eki Görüntüle 1168005 Eki Görüntüle 1168006 Eki Görüntüle 1168007 Eki Görüntüle 1168008 Eki Görüntüle 1168009 Eki Görüntüle 1168010
Kizlar ben.yeni.uye oldum bende kahve falimin fotografini her acidan cektim fal bakmayi pek.bilmem ama bilen varsa benim.falimada bakabilir mi rica etsem :)
Canim bu ne Böyle Annan allahim vallah fazla bakmicam bu falina beni dinle gülpm yeni Yap yükle basa bi sikinti basit basim sag taraflna agri girdi(( cok sikintili dertli ((
bugün içinde tekrar içeceğim ama maalesef son zamanlarda hep böyle çıkıyor, tek niyet yapayım belki daha iyi olur...
bugün içinde tekrar içeceğim ama maalesef son zamanlarda hep böyle çıkıyor, tek niyet yapayım belki daha iyi olur...
tartışma görümcem yüzünden mi çıkıyo acaba canım inş ufak bi tartışmadır çünkü yuvamızda hep huzurluyuz dediğin gibi birbirimize çok sağdığız seviyoruz inş huzurumuzu bozamazlarRica ederim Gülüm istedin zaman:)
Canim sen cok Hanim bir kizin ve nereE. Gidersen uyumsaliyorsun cok begeniliyorsun yani cokguda Söyle der ins senin gibi gelinim olsa felan filan :) nazar hanenizde var Canim bak durduk yere tartisma geciyor esinlen aranizda
Senin görümcen mubarek Allahindan bulur Canim daha better basina gelir inan Bana sen takma bosver Onu takma Allah havale et Güzelim :)
Sen aptal degilsin cok Iyi niyetlisin ama karsindaki insan ici fesat pislik oldu icin kulanmaya calisiR sen Dikkat et iste bak i yüzün karsinda yumuruk var Canim iste Bende Onu anlatim insanlar seni kulanmaya calisyorlar sen koru kendini Iyilik de Yap Allah birak balim:))
Sana zahmet in Bana basima agri girdi okadar karisik sikintili
tartışma görümcem yüzünden mi çıkıyo acaba canım inş ufak bi tartışmadır çünkü yuvamızda hep huzurluyuz dediğin gibi birbirimize çok sağdığız seviyoruz inş huzurumuzu bozamazlaretrafımdaki insanlar iyi niyetimi aptallıkla nitlendirdiklerininde farkndaydım sen gerçekten biliyorsun canım çok güzel yorumladın acaba kullanmak isteyenler kimler acaba bize yakın kişiler mi aile içinde mi ?görümcemin hep bakışları üzerimde örneğin ben tvye bakıyorum kafamı dönüyorumki bana bakıyor hemen gözünü çeviriyor panikle büyük ihtimalle onun nazarı
her gün içerim zaten inşallah olur bir daha ki sefere :)
tmm canım :) ne kadar teşekkür etsem az seninde herşey gönlünce olsun..:)Vallah ola bilir Canim aman sen böser kafana takma esinlen kendine mutlulugunu bak:) Canim Yine bakarim falina Ben senin :)
Sen bosver esin seni Deliler gibi seviyor sende öyle gerisi yalan balim:)
tmm canım :) ne kadar teşekkür etsem az seninde herşey gönlünce olsun..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?