fal bakılır

merhaba adigegupse kullanıcı
canım hayatında mucize dediiğn bir el sana uzanacak.ama bu el sıkıntıların tam ortasındayken gelip seni kavrayıp sıkıntılardan çıkaracak.yapılan bir yardım yerini bulacak ve karşılığı sana + şekilde geri dönecek.hayatında ikilemler hatta bazen üçe bölünmeler yaşıyorsun.kendini ve içinde bulunduğun durumu fazla irdeleme.çünkü şu an tecrübe edinmekdesin.eğer bir on yıl sonrası için konuşmam gerekseydi irdele diyebilirdim.çünkü o zaman hayatına çok kapalı insanlar girecek.kapalıdan kastım sır kutusu diyeyim ben sen anla.birisinden bir yardım isteyeceksin fikir bazında olumlu karşılık alacaksın.kalabalık bir ortam toplandıktan sonra sana güzel bir haber gelecek.hayata dair çok ümitlerin var.bunlara sıkı sarıl pes etme.karşılığını göreceksin diyorum.unutma her bir sıkıntı bir ferahlamadır.bazen canın çok sıkılyor.aklın'ın karştığııda olmuyor değil.ama bir 6 yıl sonra daha farklı düşüneceksin.bu düşünme tarzıda sana mertebe kazandıracak.tabiki yaşadıklarından ders alabilirsen.insan bazen başını önüne de eğebilmeli haksızsa diyorum ben.bekle - insanlar eninde sonunda + olacaklar.önünde tertemiz 1 10 yıl var.ama çelişkiye yer verme sakın hayatında.

özelden bende yazacaktım ama mesaj kutunuz doluymus silerseniz bende bilgilerimi atmak istiyorum zor süreçteyim :14:

merhaba adigegupse kullanıcı
canım hayatında mucize dediiğn bir el sana uzanacak.ama bu el sıkıntıların tam ortasındayken gelip seni kavrayıp sıkıntılardan çıkaracak.yapılan bir yardım yerini bulacak ve karşılığı sana + şekilde geri dönecek.hayatında ikilemler hatta bazen üçe bölünmeler yaşıyorsun.kendini ve içinde bulunduğun durumu fazla irdeleme.çünkü şu an tecrübe edinmekdesin.eğer bir on yıl sonrası için konuşmam gerekseydi irdele diyebilirdim.çünkü o zaman hayatına çok kapalı insanlar girecek.kapalıdan kastım sır kutusu diyeyim ben sen anla.birisinden bir yardım isteyeceksin fikir bazında olumlu karşılık alacaksın.kalabalık bir ortam toplandıktan sonra sana güzel bir haber gelecek.hayata dair çok ümitlerin var.bunlara sıkı sarıl pes etme.karşılığını göreceksin diyorum.unutma her bir sıkıntı bir ferahlamadır.bazen canın çok sıkılyor.aklın'ın karştığııda olmuyor değil.ama bir 6 yıl sonra daha farklı düşüneceksin.bu düşünme tarzıda sana mertebe kazandıracak.tabiki yaşadıklarından ders alabilirsen.insan bazen başını önüne de eğebilmeli haksızsa diyorum ben.bekle - insanlar eninde sonunda + olacaklar.önünde tertemiz 1 10 yıl var.ama çelişkiye yer verme sakın hayatında.

çok tşk ederiim canım benim çok sağol :)

merhaba greeneyes87 kullanıcı
hayatında bir sıkıntıdan ferahlama yolunda adım atıcaksın.emlakla ilgili bazı işlerin olacak gelecekte.bir erkek sana büyük bir nasip sunacak.acele etme bekle nasibin gelsin seni bulsun.bir buluşma senin hayatında maddi nasibinin güzel olmasına sebep olacak.bu nedenle hiçbir şeyi erteleme.unutma ki üşengeçlik insana nasip kaybettirebilir.katip senim eline bir kalem verecek kalemde maddi başarıdır.bu nedenle sabır diyorum ben.azimli bir şekilde yolunda devam et.pes etmek sana yaramaz.umduğun bir çok şey olumlu sonuç bulacak.her ne olursa olsun vaz geçme.bazen sıkıntılarıda değer karşıdaki kişi eğer bunu hak ediyorsa.bir erkek askerlikten sonra büyük bir nasip sahibi oluyor.bak sana ne diyeceğim sen hayatında sıkıntı yaşayacaksın ama bir an gelecek öyle rahata kavuşacaksın.bunu şimdi ne sen tahmin edebilirsin nede ben söyleyebilirim.9 yıl sonra hayatında değişiklikler senin önemli kararlar almana sebep olacak.

çok sağol ağzına eline sağlık

merhaba bkti2 kullanıcı
güzel bir birliktelik var ilerisi için.sancılı dönemlerden sonra yaşanan tebessüm hayatında perçinleşme sağlayacak.önünde sancılı bir süreç var.ama ben biliyorum ki sen üstesinden gelirsin.nasıl mı ayakların toprağa basmışken ayak parmaklarının ucuyla yavaş yavaş yükselip gökyüzündeki yıldızlara dokunarak.sende güç güç güç çok var.sana kin tutmak hiç yaraşmıyor.bu nedenle kalbinin tapusunda hep barış yazdır diyorum ben.ağlamak nefretten doğmaz Rabbin azim katına ulaştırır insanı.bu nedenle korkma ağla diyorum ben.bazen pamuk kadar yumuşak bazende taş kadar sert olmalı insan.yaşadığı duruma göre bunu ayarlayabilirsen kazanan sen olursun.umut kapın çok açık ama sen isteyemiyorsun gönlünce har şeyi dileyemiyorsun.sanki bunu hak etmediğini düşünüyorsun.ama inan ki her insan istemelidir rabbin den bir şeyler.zaten o hayırlıı görmezse vermez sana istediklerini.kırlangıç kuşu sana çok yayılımlı bir haber getirecek.biraz sıkıntılı biraz temiz bir yolculuk var.hayatının bir döneminde bir başarı sana tebrik getirecek.hukukla ilgili bir işin olacak.biraz uzun süreçli ama sonu hayırlı olacak.uzun boylu bir erkek soy ağacından uzaklaşmakta.yakınında bir kadın psikolojik sorunlar yaşamakta.bu kadın her şeyi kendi içinde yaşayan bir kadın.yani dışarıdan gören asla onun psikolojik sorunları olduğuna inanmaz.zor bir süreç onun için.bir kadın erkek sırt sırta dönmüş.ömrün sıhatli geçecek.ufak tefek sıkıntılar olacak ama sıhhat var önünde.temiz bir kağıt alacaksın.iki kişinin arasında çok bocalıyacaksın.adım adımda olsa süreçler sana her biten süreçten sonra yeni bir kapı açacak.kırılma noktalarıda yaşayacaksın.bu kırılma noktalarından başarılı sıyrılman için hiç bir zaman ardına bakmamalısın.senin için pars gerçekleşecek.yaşlı bir adam sürekli ağzı dua saçıyor.bu kişi çok temiz kalpli duaları kabul ediliyor.kısa bir seramoniye katılacaksın.etrafındaki kişilerle sakın arana soğuk diyaloglar koyma.bu senin kırılmandan başka işe yaramaz.4 yıl sonra kalbin çok farklı atacak.çünkü hayatın sırf yaşadıklarından ibaret olmadığını fark edeceksin.bazen pusulu bak bırak bazende sana pusulu baksınlar.buna izin vermezsen içinde ki güzellikleri kim nasıl görebilir.15 sene sonrada bingo diyeceksin hayat seni evin çatısına çıkaracak.tabi ki hayat yolundan başka bir yol daha çizmezsen.bazen sormalısın aklında olmayanlarıda.düşünce gücünü geliştir.çünkü o sana para olarak dönebilir.kolay gelsin.bıkmak yok usanmak yok yola devam.

Back
X