- Konu Sahibi kahvegxoxzlxuxm
özelden yazdım gitimi gitmedimi bilmediğim için burdan da yazıyorum esin akat 08.07.1986
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba neroli kullanıcı
canım sen istersen olacak.ama sen karar vermekte güçlük çekiyorsun.çünkü hayata dair korkuların var.bence biraz zamana ihtiyacın var.son söz sende.
canım özel mesaj gönderemiyorum yeterli mesajınız yok diyorisim soy isim ve doğum tarihinizi yazınız hayatınız hakkında öngörülerde bulunayım.
merhaba adigegupse kullanıcı
canım hayatında mucize dediiğn bir el sana uzanacak.ama bu el sıkıntıların tam ortasındayken gelip seni kavrayıp sıkıntılardan çıkaracak.yapılan bir yardım yerini bulacak ve karşılığı sana + şekilde geri dönecek.hayatında ikilemler hatta bazen üçe bölünmeler yaşıyorsun.kendini ve içinde bulunduğun durumu fazla irdeleme.çünkü şu an tecrübe edinmekdesin.eğer bir on yıl sonrası için konuşmam gerekseydi irdele diyebilirdim.çünkü o zaman hayatına çok kapalı insanlar girecek.kapalıdan kastım sır kutusu diyeyim ben sen anla.birisinden bir yardım isteyeceksin fikir bazında olumlu karşılık alacaksın.kalabalık bir ortam toplandıktan sonra sana güzel bir haber gelecek.hayata dair çok ümitlerin var.bunlara sıkı sarıl pes etme.karşılığını göreceksin diyorum.unutma her bir sıkıntı bir ferahlamadır.bazen canın çok sıkılyor.aklın'ın karştığııda olmuyor değil.ama bir 6 yıl sonra daha farklı düşüneceksin.bu düşünme tarzıda sana mertebe kazandıracak.tabiki yaşadıklarından ders alabilirsen.insan bazen başını önüne de eğebilmeli haksızsa diyorum ben.bekle - insanlar eninde sonunda + olacaklar.önünde tertemiz 1 10 yıl var.ama çelişkiye yer verme sakın hayatında.
merhaba greeneyes87 kullanıcı
hayatında bir sıkıntıdan ferahlama yolunda adım atıcaksın.emlakla ilgili bazı işlerin olacak gelecekte.bir erkek sana büyük bir nasip sunacak.acele etme bekle nasibin gelsin seni bulsun.bir buluşma senin hayatında maddi nasibinin güzel olmasına sebep olacak.bu nedenle hiçbir şeyi erteleme.unutma ki üşengeçlik insana nasip kaybettirebilir.katip senim eline bir kalem verecek kalemde maddi başarıdır.bu nedenle sabır diyorum ben.azimli bir şekilde yolunda devam et.pes etmek sana yaramaz.umduğun bir çok şey olumlu sonuç bulacak.her ne olursa olsun vaz geçme.bazen sıkıntılarıda değer karşıdaki kişi eğer bunu hak ediyorsa.bir erkek askerlikten sonra büyük bir nasip sahibi oluyor.bak sana ne diyeceğim sen hayatında sıkıntı yaşayacaksın ama bir an gelecek öyle rahata kavuşacaksın.bunu şimdi ne sen tahmin edebilirsin nede ben söyleyebilirim.9 yıl sonra hayatında değişiklikler senin önemli kararlar almana sebep olacak.
isim soy isim ve doğum tarihinizi yazınız hayatınız hakkında öngörülerde bulunayım.
isim soy isim ve doğum tarihinizi yazınız hayatınız hakkında öngörülerde bulunayım.