fal bakılır

bende baktırmak istiyorum ama msj kutunuz dolu bilgilerimi yollamak istiyorum :/

merhaba Eternalhope kullanıcı
canım senin devlet kapsında bir işin olacak.temiz sonuç buluyor.temiz bir haberin var.yaptığın bir başarı kıskanılacak.sen biraz azim edersen başarı olur.takatin olmuyor bazen.bu kansızlıktan kaynaklanıyor.uzun bir süreç var önünde.hayattan hep dem vurmak ne diye.bırak artık ruhunu bu kafeste sıkışmaktan seni üzmekte.bırak uçsun bir kelebek gibi ruhun ve duyguların.senden yardım isteyen bir eli boş çevirmemen sana pozitif geri dönecek.nefret yaraşmaz hiç bir insan evladına.bu nedenle kalbini kasma bırak sevgi dolsun içi.çok nazar var sende.ama bir uğurun var.nasip gelecek sana ama damlaya damlaya.sen kıymetini bilirsen o damlalar artar.aklınla kalbin çelişmekte.bu da kararlarını ve insanlara bakış açını değiştirmekte.bu nedenle önce bu çelişkiyi ortadan kaldır.hayatın ancak bu şekilde geleceğe sağlam demir atabilir.temiz bir telefon var.bu telefonla birlikte sağlam kararlar alınacak.hanede bazı şeyler olumlu olumsuz konuşulacak.soy ağacında yuvarlak suratlı birisi göbeğiyle ilgili problemler yaşayacak.pes eden bir erkek var ama hayatta mücadele etmediği için bu erkek sırtını hiç düz dikemeyecek.bir galibiyet söz konusu senin için.özlem var buram buram.hayat akışında her zaman seninle yürüyecek bir özlem.güzel bir iş var.nasibe ulaşmak için bayağı yolun var daha merdiveni tama anlamıyla çıkmış değilsin.ama ben inanıyorum eğer mantığınla hareket edersen 1 değil 2 merdiven geçersin sen.çelimsiz biri soy ağacının kapısından içeriye adım atıyor.soy ağacına çok düşkünsün.bir dostun var sana yardımcı olacak.ama bu şimdi değil.5 yıl sonra karşına çıkacak topallak bir insan.orta yolu bulmak ta güçlük çekiyorsun bazen.ama zor bela hayat yolunu buluyor.ve işte bu benim hayatım diyerekte bana göz kırptığını görür gibiyim ben.yazdıklarımı iyi oku bunların her birinin gerçek anlamları var.mutluluklar.

merhaba melissadan kullanıcı
geçmiş sana mutluluk getirecek.eskilerden maddi ve manevi bir şeyler kalıyor.ama bunun zamanı var.sabırsız bir yapın var.biraz zamana inanırsan zaman sana kanallar açacak.sıkıntılardan sonra açılan bir çok yolun olacak.ard arda soluklanmalar yaşayacaksın.insanlar bazen senin gözünle gördüğün gibi olmayabilirler.hayatın boyunca insanlara güven dereceni ayarlamaman sıkıntı yaratabilir.bu nedenle bu yönünü pozitif anlamda değiştir diyorum.sessiz bir insana var bayan-erkek her ikisine de ırmak misali nasip akacak.ama daha zamanları var.hanenin kapısını temiz ve beklenen bir haber çalmakta.ela gözlü birisi çok içine kapanmış soy ağacını onun hüznü rahat bırakmamakta.bu nedenle soy ağacında ki kişiler bir türlü düze çıkamamakta.bir an geliyor ve bir tiyatro sahnesinin perdesini kapatıyor yeni tiyatro perdesi açıyorsun.işte hayatın ilk süreci değilde ikinci süreci senin yönlendirmelerinle oluşacak.bazen kendini radara yakalanmış hisediyorsun.her şeyi içinde tutma paylaş ki içinden sıkıntıların atılsın dışarıya.7 yıl sonra düşün bu yazdıklarımı.nasıl hak vereceksin bana o zaman.küçük şeyler küçükken çözümlenmeli yoksa büyürde büyür.

Son düzenleme:
merhaba melissadan kullanıcı
geçmiş sana mutluluk getirecek.eskilerden maddi ve manevi bir şeyler kalıyor.ama bunun zamanı var.sabırsız bir yapın var.biraz zamana inanırsan zaman sana kanallar açacak.sıkıntılardan sonra açılan bir çok yolun olacak.ard arda soluklanmalar yaşayacaksın.insanlar bazen senin gözünle gördüğün gibi olmayabilirler.hayatın boyunca insanlara güven dereceni ayarlamaman sıkıntı yaratabilir.bu nedenle bu yönünü pozitif anlamda değiştir diyorum.sessiz bir insana var bayan-erkek her ikisine de ırmak misali nasip akacak.ama daha zamanları var.hanenin kapısını temiz ve beklenen bir haber çalmakta.ela gözlü birisi çok içine kapanmış soy ağacını onun hüznü rahat bırakmamakta.bu nedenle soy ağacında ki kişiler bir türlü düze çıkamamakta.bir an geliyor ve bir tiyatro sahnesinin perdesini kapatıyor yeni tiyatro perdesi açıyorsun.işte hayatın ilk süreci değilde ikinci süreci senin yönlendirmelerinle oluşacak.bazen kendini radara yakalanmış hisediyorsun.her şeyi içinde tutma paylaş ki içinden sıkıntıların atılsın dışarıya.7 yıl sonra düşün bu yazdıklarımı.nasıl hak vereceksin bana o zaman.küçük şeyler küçükken çözümlenmeli yoksa büyürde büyür.

mesaj kutun dolu burdan yazma sorunda kaldım

sormak istediğim birşey var ...hani yazdın ya insanlar senin gördüğün gibi olmayabilirler güven dereceni ayarla pozitif yönden diye...

yani güvenmelimiyim?burdaki pozitifin anlamı bumudur?yani gördüğüm gibi değildir diyorsun?

aydınlatırsan çok sevinirim ..çünkü gerçekten güven konusunda hayatım kabusa döndü...benim gördüğüm farklı bana söylenilen farklı...hep böyle...hanggisi gerçek?:14:

yaa özelden msj atamıyorum daha yeniyim :( sözlümün ismini söylesem ona bakarmsın onunkini kendiminknden daha çok merak edyorum ztn

Merhaba rica etsem bana da bakabilirmisiniz,özel mesaj gönderemiyorum bilgilerimi buradan vereyim..pınar bilgiç 07 05 1988 şimdiden çok teşekkür ederim:)

Back
X