- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
- Konu Sahibi kahvegxoxzlxuxm
bende baktırmak istiyorum ama msj kutunuz dolu bilgilerimi yollamak istiyorum :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba melissadan kullanıcı
geçmiş sana mutluluk getirecek.eskilerden maddi ve manevi bir şeyler kalıyor.ama bunun zamanı var.sabırsız bir yapın var.biraz zamana inanırsan zaman sana kanallar açacak.sıkıntılardan sonra açılan bir çok yolun olacak.ard arda soluklanmalar yaşayacaksın.insanlar bazen senin gözünle gördüğün gibi olmayabilirler.hayatın boyunca insanlara güven dereceni ayarlamaman sıkıntı yaratabilir.bu nedenle bu yönünü pozitif anlamda değiştir diyorum.sessiz bir insana var bayan-erkek her ikisine de ırmak misali nasip akacak.ama daha zamanları var.hanenin kapısını temiz ve beklenen bir haber çalmakta.ela gözlü birisi çok içine kapanmış soy ağacını onun hüznü rahat bırakmamakta.bu nedenle soy ağacında ki kişiler bir türlü düze çıkamamakta.bir an geliyor ve bir tiyatro sahnesinin perdesini kapatıyor yeni tiyatro perdesi açıyorsun.işte hayatın ilk süreci değilde ikinci süreci senin yönlendirmelerinle oluşacak.bazen kendini radara yakalanmış hisediyorsun.her şeyi içinde tutma paylaş ki içinden sıkıntıların atılsın dışarıya.7 yıl sonra düşün bu yazdıklarımı.nasıl hak vereceksin bana o zaman.küçük şeyler küçükken çözümlenmeli yoksa büyürde büyür.
Ben de özelden yolladım ben nerdeyim nerde nerde![]()
Ama mesaj kutunuz dolu eğer boşalttığınızda söylerseniz ve bakmak isterseniz çok memnun olurum :)Bana da bakarsanız çok sevinirim :)
merhabaisim soy isim ve doğum tarihinizi yazınız hayatınız hakkında öngörülerde bulunayım.