fal baktırdım psikolojim bozuldu yardım lütfen

Leipehile

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
169
59
298
Mrb kızlar olaya giriyorum hemen 2 hafta önce arkadaşımın uzun suredir falcısı olan birine fal baktırdım arkadaşıma birçok dediği çıktı bana da ölüm okulumla ilgili aksaklıklar ve evlilikte boşanma gibi şeyler söyledi fala inanma falsız kalma demişler ama içim içimi yiyor ne zamandır ya bana da dedikleri çıkarsa diye uzun suredir fal baktırıyorum an olarak bilseler de sonrası çıkmıyor ama bu kadın arkadaşıma öyle şeyler demiş ki çıkmış . Herşeyi rabbim gorur bilir inancım da bu yönde ama kendimi kotu hissetmeye engel olamıyorum bir daha asla fal baktırmayacağım buna eminim öyle eylencesine gidiyorduk arada ama etkilendim baya sizlerden de birşeyler duymak iyi geleceğini düşündüm ve burada paylaşmak istedim .. Şimdiden değerli duşunceleriniz için teşekkürler

bende bi kere baya para bayılıp nekadar fal çesidi varsa baktırmıştım.
sacma sapan şeyler söylemişti
3 vakte kadar gibisinden şeyler zırvaladı,
hiçte bişey olmadı.
falı eğlencesine baktırcaksan falcı bacıya baktır.
çokta kafana takma.

"Fala inanma " bla bla.... diyosunuz, her seyi rabbim bilir diyosunuz ama fal-büyu yapan insanlardan uzak durulmasi gerektigini bilmiyorsunuz sanirim. Boyle sacmaliklara inanmayi ve gitmeyi biraksaniz iyi olur. Her seyi tek bilen Allahtir. Hadi falci biliyor diyelim.Allah niye bizden ölum gunumuzu saklamis? Insan ölecegi gunu bilse kafayi siyirir. Hala insanlar gelecegini ogrenme(!) Pesinde..

Mrb kızlar olaya giriyorum hemen 2 hafta önce arkadaşımın uzun suredir falcısı olan birine fal baktırdım arkadaşıma birçok dediği çıktı bana da ölüm okulumla ilgili aksaklıklar ve evlilikte boşanma gibi şeyler söyledi fala inanma falsız kalma demişler ama içim içimi yiyor ne zamandır ya bana da dedikleri çıkarsa diye uzun suredir fal baktırıyorum an olarak bilseler de sonrası çıkmıyor ama bu kadın arkadaşıma öyle şeyler demiş ki çıkmış . Herşeyi rabbim gorur bilir inancım da bu yönde ama kendimi kotu hissetmeye engel olamıyorum bir daha asla fal baktırmayacağım buna eminim öyle eylencesine gidiyorduk arada ama etkilendim baya sizlerden de birşeyler duymak iyi geleceğini düşündüm ve burada paylaşmak istedim .. Şimdiden değerli duşunceleriniz için teşekkürler
Yapmayın arkadaslar eglencesi bile cok cok günah bak öyle olursunuz insan ister istemez inanıyor sonra psikolojim bozuldu diyorsunuz kimse ama hic kimse ALLAHTAN baska gelecegi bilemez siz tövbe edin devamlı günahların en büyügü fal baktırmak tövbe haşa Allah a şirk koşmak gibi birsey bu bana kizacsksiniz belki ama düsününce hak vereceksiniz bana

Ölüm, boşanma.. Ne biçim falcı bu böyle?
Fal bakan kişiyle enerjinizde uyumsuzluk yaşanmış olabilir. Bekarken çok giderdim ben. Falcı uzmanı oldum resmen. Geleceği sadece Allah bilir nokta..

bende bi kere baya para bayılıp nekadar fal çesidi varsa baktırmıştım.
sacma sapan şeyler söylemişti
3 vakte kadar gibisinden şeyler zırvaladı,
hiçte bişey olmadı.
falı eğlencesine baktırcaksan falcı bacıya baktır.
çokta kafana takma.
Bulunduğum yerde ben de çok falcı gezdim ama hiç böyle şeyler söylememişti hep umut verdiler tarih verdiler tekrar gelmem için oraya bu kadın böyle şeyler deyince bi kaldım haliyle en büyük etken de arkadaşıma çıkmış olması değilse artık ilk gitmeye başladığımda inanıyordum bataklık gibi çekti de çekti uzun suredir baktırmayınca biliyor mu kadın yoksa filan dedim baktırmaz olaydım :(

Altı üstü yalan. Allah tan başka bilen yok hiiiç psikolojini bozmaya gerek yok.
Evet tabiki gaybı sadece Allah bilir ama insanın içini kemiren ya çıkarsası bitiriyor işte

bana niye çıkmıyor fallar hehe
inanmayın ya
ölüm desen herkesin hayatının bri yerinde para sıkıntısı desen öyle
ailede karmaşa filan öyle
bol keseden atıyorlar anca işte
Umarım bol keseden atmıştır çünkü ilk defa bir falımın çıkmaması için dua ediyorum önceleri keşke çıksa derdim de ben de falda cılkını çıkardım sanırım . İnsan kesinlikle geleceği bilerek yaşamak istememeli yaşayamaz çünkü ne kadar inanmamaya çalışsam da hep aklımın bir köşesinde işte :/

başıma bişey geldi falla alakalı ama bu tarot yada kahve falı değil.
kadın sadece gözlerime bakarak hayatımın özetini geçti bana ve gelecekte olacakları söylemişti.
eski sevgilimin ne haltlar ettiğini ve geri döneceğini söylemişti.
hayatına şöyle biri girmiş böyle şeyler yaşıyo ama geri dönecek sende onunla olmayacaksın bi daha ama o çok pişman olacak deyip çocugu tarif etmişti hayatımda ilkkez gördüğüm tesadüfi tanıştıgım yaşlı başlı bi teyzeydi.
başka bi yaşadıgım şey daha var ama ona ben bile akıl sır erdiremiyoken burda açık açık yazmıcam.
işin aslı şu ki inanmamak lazım para verip fal baktırdığımız yerler kişiler sadece tuzak.

Kötü şeyler denince etkileniyor insan ister istemez.
Bana da dün bi arkadaş baktı.
Öyle kötü şeyler dedi ki iç sıkıntısından yatamadım doğru düzgün.
Fala inanma desek de bilince insan şaşırıyor. Etkilenmemek elde değil.
İnşallah yanılmışlardır. Ne diyelim.

Of daha neler ya..benimde her sey çıktı dediler gittim bir teki bile cıkmadı inanma allasen

Ölüm, boşanma.. Ne biçim falcı bu böyle?
Fal bakan kişiyle enerjinizde uyumsuzluk yaşanmış olabilir. Bekarken çok giderdim ben. Falcı uzmanı oldum resmen. Geleceği sadece Allah bilir nokta..
Evet ben de buna şaşırdım kalakaldım karşısında sonuçta kafa dağıtmak için güzel şeyler duymak için gidiyor insanlar.. Çokca fala gitmiş birinden duymak rahatlattı biraz da olsa paylaştığınız için çok teşekkürler ..

Evet ben de buna şaşırdım kalakaldım karşısında sonuçta kafa dağıtmak için güzel şeyler duymak için gidiyor insanlar.. Çokca fala gitmiş birinden duymak rahatlattı biraz da olsa paylaştığınız için çok teşekkürler ..
Dini konulara girmek istemiyorum ama tek bir cümle yazıcam. Allah, Peygamber'e bile gaybı bilmesi konusunda bir yetenek vermemiştir. Bu kişileri yaşam koçu gibi düşünmelisiniz. Anlık durumu değerlendirme, iki keyif, motivasyon hepsi o kadar.

Kötü şeyler denince etkileniyor insan ister istemez.
Bana da dün bi arkadaş baktı.
Öyle kötü şeyler dedi ki iç sıkıntısından yatamadım doğru düzgün.
Fala inanma desek de bilince insan şaşırıyor. Etkilenmemek elde değil.
İnşallah yanılmışlardır. Ne diyelim.

İyi şeyler duyunca amaaan evet kesin çıkar deyip geyik yapabiliyoruz ama kötü şeylerde de keşke etkilenmesek
Of daha neler ya..benimde her sey çıktı dediler gittim bir teki bile cıkmadı inanma allasen
Mantıken kendimi ikna edebiliyorum ama bi iç sıkıntısı oluyor ara ara kendi kendime bi acaba sorusu altust ediyor tüm mantıklı şeyleri

İyi şeyler duyunca amaaan evet kesin çıkar deyip geyik yapabiliyoruz ama kötü şeylerde de keşke etkilenmesek

güzel şeyler denince de inanmıyorum ben.
gerçek olmuyor çünkü. =)
bana denen kötü şeyler daha çok çıkar.
iyi şeyler olmaz kolay kolay. falcılar bilemez daha doğrusu.
o yüzden inanmamalı. ne üzüleceksin denenlere ne de sevineceksin.
vaktinde ben de çok baktırırdım ama şimdi ancak ortam olursa, bakan bir tanıdık olursa yaparım.

Back
X