Yigit zor da olsa bana bakti :\ siz hic mi baktiramadiniz acaba? Yigit konusunda iki uc gorus var ya fanatik ya da hic begenmiyo.Selamm kızlarr ailecekk fall baktırdığımız içinn ablalarım annem benn fall kurduu oldummm şimdii yazacaklarımıı okuyun
Telve Derinn bu kadınn geldii burdaaki nickii buluppp gerçekk adlarlaa falıı kopyaladıı atmayınn güvenmeyin
falalem rezzann hemm sitee sahibii hem burdaa reklam yaptırdıı atmayınn
biryolunvar famaa falalemm meryemm vee biryolunvar meryemm üçüü aynıı kişii atmayınn FAMAA MERYEMM AYLİNN
falsepeti miroskass reklam yaptıı kendii yalancıı atmayınn
Telefondaa bakann yiğitt odaa parayıı alıpp bakmıyor kanmayınn
Falalemmm öncedenn telvedeydii fatimaa burayıı okuyupp adlarıı biliyorr telvedekii onlarr isimlii falcıı ya kendisii yadaa onaa özeliniziii söylüyorr atmayın
Bu falcılaraa güvenmeyinnn atmayınn
sitelerdee fell baktıracaksınızz yazılıı atmayınnn yaa allahh bilirrr bi o yazarsaa bi kimm yazarr
bana yiğitinn bazıı dediklerii cıktıı amaa bakk sanaldaa selenaa nesibee bana cat catt cıktııı bide biryolun varr eminee cokk iyii kadınn annemee cıktıı benim hakkımda dedikleridee selenaya telvee gibii ne yaptığıı belirsizz sitedee olduğuu içinn atmaamm yiğitteee burdaa bi arkadaşınn parasınıı alıpp sözleşip falaa bakmamışş soğudumm kuzummYigit zor da olsa bana bakti :\ siz hic mi baktiramadiniz acaba? Yigit konusunda iki uc gorus var ya fanatik ya da hic begenmiyo.
herr falcıı herkesee cıkmazz bunlarr falcıı sonuctaa benn bu konuyuu dolandırııcıı falcılarr için açtımm sana cıkmamışş amaa yiğittee nesibedee selenadaa bana cıktıı haklarınıı yememmSelenaya cok sinirliyim nesibeye bir zamanlar dadanmistim bu kadar meshur diildi o da fos cikti. Yigitin de kisa vade dedikleri tutuyormus uzun vade fosmus diyorlar. Ne kadari dogru bilmiyorum. Kaldi ki yakin vadede bisey demedi.
of off :Sdolandırıcı falcılara bir yenisi eklendi binnaz hüma bal!!!! 3 kişiyede bir kaç cümle değiştirip aynı senaryoyu yolladı ben de dahilim buna
vallaa kuzumm falıı cıkmadıı tutmadıı bilemediyiii anlıyozz enerjii diyozdaa bu aynıı faldaa günahh neyimm almaa yokk bildiğimizz SAHTEKARLAR ben atmadımm amaa güvndiğimm kişilerdee okudumm inanırımm yanii değiştimm yazımıı onudaa ekledimm hemencikkdolandırıcı falcılara bir yenisi eklendi binnaz hüma bal!!!! 3 kişiyede bir kaç cümle değiştirip aynı senaryoyu yolladı ben de dahilim buna
kuzumm faldann büyüdenn cokk başımız yandı anlıyoz artık neyin ne olduğunu saf saf atmasınlar bende cok attım ordan biliyomBurda boyle bi konu acman cok iyi oldugollom cugum en azindan insanlar bilgilensin
cok sevindim hüma ya baktırabilirm falkızlar kadının günahını aldım galiba hümanın diğer kızla sectiğimiz kartlar hep aynı sırada ve 4 kart aynıgollom cuğum düzeltme yaparmısın hakkına ortak olmayalım fal çıkmayabilir ama günahını da almayalım kartlar aynıymış. ama mesela kavgayla konuşcaksınız dedi hepsi annesi vefat etmiş sabah öğrendim aradım gayet iyi konuştu
sselenaya neden sinirlisin? nesibe sen de bilemedi miSelenaya cok sinirliyim nesibeye bir zamanlar dadanmistim bu kadar meshur diildi o da fos cikti. Yigitin de kisa vade dedikleri tutuyormus uzun vade fosmus diyorlar. Ne kadari dogru bilmiyorum. Kaldi ki yakin vadede bisey demedi.
Selena "bence" eğer nick aynı ise burayı okuyup yorum yapıyor ad soyad meslek vermişseniz de faceden bakıyor. Yine günah almayım ama anı bu kadar iyi bilen biri gelecekte de tutturur az çok diyorum baktım tutmamış bir yılı aşmış baktıralı. Ya öyle cümleler kurmuş ki selena benim burada yazdığım şekildesselenaya neden sinirlisin? nesibe sen de bilemedi migollom sen de bildi nesibe dimi?
ben ad soyad herseyi verdim. ama asla bilemeyeceği seyler bildi cok ilginctiSelena "bence" eğer nick aynı ise burayı okuyup yorum yapıyor ad soyad meslek vermişseniz de faceden bakıyor. Yine günah almayım ama anı bu kadar iyi bilen biri gelecekte de tutturur az çok diyorum baktım tutmamış bir yılı aşmış baktıralı. Ya öyle cümleler kurmuş ki selena benim burada yazdığım şekildeNesibe tavsiye odaklı bakmış ilk falında dediğini yapmamışım. İkinci falda olumsuz konuşmuş ama asla olacakları bilememiş. Kötü demem nesibe için senin derdine cidden odaklanır nesibe. Falı tutan da yok aslında ben bu işlere binlerce lira döktüm . Bir ara bıraktım şimdi yavaştan yine başladım. Yiğiti bekliyorum dediklei çıkarsa yazarım.
Kuzum sana mesajdada söyledim herkes herkese bilmiyo gerçektende nesibe Yiğit selena bende bildi ama sende bilcek diye bişi yok bence sen arama yerinde falcıları ara öyle baksselenaya neden sinirlisin? nesibe sen de bilemedi migollom sen de bildi nesibe dimi?
ortaklaşaa hesaplar gibi onlarr burdaa en az 10 kişi aynı şeyii söyledii herkes yanılıyo olamaz kuzumbence fama aylin meryem aynı kişi değil ya . aylin bana olumlu konuşitu fama olumsuz bir konuda . sanmam uslupleride farklı .
hadi yaaaortaklaşaa hesaplar gibi onlarr burdaa en az 10 kişi aynı şeyii söyledii herkes yanılıyo olamaz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?