FAL BAKTIRILMAMASI GEREKEN ONLİNE FALCILAR

Huma balin hicbir dedigi cikmadi,super hayatinin erkegi sakin birakma,evlenirsiniz dedigi adamdan 1 haftada soguyup ayrildim..hicbirsey bilemedi

klothonun dedikleride cikmadi,yigit bana tel.de hep bakti hic oyle bir olayina rastlamadim..he bazen cok bekletiyor cevap vermiyor vs ama carlayinca hemen geri donuyor..dedikleri yakin vade cikti..

klothonun dedikleride cikmadi,yigit bana tel.de hep bakti hic oyle bir olayina rastlamadim..he bazen cok bekletiyor cevap vermiyor vs ama carlayinca hemen geri donuyor..dedikleri yakin vade cikti..
anı ve geçmişi bilebiliyor mu peki yiğit

ilkay da bazen cikabiliyor bazen cikmiyor bilemedim..moduna bagli sanirim..bazi fallarininda bir kismi cikiyor bir kismi alakasiz olabiliyor..fatima evlenecegin dedigi adamla 2 ayda ayrildim..fossss
fama bana cikiyor, aylin cikmadi..rezzanda ilkay gibi,ya bir kismi cikiyor uucundan ya hic alakasiz oluyor..zaten hep kendine bir kacis noktasi birakiyor,falin ucunu acik birakarak

kadikoyde baristada bir asli vardi, o da anda iyiydi ama gelecek cikmyor

evet an ve gecmiste kesinlikle cok iyi,karsidakinin dusuncesini ve icinde bulundugu durumlari cok iyi anlatiyor
ben de yiğite ulaşamamıştım en son eeh deyip bıraktım aramayı ama iyiyse madem biraz ben de carlayayım da dönsün:)))

allah allah yiğit artık parayı alıp bakmıyo muymuş :S ben nisan gibi baktırmıştım yatırdım 1 saat sonra baktı hemen, bana burdan numarayı veren arkadasta kimdi hatırlamıyorum ben parayı baktırdıktan sonraki gün yatırdım demişti.. ilginç.. rağbet cok olunca boyle mi yapıyolar artık:S

valla benim de bir asla baktırmayacağım isim didem/şehrazat. ikisi aynı kişi, birinin söylediklerini diğeri yazıyor ve sonuçta ikisi de fos çıktı, tarihler patladı, dediği tek bir şey bile tutmadı. bi de bana en son telefonda baktırdığımda 'ayy notlarımı bulamıyorum, sana sıfırdan bakıcam' ayağına yatıp, sonra da resmen ucuz filmlerde gördüğümüz kristal küreye bakan falcı ablalar gibi 'bir saniye bir saniye suda bir isim görüyorum, o kişinin adı x mi' dedi, ki ismi ben ona daha ilk falımda söylemiştim, şehrazat'a da yazmıştım zaten. 100 lira veriyorum, gelecek çıkar ya da çıkmaz orasını allah bilir, ama insanı bari bu kadar aptal yerine koymasın. resmen içime oturdu verdiğim para, didem sayfası da böylece kapandı benim için.

Yiğit iyidir, peşinde koşman gerekir, darlaman, ee hadi ama demen gerekir, ama öyle paranın üstüne yatacak biri değil gibi. Ha onun da dedikleri çıkmıyor (bekliyorum hala da hiç ihtimal vermiyorum) ama en azından o an için iyi geliyor size. Moral depoluyorsunuz, güzel bir enerjisi var. anı da çok iyi biliyor.

Zehra konusunda da hala kararsızım. Uzun baktı, ailevi konuları bildi, aslında iyi ama neden ikinci defa baktırmadım bilmiyorum. Aslında Didem mi Zehra mı derseniz kesinlikle Zehra derim. Kadın samimi en azından ve diğeri gibi sizi yolunacak kaz olarak görmüyor.

Selena, Nesibe favorilerim, diğer online falcıları geçiniz.. İlkay'da kararsızım henüz, karakter analizi falan süper gerçi, dediklerini bekleyip göreceğiz. Hüma'ya baktırmak istiyorum aslında, bir de onu deneyeyim, bir de Naira'yı çok beğendim, Şimdiye kadar bir tek onun dedikleri çıktı zaten. bakalım diğer dedikleri de çıkar umarım. Bunların dışında dediğim gibi hepsi şişirilmiş, hepsinin bi şekil burada reklamı yapılıyor, bir heves deniyorsunuz ve fos çıkıyorlar falan. Kendini ispatlamış isimler dışında, ki dediğim gibi onlar da bana göre sadece Selena ve Nesibe, diğer birden bire ortaya çıkan isimleri, 'ayy şok oldum, ayy ağzım açık okudum' vs yorumları ciddiye almayın.

Ya bu selenayi cok ovuyorlar gercekten o kadar iyi mi? Ben cesaret edemiyorum online falcilara.
Birtek biryolunvar.comda medyum aline baktirmistim iyiydi ama sonra baktirmadim.
Selena iyi mi?

anı çok iyi biliyor, gelecekle ilgili dedikleri çıkmadı, çıkar mı bilemem. gerçi hangisinin çıkıyor ki :/

evet hüma bal iyi değil kızlar bana ne dediyse tersi çıktı. Aşk falı baktıracaksanız kesinlikle ama kesinlikle HİRA SOYDANA baktırın ne derse desin kesintisiz yaşadım

nerdeee olduğuu belirsiizz şimdii biryolunvardaa saraylıhanım denen kişiii sırf kendii daha cok kazanmakk içinn medyum selena gibi falcıyıı rezilll etmeye çalışann 22 yaşındaa biridir. ester kira diğer adı ile kirazee beraber çalışıyolarr bu saygısızaa güvenmeyin

Shalevisrael ve falsepeti Rezzan koşarak uzaklaşılması gereken iki falcı. başka yerlerde cok acıkladım burada yazmıyım bari demiştim ama konuyu görünce dayanamadım yapıştırdım yorumumu. bence uzak durun.

Naira Şuman'sa baktırdım ona benle tamamen alakasız bir faldı memnun kalmadım.

vallahi hirayı ben de merak ediyorum üstüne bir de yakalayamıyorum :) baktıranlarınız nasıldı anlatabilirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…