- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Huma balin hicbir dedigi cikmadi,super hayatinin erkegi sakin birakma,evlenirsiniz dedigi adamdan 1 haftada soguyup ayrildim..hicbirsey bilemedikızlar kadının günahını aldım galiba hümanın diğer kızla sectiğimiz kartlar hep aynı sırada ve 4 kart aynıgollom cuğum düzeltme yaparmısın hakkına ortak olmayalım fal çıkmayabilir ama günahını da almayalım kartlar aynıymış. ama mesela kavgayla konuşcaksınız dedi hepsi annesi vefat etmiş sabah öğrendim aradım gayet iyi konuştu
anı ve geçmişi bilebiliyor mu peki yiğitklothonun dedikleride cikmadi,yigit bana tel.de hep bakti hic oyle bir olayina rastlamadim..he bazen cok bekletiyor cevap vermiyor vs ama carlayinca hemen geri donuyor..dedikleri yakin vade cikti..
evet an ve gecmiste kesinlikle cok iyi,karsidakinin dusuncesini ve icinde bulundugu durumlari cok iyi anlatiyoranı ve geçmişi bilebiliyor mu peki yiğit
ben de yiğite ulaşamamıştım en son eeh deyip bıraktım aramayı ama iyiyse madem biraz ben de carlayayım da dönsün:)))evet an ve gecmiste kesinlikle cok iyi,karsidakinin dusuncesini ve icinde bulundugu durumlari cok iyi anlatiyor
Ya bu selenayi cok ovuyorlar gercekten o kadar iyi mi? Ben cesaret edemiyorum online falcilara.
Birtek biryolunvar.comda medyum aline baktirmistim iyiydi ama sonra baktirmadim.
Selena iyi mi?
Haklısın hüma beceriksizHuma balin hicbir dedigi cikmadi,super hayatinin erkegi sakin birakma,evlenirsiniz dedigi adamdan 1 haftada soguyup ayrildim..hicbirsey bilemedi
Nairayı ben de çok beğendim hatta Nesibe ve Selenayı da :) Üçünün de dediği şeyler gerçekleşti :)
evet hira nasıl kızlar ??Hira soydan nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?