ben de istiyorumela göz kumral saç beyaz ten ve aşk ve iş yaşamı için
katina ve tarot falı istiyorum eski sevgilim de kumral ela gözlü beyaz tenliydi onunla bir şeyler olacak mı acaba
merhaba canım bende rica ediyorum
buğday tenli siyah saçlı kahverengi gözlüyüm
katina falı istiyorum
şu an sevgilim yok ama eski sevgilim tekrar geri dönüş istiyor ben ondan emin olamıyorum
karakter olarak bana uygun biri var bir öyle bir böyle ondan da emin olamıyorum ama onunla birşeyler olmasını istiyorum
eğer zamanın olursa tarot falı da bakarsan sevinirim şu günlerde çok karmakarışığım
Merhaba canım.
İçin çok sıkılmış hem senin hem eşinin ama olumsuzlukları kafanızda bitirin artık.
Yakın zamanda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız.
Adım adım mutlu sona doğru gittiğinizi görüyorum
Merak etme sağlıklı bir bebiş geliyor.
Buna sen de olumlu gelişmeyi öğrendikten sonra inanacaksın zaten :)
Bebekle ilgili kesin bir tarih veremem ama alacağın olumlu gelişme yakın gelecekte görünüyor.
Haketmeden bir yerlere gelmiş insanlara güvenme canım, iş konusunda bir değişiklik gördüm, yeni bir iş, yeni bir departman ya da yeni yükleneceğin bir sorumluluk var
İş yaşamında insanların övgüsünü toplayacaksın, başarılısın ama çevrende saman altından su yürütenlerde var onlara karşı kendi koru.
İşlerin yolunda gidecek, emeklerinin karşılığını alıyorsun.
Sevdiğin kişi seninle görüşmek istiyor.
Katıldığın kutlamalarda tanıştığın biriyle ya da tesadüfen tanıştığın biriyle yeni bir arkadaşlık kuruyorsun.
Bu arkadaşlık senin için çok faydalı olacak.
Senden intikam almak isteyen bir kişi görünüyor.
Geçmişte ailenle ilgili bir takım endişelerin varmış.
Eğer eski erkek arkadaşın kızıl ve ya açık kahverengi saçlı ve yalnızlığı seven biriyse benim geleceğinde gördüğüm erkek de o.
Aşkla ilgili üzüldüğün kadar sevineceğini söyleyebilirim.
Arkadaşlarının sana destek olacağı bir dönem olacak ileri zamanlarda ve bir kişi hakkında hayal kırıklığına uğrayacaksın :)
Tatlım ten rengi ve saç rengini yazarsan bakabilirim.
merhaba bende eğitim hayatım için tarot aşk hayatım için katina istiyorum.
esmerim,kahverengi gözlüyüm, saçlarım koyu kestane şu an hayatımda biri var
aslan burcuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?