- 18 Mart 2011
- 9.111
- 31.118
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Nerde canım bu? Kaça bakıyor bilgi verebilir misin banaMandal ada.
Tek geçerim.
Bakırköy taraflarını da hiç bilmiyorum ama sen böyle söyleyince inan arar tarar bulurum benBakırköy mandal cafede. Balıkçıların hizasında. 30 lira.
Harf vermekten aile tarif etmeye kadar..
Ama tabi 30 ona vericeğme kendime bişey alırım diyorum içimden. Dejavuda 20ydi buraya geçti 25 oldu şimdi 30 yapmış.
Efsane falcım odur başkasına gitmedim gitmem. Ama 30 lirada az para değil benim için. Malum öğrenciyim
Baya bi değer. Kadını götürmüştük hamile olduğunu adamın evli olduğunu bilmişti.Bakırköy taraflarını da hiç bilmiyorum ama sen böyle söyleyince inan arar tarar bulurum benevet 30 lira az değil ama denemeye değer gibi sanki
Ya inanmıyorum, bende istiyorum ama. Haftaiçi çalışıyorum ne yazık ki oturduğum yer avrupa yakasında ama yine de bakırköy bana baya bi uzak. Haftasonu orda mıdır ki hanım ablamız??Baya bi değer. Kadını götürmüştük hamile olduğunu adamın evli olduğunu bilmişti.
Kadını tanımıyoruz bu arada onu sçyleyeyim de yanlış anlaşılmasın öylesiylw işimiz olmaz
Saf bi komşumuz vardı onun arkadaşıymış. İnanamamıştık. Hamile misin peki dedik şüpheleniyorum evet demişti.
Ya zaten benim Remziye abla hesabı işte çok iyi fal bakan falcılar bile bi süre sonra bakamıyor, bir kere her şeyini öğrenmiş oluyor arkadaşın gibi yani. O yüzden yeni arayışlar içindeyim. Bu dönemde de çok ihtiyacım var bir kere bile olsa gitmeye. Ama paramı da çöpe atmak istemiyorum. Hani belki birine çok iyi fal bakan falcı bana bakamaz olabilir yıldız meselesi uyum meselesi der sorun etmem ama duymalıyım gibi hissediyorum x kişisinin gelecekle ilgili söyledikleri oldu diyeOnlineda o kadar cok var ki denenmis gerci yüz yüze bile bilemeyenler onlineda da fos onu söyleyebilirim
Ada erkekYa inanmıyorum, bende istiyorum ama. Haftaiçi çalışıyorum ne yazık ki oturduğum yer avrupa yakasında ama yine de bakırköy bana baya bi uzak. Haftasonu orda mıdır ki hanım ablamız??
Ya zaten benim Remziye abla hesabı işte çok iyi fal bakan falcılar bile bi süre sonra bakamıyor, bir kere her şeyini öğrenmiş oluyor arkadaşın gibi yani. O yüzden yeni arayışlar içindeyim. Bu dönemde de çok ihtiyacım var bir kere bile olsa gitmeye. Ama paramı da çöpe atmak istemiyorum. Hani belki birine çok iyi fal bakan falcı bana bakamaz olabilir yıldız meselesi uyum meselesi der sorun etmem ama duymalıyım gibi hissediyorum x kişisinin gelecekle ilgili söyledikleri oldu diye
Ben haftasonu koştura koştura o yaban ellerde bulurum bey abimizi. anlatmaz mıyım hiç suyunu bile çıkarırım valla iyisiyle kötüsüyle ay çok heyecanlandım yaAda erkekYalnız falını anlatıcaksın söz mü merak ederim ben
Sadece çarşamba perşembe izinli. Bide 9da kapatıyolar. Biz bi kere 7de gittik fal almıyoruz artık sıra çok dediler
Bilgiler için çok teşekkür ederimherkesin farkli begendikleri ve gelecekte tutturanlari 1 senedir binnaz abla topicindeyim
esince var tellweden bende cok tutturdugu olaylar var her falinda tutan durumlar oluyodu bi süredir yok (ask konulari)
medyumtuna var onada bir defa baktirdim falinin %70 cikti abartmiyorum ama cikmayan kismida var(ask konulari) oda kayip
baska kim var dersen melek öz de bazi konularda tutmustu özellikle is
en son lokman hekimi buldum online bakiyor pahali biraz ama bence iyiydi ben sahsen begendim dedikleri tutarsa yazicam zaten hissiyati kuvvetli biri oldugunu düsünüyorum (simdilik cevrimici hergün giriyor nerdeyse)
bunlar bendekiler baska birine sorsak farkli birilerini söyler o bakimdan herkesin farkli ama $unu söyliiyim kim aklina takiliyosa burda sor en azindan hic begenilmeyen birine fal atmaktan kurtulursun bazisi fal bakmaktan bile anlamiyor ama falciyim diye geziyor cok var ..
ah nerdeee keşke olsa öyle 3-5 tl yeYok mudur 3-5 TL'ye fal bakan yer yahu. Çok fazla ücret talep ediyorlar. Birkaç yıl önce ben de para ile fal baktırıyordum; ama şimdi 30 lirayı fala vereceğime gider bir-iki kitap alır okurum, bakış açım genişler, kendi olayımı kendime kattığım farklı bakış açılarıyla değerlendiririm diyorum. *-*
Biliyorum, insan en çok kafası karışık olduğunda böyle şeylerden bir şeyler umuyor; ama siz yine de fal ile amel etmeyin lütfen. Gerçeği Allah'tan başka kimse bilemez nihayetinde. İçimi rahatlatayım derken maneviyattan uzaklaşmayalım. Dilerim herşey gönlünüzce olur ve falları hatırlatmayacak kadar güzel anılar biriktirirsiniz. :}ah nerdeee keşke olsa öyle 3-5 tl ye
Aslında haklısın bende fal delisi değilim ama hayatımda kötü giden şeyler olduğunda nedense bir fal aşkım depreşiyor insan işte meraklı yaratığız vesselam
Amiin, çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin içinBiliyorum, insan en çok kafası karışık olduğunda böyle şeylerden bir şeyler umuyor; ama siz yine de fal ile amel etmeyin lütfen. Gerçeği Allah'tan başka kimse bilemez nihayetinde. İçimi rahatlatayım derken maneviyattan uzaklaşmayalım. Dilerim herşey gönlünüzce olur ve falları hatırlatmayacak kadar güzel anılar biriktirirsiniz. :}
Ben online baktırdım, yane aslında telefondan
wengo diye bir siteden, 20 TL ödedim falcı bana telefondan 10 dakikadan fazla anlattı hemde sorularımıda sora bildim. Falcı şimdiki zamanla ilgili herşeyi bildi, sevgilimden yeni ayrıldığımı, ayrılık sebeplerini felan
Haftaya tekrardan arayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?