Fal ile değil duru görü ile hayatınızdan bahsedeyim

RedHeadWitch

Lilith
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
90
64
93
32
Duru görüyü nasıl yapıyorum kısaca bahsedeyim. Birine odaklandığım zaman ondan aldığım enerji ile hayatına ilişkin görüntüler alıyorum. Bu görüntüler bazen kısa bir andan bazen bir olayın içinden ibaret oluyor. Ancak o enerjiyi almak için karşımdaki kişiye ait bir fotoğrafı görmem gerekiyor. (Gerçekte görmediğim için.) Elimden geldiğince isteyenlere bakmaya çalışacağım. Bana fal ya da bu tarz yetenekleri ile bakmak isteyen olursa da çok sevinirim :)

bu konu kapandı arkadaşlar, özelim dolup taşıyor yetişmem imkansız. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
bu yeteneğini deşifre etmiyor musun?

doğrudur canım ona lafım yok ama herkesle o uyumu yakalayabiliyor musun mrk ettim?
Şöyle söyleyim, ben bunu hep yüz yüze yaptım ama bir ortama girdiğimde inanmayan 6 kişiyi aynı anda korkuttuğumu bilirim. Enerji yakın olunca doğrudan alınıyor ve kolay oluyor. Uzaktan biraz daha farklı araya mesafeler girince o kişiyi yansıtan enerjisini yakalayabileceğim bir seyler olması lazım. Bir ara tüm arkadaşlarımın annesi çağırıyordu beni. Hatta staj yaptığım yerde bu yeteneğimden dolayı insanlar şok olmuştu ertesi gün orda çalışan kadının eşi gelmişti ona bakmam için bir arkadaşıyla ve kahve içmişlerdi arkadaşı korkudan bardağın içine su doldurdu giderken falına bakmayım diye. Halbuki bilmiyor fal değil...

Merhaba, bana bakabilir misin? Ben de elimden geldigince kahve bakiyorum bakabilirim sana da :)

Banada bakabilir misin ?

Canım ben de foto atıyorum özelden bakabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…