- 2 Ağustos 2016
- 90
- 64
- 93
- 32
- Konu Sahibi RedHeadWitch
-
bu yeteneğini deşifre etmiyor musun?Duru görüyü nasıl yapıyorum kısaca bahsedeyim. Birine odaklandığım zaman ondan aldığım enerji ile hayatına ilişkin görüntüler alıyorum. Bu görüntüler bazen kısa bir andan bazen bir olayın içinden ibaret oluyor. Ancak o enerjiyi almak için karşımdaki kişiye ait bir fotoğrafı görmem gerekiyor. (Gerçekte görmediğim için.) Elimden geldiğince isteyenlere bakmaya çalışacağım. Bana fal ya da bu tarz yetenekleri ile bakmak isteyen olursa da çok sevinirim :)
Yıllardır kullanıyorum bu yeteneğimi. Sır gibi sakladığım bir şey değil yani.bu yeteneğini deşifre etmiyor musun?
doğrudur canım ona lafım yok ama herkesle o uyumu yakalayabiliyor musun mrk ettim?Yıllardır kullanıyorum bu yeteneğimi. Sır gibi sakladığım bir şey değil yani.
Şöyle söyleyim, ben bunu hep yüz yüze yaptım ama bir ortama girdiğimde inanmayan 6 kişiyi aynı anda korkuttuğumu bilirim. Enerji yakın olunca doğrudan alınıyor ve kolay oluyor. Uzaktan biraz daha farklı araya mesafeler girince o kişiyi yansıtan enerjisini yakalayabileceğim bir seyler olması lazım. Bir ara tüm arkadaşlarımın annesi çağırıyordu beni. Hatta staj yaptığım yerde bu yeteneğimden dolayı insanlar şok olmuştu ertesi gün orda çalışan kadının eşi gelmişti ona bakmam için bir arkadaşıyla ve kahve içmişlerdi arkadaşı korkudan bardağın içine su doldurdu giderken falına bakmayım diye. Halbuki bilmiyor fal değil...doğrudur canım ona lafım yok ama herkesle o uyumu yakalayabiliyor musun mrk ettim?
Duru görüyü nasıl yapıyorum kısaca bahsedeyim. Birine odaklandığım zaman ondan aldığım enerji ile hayatına ilişkin görüntüler alıyorum. Bu görüntüler bazen kısa bir andan bazen bir olayın içinden ibaret oluyor. Ancak o enerjiyi almak için karşımdaki kişiye ait bir fotoğrafı görmem gerekiyor. (Gerçekte görmediğim için.) Elimden geldiğince isteyenlere bakmaya çalışacağım. Bana fal ya da bu tarz yetenekleri ile bakmak isteyen olursa da çok sevinirim :)
Tabi özelden mesajını bekliyorum.Merhaba, bana bakabilir misin? Ben de elimden geldigince kahve bakiyorum bakabilirim sana da :)
bence ilginç değil de insan kendiyle vakit geçirdikçe öğreniyor özelliklerini.cok ilginc .
bilinmeyen ürkütür insanı.Ürkütücü:)
Tabi özelden mesajını bekliyorum.
Banada bakabilir misin ?Duru görüyü nasıl yapıyorum kısaca bahsedeyim. Birine odaklandığım zaman ondan aldığım enerji ile hayatına ilişkin görüntüler alıyorum. Bu görüntüler bazen kısa bir andan bazen bir olayın içinden ibaret oluyor. Ancak o enerjiyi almak için karşımdaki kişiye ait bir fotoğrafı görmem gerekiyor. (Gerçekte görmediğim için.) Elimden geldiğince isteyenlere bakmaya çalışacağım. Bana fal ya da bu tarz yetenekleri ile bakmak isteyen olursa da çok sevinirim :)
Banada bakabilir misin ?
Merhaba, Bana da bakabilri msin?
Bana da bakabilir misiniz ?
Duru görüyü nasıl yapıyorum kısaca bahsedeyim. Birine odaklandığım zaman ondan aldığım enerji ile hayatına ilişkin görüntüler alıyorum. Bu görüntüler bazen kısa bir andan bazen bir olayın içinden ibaret oluyor. Ancak o enerjiyi almak için karşımdaki kişiye ait bir fotoğrafı görmem gerekiyor. (Gerçekte görmediğim için.) Elimden geldiğince isteyenlere bakmaya çalışacağım. Bana fal ya da bu tarz yetenekleri ile bakmak isteyen olursa da çok sevinirim :)
atabilirsin tabi simdi biraz işim var bittiğinde bakacağımCanım ben de foto atıyorum özelden bakabilir misin?
Yolladım umarım gelmiştir :)atabilirsin tabi simdi biraz işim var bittiğinde bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?