- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
- Konu Sahibi RedHeadWitch
-
Aynen bendebaktıranlar yorum yok mu mrk ettim :)
Benim geleceğimi değil de sanki geçmişimi söyledi, söyledikleri yaşadıklarımla uyuşuyor; ancak şu anki durumumla pek ilgisi yok gibi, bilemedimbaktıranlar yorum yok mu mrk ettim :)
Özür dilerim canım kötü bi şey demek istemedim, sen anlattıktan sonra kafam karıştı 1 sene önceki olaylara benziyor söylediklerin; ama aynı şeyleri yaşayabilir miyim, olabilir yani hayat buÇok fazla mesaj aldığım için bazılarını kaçırıyorum, görmüyorum, geçmiş ya da gelecek olarak almıyorum görüntüleri bir anda görüntüler geliyor. Ancak tahminde bulunabilirim görüntü üzerine gelecek zaman mı geçmiş mı diye. Tabi dış görünüşünüzde bariz farklar olmadıkça anlamak zor geçmişinizin görüntüsü mü geleceğinizin mi...
Özür dilerim canım kötü bi şey demek istemedim, sen anlattıktan sonra kafam karıştı 1 sene önceki olaylara benziyor söylediklerin; ama aynı şeyleri yaşayabilir miyim, olabilir yani hayat bu
Benim ki baya iyiydi.baktıranlar yorum yok mu mrk ettim :)
Benim geleceğimi değil de sanki geçmişimi söyledi, söyledikleri yaşadıklarımla uyuşuyor; ancak şu anki durumumla pek ilgisi yok gibi, bilemedim
hadi bakalım:)Benim ki baya iyiydi.
Tam isabet suan yasadiklarimla.
Gelecegide bekleyecegiz :)
özele fotoğrafınızı mesaj atın bakabilirim uygun zamanı olunca.Bana da bskabilir misin ama fal bilmiyorum
Gec gonderdim mesajiÇok fazla mesaj aldığım için bazılarını kaçırıyorum, görmüyorum, geçmiş ya da gelecek olarak almıyorum görüntüleri bir anda görüntüler geliyor. Ancak tahminde bulunabilirim görüntü üzerine gelecek zaman mı geçmiş mı diye. Tabi dış görünüşünüzde bariz farklar olmadıkça anlamak zor geçmişinizin görüntüsü mü geleceğinizin mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?