Fal ile değil duru görü ile hayatınızdan bahsedeyim

Benim herhangi bir psişik yeteneğim yok ama merak ettim cok. Yollasam mi cok mesgul etmezsem?

baktıranlar yorum yok mu mrk ettim :)
Benim geleceğimi değil de sanki geçmişimi söyledi, söyledikleri yaşadıklarımla uyuşuyor; ancak şu anki durumumla pek ilgisi yok gibi, bilemedim

Çok fazla mesaj aldığım için bazılarını kaçırıyorum, görmüyorum, geçmiş ya da gelecek olarak almıyorum görüntüleri bir anda görüntüler geliyor. Ancak tahminde bulunabilirim görüntü üzerine gelecek zaman mı geçmiş mı diye. Tabi dış görünüşünüzde bariz farklar olmadıkça anlamak zor geçmişinizin görüntüsü mü geleceğinizin mi...

Özür dilerim canım kötü bi şey demek istemedim, sen anlattıktan sonra kafam karıştı 1 sene önceki olaylara benziyor söylediklerin; ama aynı şeyleri yaşayabilir miyim, olabilir yani hayat bu

Özür dilerim canım kötü bi şey demek istemedim, sen anlattıktan sonra kafam karıştı 1 sene önceki olaylara benziyor söylediklerin; ama aynı şeyleri yaşayabilir miyim, olabilir yani hayat bu

Yoo, alınmadım zaten söylemek istediğim şey anlattıklarım geçmişin olabilir ama diğer söylediklerimi yaşamadıysan görüntü olarak aldım. Geleceğe ait olabilir.

Benim geleceğimi değil de sanki geçmişimi söyledi, söyledikleri yaşadıklarımla uyuşuyor; ancak şu anki durumumla pek ilgisi yok gibi, bilemedim

görüntüler düştüğü zaman ayırt edememiş olabilir cnm..
bi de malum çok kişi fal bakmayı baktırmayı seviyor :) enerji gerektiren bi iş bu

Benim ki baya iyiydi.
Tam isabet suan yasadiklarimla.
Gelecegide bekleyecegiz :)
hadi bakalım:)

Gec gonderdim mesaji bakmicek misin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…