Fal Merakı ...

Kızlar sayfaların hepsini okuyamadım.

İnandığınız dini bilmiyorum fakat tahminimce müslümansınız. Yazıldı mı bilmiyorum ama dinimizde fala bakmak, inanmak, bel bağlamak günah falan değil direk küfre giriyor haberiniz olsun. :20: Fal konusu çok ciddi bir mesele. Sizin için bu mesele önemliyse uzak durun derim.

bana 1 den 13 e kadar 4 sayı yaz. her sayının yanına 1-2-3-4 rakamlarından birini ekle. örnek: 5(1)- 7(3)- 12(4)- 1(1) gibi. rakamların sıralı olması gerekmez. ufak bir yorumda ben yapayım :)

İlk verilen sayıları yorumlayacağım sadece

11(1)-3(1)-4(4)-9(3) merakla bekliyorum :1:

Son düzenleme:
esinde sende aslan burcusunuz ama ssenin dirayetın daha fazla arkadsım bazı konularda.. esin cok etkı altında kalıor ama bu kararlarıda kendi alıormus gıbı hıssedıyor etkı altında kaldıgını kabul etmıyor.. özellikle bir kadın var bu esıne kan bagı olan bırısı.. dıstan mulayım ama alttan alttan suruo odunu atese gıbı.. bundan uzak dur..

ve bukadar guclu kadın olma.. esıne bır alan bırakmamıssın bıraz daha zayıf ol.. örnek veriyorum bırak ampul takmayıver yada ne bıleyım karanlıktan kork.. esın de soyle bırsey var benım karım nasıl olsa yapar aklına takılmıosun oyuzden ve vurdumduymazlık la gelen bır takım sorunlar goruyorum..

cok nazar var sızde okuyabılıosan oku kendıne cnm evinizin ici dahı merak edılıor.. hamıle bırı var bıde

canımsın diline sağlık :)

canım banada bakarmısın ya ? psikopatınkarısınada diidm ama oralı bile olamdı :( gtti :(

Arkadaşım gece görmemişim kusuruma bakma :26:

apartmanımızda kahve falına bakan bir komşumuz vardı üst katımızdaki diğer komşumuz hiç fal bakanı rahat bırakmıyordu.hergünmü bir insan fal baktırır.sabah uyanır uyanmaz komşusuna günlük kahve falına baktırmaya giderdi.kadın artık bıkmıştı hergün falına bakmaktan üç harfliler gece beni uykumda rahat bırakmıyor kabuslar görüyorum demişti.artık kimseye fal bakmıyorum demişti.ondan sonra fal baktıran gelip gitmesini azalttı.kadında kurtuldu.meğersem hep fal için sabahtan akşama kadar kadının evinde duruyormuş.bence sizde bu alışkanlıktan vazgeçin.zaman gelecek boş işlerle uğraştığınız için üzüleceksiniz.bende bekarken 1,2 kere sadece kahve falına baktırmıştım.kimisi tuttu kimisi hiç olmadı.fala bakanda zaten yalanı atıp tutuyor.en iyisi hayatımızı fala göre ayarlamamak.

kendiniz söylüyorsunuz psikologtan daha pahali diye
hem daha az paraniz gider hemen psikologa gidin hemde enayi olmaktan kurtulun
fal cafelerde fal bakan tanidiklarim var
iyi dalga geciyorlar haa

Psikologtan daha pahalı demek de komik oluyor ama. :D
En uygun fiyatlı seans herhalde 175 - 200 arasıdır.

anlamıyorum, sanki fal baktıranlar falcıya gelecegi görüyo diye mi yaklaşıyo ki ?
alt tarafı neler söyleyecegini merak ettkleri için gider insan. en azından ben o yüzden gidiodum eglence amaçlı.
bazılarının para tuzagı oldugunuda biliorum ama gidip bi kahve içip fal baktrmak yorumlarını dinlemekte falcıya itaat ettigimz anlamına gelmez sanırımm .. falla kafayı bozanlar ıstısna tabi ...

anlamıyorum, sanki fal baktıranlar falcıya gelecegi görüyo diye mi yaklaşıyo ki ?
alt tarafı neler söyleyecegini merak ettkleri için gider insan. en azından ben o yüzden gidiodum eglence amaçlı.
bazılarının para tuzagı oldugunuda biliorum ama gidip bi kahve içip fal baktrmak yorumlarını dinlemekte falcıya itaat ettigimz anlamına gelmez sanırımm .. falla kafayı bozanlar ıstısna tabi ...

Bu konu yakında kapatılır :1:

aşk iş yeterli okulu düşünürs :1:

hemen falcı havasına girion sen ha :51:

Tatlım hayatına ateş grubundan biri girecek ( koç , aslan , yay ). Bu kişinin en belirgin özelliği ise kendine güvenmesi ve duygusal olması .

Ekonomik ve kariyer anlamında seni tatmin edecek başarıya ulaşacaksın ama zamana ihtiyacın var kısa vadede değil yani ...

Buarada sağlığını ihmal etme stres kaynaklı ağrılar yaşıyorsun .

Tatlım hayatına ateş grubundan biri girecek ( koç , aslan , yay ). Bu kişinin en belirgin özelliği ise kendine güvenmesi ve duygusal olması .

Ekonomik ve kariyer anlamında seni tatmin edecek başarıya ulaşacaksın ama zamana ihtiyacın var kısa vadede değil yani ...

teşekkr ederim canım :54: bi uyuyabilsem geceleri ii olcakta işteee .

merhaba benım ıcınde bı yorumda bulunabılırmısınız acaba?aklımda bırısı var bu kısıyle alakalı ne cıkıcak kartlardan? sımdıden tesekkurler:)

Back
X