- Konu Sahibi psikopatinkarisi
5(1)
7(1)
9(3)
11(2) boyle yazdım ama 1-4 arası rakamları degıstırdım bu olurmu bastaki rakamlarımı degıstıreyım
komple yenileyin, çünkü birlikte değerlendireceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5(1)
7(1)
9(3)
11(2) boyle yazdım ama 1-4 arası rakamları degıstırdım bu olurmu bastaki rakamlarımı degıstıreyım
Fazlasiyla yapiyosunuz arta kalanlada fal mi baktiriyorsunuz
Demekki yeterince yapmiyosunuz bu fal belasindan kurtulamadiginiza gore
Sağol canım Allah hazır oldugumuzda ve en hayırlı zamanda nasip eder inşallah ama en az 2 yıl düşünmüyorum çok korktum çünkü ...
Ben de online fal bakmak istiyorum![]()
Dua edin de kurtulayım arkadaşım şu mübarek Ramazan ayında![]()
komple yenileyin, çünkü birlikte değerlendireceğim
kaç yaşındasın tatlım merak ettimm![]()
Sağol canım Allah hazır oldugumuzda ve en hayırlı zamanda nasip eder inşallah ama en az 2 yıl düşünmüyorum çok korktum çünkü ...
Ben de online fal bakmak istiyorum![]()
sizinki pek iç açıcı değil. yorumlamazsak daha hayırlı olur. evinizle ilgili durumlar...![]()
Allah hayırlı bir evlat nasip eder inşallah.
Bu arada ben faldan öte iyi bir yorumcuyum arkadaşlar.. şuan yaptığım sadece ufak bir şey. 1-13 arası iskambil kağıtlarını 1--2-3-4 te kağıdın türünü temsil ediyor. 52 lik deste düşünün. 13 defa açılır ve hepsi bir yorumlanır. 4 ayrı bölümden oluşur. yorumunuz ve hisleriniz kuvvetli ise sonuç %99 a kadar ulaşır. ben sadece tek dizilim yaptırdım. ufak bir ışık gibi düşünün.
teşekkürler :86:
derinn bakmak istemessen bakma başına iş aldın gece gece ama merak bu
4 -3
6 -2
3 -1
10 -2
iştir aşktır okuldur cıkmıo mu yahu![]()
![]()
Dua edin de kurtulayım arkadaşım şu mübarek Ramazan ayında![]()
bana 4 seri yaz. yanlız dikkat et. her çifti 1 kez kullanabilirsin örnek 5-3 kullandın diğer seride 5-2/5-1/5-4 kullanabilirsin
İnsallah bu beladan kurtulursunuz
Ama biraz istemekte onemli demi konunuz bile fal bakmaya dondu su sahur vaktinde
hayır okdr büyüyemedim :96:
![]()
tamam canım;
3(1)
5(1)
7(2)
12(3) nasıl oldu derıncım?? cokk tesekkur ederım sımdıden![]()