Fal Merakı ...

Canım neyin merakını yasıyorsun bilemedim genellikle bekar kızların merakı olur kim girecek hayatımda acaba kimle evlencem vs.senin kocan var hayatını kurmusun boşuna zamanını bunlara harcama çünkü hepsi yalan hiç biri tutmuyor bende çok baktırdım meraktan ama söylenenlerin hiç biri çıkmadı oyle tuturan bir falcı oldu oda tanıdık bir teyze gözleri kor ve 3 harflileri var bi o bildi geri kalan cafelerdeki falcılar hepsi dolandırıcı.

bacım o teyze bana da bakar mı acep nerede :D

evett haklısınn derincim biraz hayal kuruyorumm en azından ummdugum gibi olsun diye boyle bır kız yok ama olsaydıda:41::41::22: benden den yumrugu yerdi heralde :9::9::9:

iş arayısım var arkadsım gorusmelere gıdıorum umdugum gıbı olmuyor malesef arkadsım bakalım ınsallah o guzel bereketlı gunler hepimin olur hep sans bizimle olsun agzına saglık zahmet verdım derıncım:54::54:

bayram sonu hayırlı haber :) bu da içimden gelen bir cevap..

Güzel arkadaşım iş durumunla ilgili kısa dönemde bazı problemler yaşayacaksın başarını kıskanan kişiler önünde engel oluşturabilir.

İlişki durumunda ise ihanet falan mı oldu duygu karmaşası ve dengesizlik yaşanmış ve yaşanmaya da devam ediyor ama kısa süreli yanıltıcı biri ile tanısabilirsin

zaten o kıskanların benn:22::22::22::22:

ilişkimde ihanet yoktu ona gore cok guzel hersey yolunda bır ılıskı ıdı ben ıse yalnızca evlenecegım adamın o olmadıgını anladım ve hersey bıranda gelıstı ben vurdumduymaz bırazcıkta kaba asık ıstemıordum hepsi bu aslında.. ayrılıgı kabullenmesı baya zamanımı aldı ama sonunda kabullendı.. ılk basta espiri olarak algıladı:9::9::9: bır nevi evlilikten dondum acıkcası arkadsım.. iş arayıslarına koyuldum belirsizliktir gidiyor yani hayatımda ..

Ama cok tesekkur ederimm yavru ceylanımm agzına yuregıne saglık umarım hep sans guzellıkler bereket bızımle olur insallah :16::16: bıde hep ıstedıklerımız:23::23::23:

Son düzenleme:
hani benim ki... bende bahsedeyim konumdan öyleyse.. :) Evlilik niyetim var ve bu nedenle şehir değiştirmem gerek. Fakat müstakbel eşimin kararsızlıkları nedeniyle ben daha çok kararsızım. Evlenmeli miyim?

Back
X