Fal Sepeti Deneyimleri

Sevgi derman da vadesi gelmedi ve süreci de teyit edemediğim için kesin konuşamam ama ne bileyim karşı tarafı az çok tanıyorum yani dediği gibi o kadar olumlu düşünüyor olamaz bence :)

nezih tuna negatiftir dediler kadin bana pespembe konustu. sevgi derman pembecidir dediler yerden yere vurdu

Sevgi derman çıkmadı mı? Olumsuz bakanları neden çıkmadı olarak yorumluyorsun? Dikkat ediyorum çoğu kişi böyle yapıyor. Hiç biri çıkmadı diyor ee diyorum olumsuz bakan olmadı mı? Oldu diyor. E çıkmış olmuyor mu bu şekilde?

Bana sorduysan sevgi cikti yada cikmadi demedimolumsuz konustu sadece

Benim 6-7 aydır bütün vadeler Kasım sonu Aralık kapsıyor. O tarihten sonraki sürece bakıp gelişme olmazsa "barışma yok" diyenleri bilmiş/çıkmış olarak değerlendireceğim çünkü gerçekten bilmiş olacaklar işte.

ben iliski icin sen adim atmazsan surec uzar diyenlere bildi diyorum mesela. vade verenleri cikmayanlari filan hep yazmistim unuttum simdi kimler vardi

ben iliski icin sen adim atmazsan surec uzar diyenlere bildi diyorum mesela. vade verenleri cikmayanlari filan hep yazmistim unuttum simdi kimler vardi
Adım atarsam olacağını söyleyenler beni çıldırtıyor bildiğin çıldırıyorum ya. Sorumda üstüne basarak neden adım atmayacagimi ifade ettiğim halde bunu söylemelerine deliriyorum. En son Gül Demir dedi. Koskoca falda bur tek bunu demiş.

Bana bunu diyenler bilmis oldu beni de gurur yapmis, sana kirgin kizgin diyenler delirtiyo. sen biliyosun neyin kirginligi yani

4. Gün dedi mesela o gün iletişim kurdu, 11. Gün dedi kurdu.
Bana Duygu Deniz 4 hafta sonra dedi, daha var. Ben transitlerime bakınca tarih terazi burcu yeniay tutulmasıyla ve bana yaptığı etkiyle uyumlu olarak aynı günlere denk geldi. Yani arada 3-5 gün var bu da normal.

Hangisinin dediği oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…