yani bencede baktırma yani keyfine baktırmak lazım bende bir ara acayip takıntı olmuştu geçen sene falan şimdi durdurdum kendimi şükürler olsunSAVUNMADİM.
Baktirma ne güzel silmissin işte devam et bu şekilde. Bende baktirmayacagim artık öylesine dolanıyorum uygulamada arada.
Evet önümüzdeki ay keyfine baktirabilirin Gökben ışık meraktan ama bende soğudum hepsi çöp gibi bakıyor.yani bencede baktırma yani keyfine baktırmak lazım bende bir ara acayip takıntı olmuştu geçen sene falan şimdi durdurdum kendimi şükürler olsun
beni durdurdan gül demir oldu biliyor musnyükleme dedigin için sagol :) cünkü ay önce falan cok ciddi etkileniyordum şimdi artık merak etmiyorum
isimmm vermee hahah gidip demete baktırabilirim ajaja yok yok baktırmam beni de durduran gül demir oldu söyledigi bu işi bırakırım asla yanılmam sen beni tanımıyorsun benim danışanlarım bilir beni cok kendinden emin konuşunca ve olmayınca ve herkese aynı şeyler diyince heee dedim kendine gel dur bırak bu işleri dedim şimdi para vermedigim bir arkadaş var öyle kafamıze göre bakıyoruz ki cokta faldan anlamıyor eglence artık para harcamıyorum fal bence bildigin güvendigin birine baktırma işiEvet önümüzdeki ay keyfine baktirabilirin Gökben ışık meraktan ama bende soğudum hepsi çöp gibi bakıyor.
Tellwe Demet vardı o olsa baktirmaya devam ederdim ama kaçırdılar onu da burada haksızlık yaptılar.
Ya dedim ya Demet yok bakmıyor artık diye istesen de baktiramazsin.beni durdurdan gül demir oldu biliyor musn
isimmm vermee hahah gidip demete baktırabilirim ajaja yok yok baktırmam beni de durduran gül demir oldu söyledigi bu işi bırakırım asla yanılmam sen beni tanımıyorsun benim danışanlarım bilir beni cok kendinden emin konuşunca ve olmayınca ve herkese aynı şeyler diyince heee dedim kendine gel dur bırak bu işleri dedim şimdi para vermedigim bir arkadaş var öyle kafamıze göre bakıyoruz ki cokta faldan anlamıyor eglence artık para harcamıyorum fal bence bildigin güvendigin birine baktırma işi
Katiliyorumya yeteeerrrr surda konuyla ilgili yorum bulamaz olduk. memnun olmayan baktirmasin uygulamayi silsin ama yeter ya. konu disina illaki cikiyorduk geyik yapiyoduk ama bu ne artik surekli ayni muhabbet donuyor
Çok teşekkür ederim:) hala kimseye baktirmadım sanırım baktırmayacağımİsabet olmuş sizin için temmuzda bırakmanız çünkü şu an hiçbir uygulamada düzgün falcı kalmadı bence :) yeniler zaten komple yapay zeka bakıyor ama en deneyimliler bile fal aralarına yapay zeka metinleri ekliyor artık.
Arkadaşları bilemiyorum ama benim şahsen onerebilecegim kimse yok.
Ben 1 ay önce Duygu Deniz den çok memnun kaldım ama 2.yi atmaya korkuyorum hep 2.fallar da bozuyor falcılar :)Çok teşekkür ederim:) hala kimseye baktirmadım sanırım baktırmayacağım
kadın 15 gün olacak neredeyse ortada yok, girmiyor sisteme.Ben 1 ay önce Duygu Deniz den çok memnun kaldım ama 2.yi atmaya korkuyorum hep 2.fallar da bozuyor falcılar :)
Eğer gelirse yoğunluktan sıra da bulamayız. Sık girmiyordu sanırım ben 1 ay oldu Duygu Deniz keşfedeli.kadın 15 gün olacak neredeyse ortada yok, girmiyor sisteme.
aslında Duygu Deniz her gün girerdi sisteme ondan şaşkınım. Elena bana çıkmamıştı tam.Eğer gelirse yoğunluktan sıra da bulamayız. Sık girmiyordu sanırım ben 1 ay oldu Duygu Deniz keşfedeli.
Elena günce miydi? Onu da merak ediyorum biraz.
Bu popüler falcılara bı şeyler oluyor ama bakalım..aslında Duygu Deniz her gün girerdi sisteme ondan şaşkınım. Elena bana çıkmamıştı tam.
Duygu deniz’e ben baktirdim evet pespembe dedikleri karakter analizi azicik iyiydi ama tabi vadesi patladiDuygu Deniz’e aşırı pembe diyorlardı eskiden forumda, değil mi sizce? Merak ettim bende
bana yakın iletişim tarihlerini hep bildi. ama sonu onun dediği gibi olmayabilir çünkü sanırım artık ben istemiyorum hayatımdaki kişiyi.Duygu Deniz’e aşırı pembe diyorlardı eskiden forumda, değil mi sizce? Merak ettim bende
bildigi vadeler ne kadarliktibana yakın iletişim tarihlerini hep bildi. ama sonu onun dediği gibi olmayabilir çünkü sanırım artık ben istemiyorum hayatımdaki kişiyi.
Bende pembe değildi, yani ne negatif ne pozitifti. Vadesi daha gelmedi. Asıl Sevgi derman göz alıcı bir pembelikteydi ama seviyorum ben onuDuygu Deniz’e aşırı pembe diyorlardı eskiden forumda, değil mi sizce? Merak ettim bende
Bende pembe değildi, yani ne negatif ne pozitifti. Vadesi daha gelmedi. Asıl Sevgi derman göz alıcı bir pembelikteydi ama seviyorum ben onu
Sevgi derman da vadesi gelmedi ve süreci de teyit edemediğim için kesin konuşamam ama ne bileyim karşı tarafı az çok tanıyorum yani dediği gibi o kadar olumlu düşünüyor olamaz bence :)sevgi bende felaket tellaliydi ya. herkes pembeci diyodu sok gecirmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?