biri gene internetten bakan biri için 5 sene sonra çıktı demişti geçen.
hala atamadım korkudan alex e .Evet, merakla bekliyoruz zaten Bahane'nin geribildirimini :))) Yani o falcı vade vermiş miydi acaba gibisinden. Alex konusunda da şöyle söyleyeyim:
daha merkür akrepte retro yapıcakRetroyla regl dönemimin çakışması da ayrıca bi güzel oldu cidden. Hormonlarımı ve duygularımı kontrol edemiyorum kızlarAllah hepimizin yardımcısı olsun da bu pisliklerden kurtulalım. Toksikliğe hayır diyorum artık
Ay o ne zaman ya şaka mı budaha merkür akrepte retro yapıcak
ooooo gelsin kaos ve kriz
direkt burcunun akrep olması ile alakalı değil de merkürünün hangi burçta olduğu ile alakalıAy o ne zaman ya şaka mı bu
O retroda da mı yine aynı etkiler olacakmış?
Bide benim burcum akrep, beni daha çok mu etkileyecek?
Astroloji konusunda çok iyi değilim de aydınlatırsan sevinirimm
doğum yılı daha çok kollektif gezegenlerin burç geçişleri için "genel" olarak yorumlanabilir. mesela belli yıl aralıklarında pluto oğlak, neptün ikizlerdir; bunların retro vs hareketleri genel anlamda o yıllarda doğanlar için anlam taşıyabilir. ancak haritanızda hangi evde oldukları, kaç derecede oldukları, diğer gezegenlerle açıları ile beraber yorumlanarak gerçekçi bir sonuç verilebilir size.Bende akrep burcuyumüstelik 83 luyum şans ne zaman dönecek merak ediyorum...... Artık ümidi kestim hayata dair...
İlk falım Taliada benim de patlamıştı. Burdaki yorumlarda sonra övgülerden sonra bir kez daha yorum almaya karar vermiştim ama şimdi yine vazgeçtim bu yorumdan sonraTaliayi sormuş biri.. anı geçmişi biliyo etkiliyo kadın. bana ex dönecek dedi temmuzda iletişim olacak falan filan bunu at çöpe diyemem dedi.. çıkmadı.. yani geleceği bilemedi... patladi
Gelecek için genelde alex tavsiye ediliypr ama tek sıkıntısı vade vermemesi. En sorabileceğin şekil, 1 ay içinde bir etkileşim olur mu tarzı. Sadece 1 ayda tutturabiliyor o.Ya cok analizde istemiyorum belki yol gostericiligi olabilir alex mi talia mi cok kararsiz kaldim( talianingelecek icin cikmayani da cok sanirim ama cikani da oldugu icin dusunuyorum)
Hmmm evet olumsuzda soyluyormus baya, toz pembe olmasinida istemem veya olumsuzu da soyluyorum diye motivasyon kirmasini, peki kahvesi iyi midir acaba siz kart fali mi atmistiniz? Bi de gelecek icin cok spesifik detaylar vermiyor sanirimGelecek için genelde alex tavsiye ediliypr ama tek sıkıntısı vade vermemesi. En sorabileceğin şekil, 1 ay içinde bir etkileşim olur mu tarzı. Sadece 1 ayda tutturabiliyor o.
Ama kötü yanı olumsuzu da söylüyor yani eğer hazırlıklı değilsen atma derim. Aslında olumsuzu söyleyiş şekli de yumuşak yani üzülemiyor bile insan
Hmmm evet olumsuzda soyluyormus baya, toz pembe olmasinida istemem veya olumsuzu da soyluyorum diye motivasyon kirmasini, peki kahvesi iyi midir acaba siz kart fali mi atmistiniz? Bi de gelecek icin cok spesifik detaylar vermiyor sanirim
Bende buyuk ihtimalle kahve atarim gibi bugun acarsa tarota bi isinamiyorum nedenseİlk attığım katinaydı, dün kahve attım. İkisi de aynı ayardaydı, fark sezemedim
Hangi gün?Ay o ne zaman ya şaka mı bu
O retroda da mı yine aynı etkiler olacakmış?
Bide benim burcum akrep, beni daha çok mu etkileyecek?
Astroloji konusunda çok iyi değilim de aydınlatırsan sevinirimm
Sanırım bi yorumcuya özür borçluyum bugün fal atıp dilicem nas kendine has tutarlı değildi dedim ama dediği şey çıktı ben şok oldum yani
Ya ben yorumlama tarzını beğenmedim açıkçası sarmaşığın bişey söyledi imaknsiz dedim şuan çıktı yani çok sasirdimUmarım banada falı çıkar ,ben beğeniyordum onu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?